Şimdi Ara

2.1, 5.1, Full str ? 7 Çeşit Build; Hangisi ve Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu düzenledim. Ne istediğim daha belli olsun, 4-5 build var aklımda. Amaç, pvp'de başarı ve tek başına kendine yetebilme, FW'lerde rahat etme (str blader ile de rahat edebiliriz ama boss'u 2 saatte öldürdükten sonra ne anlamı var). Lütfen nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Wizard'ım ile kendi partimi oluşturarak kasacağım için parti bulma aşamasını geçiniz.

1) 5int 1str (5.1) Int Hybrid - Heuksal, Cold, Light
    2) 5int 1str (5.1) Int Hybrid - Pacheon, Cold, Light
    3) 5int 1str (5.1) Int Hybrid - Pacheon, Fire, Light
    4) 2int 1str (2.1) Int Hybrid - Bicheon, Light, Fire
    5) 2int 1str (2.1) Int Hybrid - Pacheon, Light, Force
    6) Full str - Heuksal, Light, Fire
    7) Full str - Heuksal, Fire, Force

ÖNCEKİ MESAJ;

Soru açık. Aslında tecrübeli oyuncu için karakter tavsiyesi istiyorum. Heuksal'dan eminim ancak ufak bir ihtimal pacheon'da aklımda, 2005'teki anılarımı canlandırmak istiyorum

2:1 int hybrid heuksal yaparsak, cold ve light ile hoş bir build olacak ancak çıplak haliyle balance 70 lerde :S (kaynak: nivlam)

Hiç uğraşmayıp full str glavier yapıp light,fire veya fire,force düşünüyordum ama bunlar çok standart geliyor. Değişik, bambaşka şeyler denemek istiyorum.

Aslında bu 2.1 hybrid int pacheonda fena olmaz gibi. yan ağaçlar fire-light veya light-force diye gitse vs.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 18 Mart 2011; 2:56:04 >

• 2-1 tecrübe değil masraf buildidir.

İyi itemler , hadi onu geçtim bütün bluelerinin %100 olması sart. Cok ince bir build cünkü.

5-1 yada 7-1 hybrid yapmanı öneririm.
  • Bluelar masraf değil aslında. Zira tek build bard karaktere sahibim şu an (106) aylardır sabit 7/24 partimde bol bol tablet biriktirdim. İstisnasız bütün bluelarım full + basamıyorum ama blue konusunda başarılıyım. Hatta üşenmedim +5 harpin mag.ini %80 yaptım Benim merak ettiğim; iş yapar mı?

Ayrıca 5.1 ve 7.1 i kıyaslarsak?
  • bende bambaşka şeyler denemek istiyorum. aklımda full int nuker var. cold-light-fire silah skilleri olmadan full nuker ile kasıcam

ama 1 lvlden başlamak eziyet gibi geliyor. şu an blader kasıyorum ama yakında küfür edicem. kasılmıyor yav
  • Hibrit olan hiçbir şeyden hayır gelmez şahsi görüşüm. Force fire heuksal yap ya da force cold heuksal da olabilir. Maksat mantık çerçevesinde farklı olmak değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Hibrit olan hiçbir şeyden hayır gelmez şahsi görüşüm. Force fire heuksal yap ya da force cold heuksal da olabilir. Maksat mantık çerçevesinde farklı olmak değil mi?

%50 mantık, %50 zevk. Bu arada şahsi görüşün tecrübesizlikten kaynaklanıyor Hybridden hayır gelir ama tam olarak hangisinden?

Bu arada kasma sorunu yoktur, 101 ve sonrası olarak bakabilirsiniz olaya. Dediğim gibi bluelarda dert değil, 10dk'lık iş.

@Eoudoxias; moblar için mükemmel bir build olur ancak pvp pek beklemeyin derim. Hele karşınıza br'si yüksek kalkanlı biri gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 12 Mart 2011; 15:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Hibrit olan hiçbir şeyden hayır gelmez şahsi görüşüm. Force fire heuksal yap ya da force cold heuksal da olabilir. Maksat mantık çerçevesinde farklı olmak değil mi?

%50 mantık, %50 zevk. Bu arada şahsi görüşün tecrübesizlikten kaynaklanıyor Hybridden hayır gelir ama tam olarak hangisinden?

Bu arada kasma sorunu yoktur, 101 ve sonrası olarak bakabilirsiniz olaya. Dediğim gibi bluelarda dert değil, 10dk'lık iş.

@Eoudoxias; moblar için mükemmel bir build olur ancak pvp pek beklemeyin derim. Hele karşınıza br'si yüksek kalkanlı biri gelirse.

hocam pvp için blader kasıyorum zaten. şu 49 lvl, yakında 50 olucam ,

unique için bir nuker kasayım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Uniq için wizard kasılır İstediğiniz kadar iyi olun, bir wizard elinizden alabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Uniq için wizard kasılır İstediğiniz kadar iyi olun, bir wizard elinizden alabilir.

hocam bana eu deme. eu charlara özellikle warrior ve wizarda karşı çok antipatiğim, içimden çok pis küfür edesim geliyor onların sahiplerine karşı

• Konuyu düzenledim. Ne istediğim daha belli olsun, 4-5 build var aklımda. Amaç, pvp'de başarı ve tek başına kendine yetebilme, FW'lerde rahat etme (str blader ile de rahat edebiliriz ama boss'u 2 saatte öldürdükten sonra ne anlamı var). Lütfen nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Wizard'ım ile kendi partimi oluşturarak kasacağım için parti bulma aşamasını geçiniz.

1) 5int 1str (5.1) Int Hybrid - Heuksal, Cold, Light
    2) 5int 1str (5.1) Int Hybrid - Pacheon, Cold, Light
    3) 5int 1str (5.1) Int Hybrid - Pacheon, Fire, Light
    4) 2int 1str (2.1) Int Hybrid - Bicheon, Light, Fire
    5) 2int 1str (2.1) Int Hybrid - Pacheon, Light, Force
    6) Full str - Heuksal, Light, Fire
    7) Full str - Heuksal, Fire, Force

• 5.1 Hybrid Pacheon Cold Light

veya

7.1 Hybrid Heuksal Cold Fire

Pacheon'da imbue farketmez .Heuksal'da Light.
    Skilleri biliyosundur zaten. :P
    Pacheon'da nuke kullanman pek sart olmadıgı icin Light verdim zira 2. sıradaki Buff ile(Adını unuttum :D) Mag. Attack % artıyor. Pacheon skilleri de Nukeler kadar vuruyor. Ayrıca almıs oldugun Str'ler kritik vuruslarının str charlara yakın olmasını da saglıyor.

Heuksal'da ise Nuke sart. Heuksal skillerini biliyosundur. Fire vermemin sebebi, Mag. Def. den kazanacagın bonus ve 83lv ve ustu nukelerin % oranlarının yuksek olması... Sonucta Int, Pacheon charımızdan daha yuksek. Ayrıca o Mag. Def. bonusuyla Protector set daha iyi olur. Boylece Int charlara defansın garment set giyer gibi olur.

Set tabii ki full blue ve +5 olmalı FAKAT 10th deg. itemlere kadar +5 olması sart degil... Pvp de iki char da cok cok saglam. Test edildi, Onaylandı. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyak6767 -- 20 Mart 2011; 17:26:44 >
  • herkes denemediği build hakkında yorumlar yapmış.Şahsen 8 int 1 str heuksal fire cold denedim gayet sağlamdı ama şoyle bir gerçek varki snowsuz her halukarda warior eziyor.Uçarı kaçarı yok yani bu demek oluyorki ne yaparsan snow açıkken yapacan ozaman full int gitmelisin.Hybrid kötü build değil ama gerçekten masraf istiyor ve masrafa deymiyor kendini heallerken sağlam bir str eu charı yatıramassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 20 Mart 2011; 19:39:08 >
  • hocam full str bir char acmaniz herzamn icin daha mantiklidir artik hybird charlar pek ragbet gormuyor ayrica snow shield bittimi char yeri opuyor heuksal fire force + pro giyerseniz pwpde baya saglam olabilir
  • @manyak6767; Söylediklerinize göre 5.1 pacheon cold light daha tercih edilesi, ayrıca daha zevkli görünüyor.

@Hols; Snow olmadan sıfır diyorsunuz :S

@carter7415; Sizdende force glaviere bir oy :)

Bu durumda aklımda belirenleri söyleyeyim; full str force glavier veya full int pacheon/cold/light (çok bayarsa rahatça bicheon'a dönülebilir, oldukça standart bir build).

Hybrid bu kadar mı kötü duruma düştü
  • quote:

@manyak6767; Söylediklerinize göre 5.1 pacheon cold light daha tercih edilesi, ayrıca daha zevkli görünüyor.

@Hols; Snow olmadan sıfır diyorsunuz :S

@carter7415; Sizdende force glaviere bir oy :)

Bu durumda aklımda belirenleri söyleyeyim; full str force glavier veya full int pacheon/cold/light (çok bayarsa rahatça bicheon'a dönülebilir, oldukça standart bir build).

Hybrid bu kadar mı kötü duruma düştü

hybrid kötü bir build değil ama genel olarak chine charlar verdiğin emeğin karşılığını alamıyorsun.Aslında chine'lerin ezik olduğundan kaynaklanmıyor bu eu'lar gereğinden fazla sağlam 15sn'de bir pot falan hepsi hikaye adam kendine bir heal basıyor 35k hp fulluyor sizce bu 1sn'de pot basan adamla ne kadar eşit olabilir gülerim buna anca

• Ben pacheon'nun tamamen wiz gibi olduğunu düşünyorum.İnt olduğu zaman ne bir HP katkısı nede Kalkandan gelen + bir Def yok.Sadece Kb ancak gerçekten iyi vuruyor.

S/S Nuker Full int olduğu zaman bana yeterli DMG vurmuyor gibi geliyor.Ancak nuker için ideal build.(para dökemeyeceksen)

Bana Kalırsa para döktüğün zaman en iyi nuker buildi Glavie ile olandır.Hp katkısı ile hem def saglar hem Vurduğun glavie skillerinin dmg'ini arttırır.Ayrıca Skıller gerçekten seri.
    (Referans istiyenler Mercury Sprix2)
    Nuker için İdeal Build Heuksal,cold light... ( Light yerine Fire da koyuyorlar ama anlamsız.)

Şu ana kadar denemediğim 2 build kaldı Bard/Cleric ve Force Blade.. 3 yılı aşkın SRO tecrübem ile :

Force pacheon fire oynadığım karakterler içinde en etkilisi.nedenlerini soranlar için yanıtlayabilirim
    Heuksal Light Cold 5/1 2. tercihim olurdu. ( 6/1 de yapılabilir)
    Warlock Warrior Efsane buildim

Son 3 build oyuna para yatırdığın zaman ( adam gibi ) Severda parmakla gösterilir. Ama Uniqe+FW diyorsan 2 yi seçiceksin.

Yardım edebildiysem ne mutlu.Sorular varsa alabilirim

Edit: Unuttuğum Force olarak Glavie yapma çünkü iç içe çatışırken force - oluyor.Def açığın fazla oluyor.
    Ve
    Hybt bana kalırsa Full ıntten kat kat daha iyi çünkü Full int iyi bir build ama sadece 2 dakkika için.Eğer aşırı abartmadan verirsen 3/1 falan :D gayet iyi olur ve snowsuzda hiç olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 20 Mart 2011; 23:14:49 >

• Force Glavie Full STR
  • @CheekyPeace; sizden force glavier'e bir eksi

İyice kafam karıştı. Aslında geçmişten kalma bir glavier uktesi var içimde ama... Neyse daha 1 ay kadar vaktim var.
  • Ben ikisinide denedim paran varsa glavie yap sonra cevirirsin.ama goruceksin bow : gercekten eglenceli,hele o critler... neyse sevgili arkadasim force konusunda bow gercekten ustun.umarim yardim etmisimdir.
  • quote:

@CheekyPeace; sizden force glavier'e bir eksi

İyice kafam karıştı. Aslında geçmişten kalma bir glavier uktesi var içimde ama... Neyse daha 1 ay kadar vaktim var.

Devir int devri. :D 5.1 Pacheon/Light/Cold ac bence. Inan hic bir eksigi yok. Cok da saglam vurursun zaten. :P

Aklına yatmazsa sana Full Int Warlock/Cleric siddetle tavsiye ederim :D Kullandıgım charlar arasında en saglam/guclu olanı... Eger dogru kullanırsan her buildi rahatca yatırırsın fakat COK masrafı var. Kasması ayrı dert, farm'ı ayrı dert, itemi ayrı dert... Sabredersen emeginin karsılıgını kat kat alabilcegin bi build. Bakıyorum nerdeyse hic Warlock/Cleric yok. Sabretmesini beceremez oldu millet. :D

Burda guzel bir Warlock/Cleric rehberi var. Arkadas gercekten cok guzel anlatmıs.

http://forum.donanimhaber.com/m_20739894/tm.htm

Edit: Bu videoyu da izlemeni oneririm. "Dogru kullanırsan her buildi rahatca yatırırsın."

http://www.youtube.com/watch?v=xyq-TEUi1_g&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyak6767 -- 23 Mart 2011; 19:27:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.