En İyisi 2 int 1 str Pacheon Cold Light 100 LVL PwP oynuyorum zor pwp item zor sağlam cahrlar çok az ve bu builde serverin en sağlam cahrlarını alarak üne kavuştum en iyisi bu warrior bakkal çakkal dinlemiyo crit giderse iş bitti
Vay be, eski konum hortlatılmış ama ben oyunu bıraktım
ZSZCnin ilk zamanlarında kuzenimle oynardık, onun karakterini pacheon + 20lv kadar(net değil tabi) int verdirmiştim. İlk hybird denelerimden biriydi ve başarılıydı. O zaman 7.1 yada 5.1 gibi bir şey hesaplayıpda vermişimdir büyük ihtimalle ama gerçekten güzel olmuştu.
:S 5 int 1 str hybird bowum vardı pro +6 set +7 bow vardı cold fire yemin ederim snowsuz bir hiç kendınızden lvlce düşük warriorlardan veya roguelerden critle tek yiyebilirsiniz şimbi blader kasıyorum bence sroda en mükemmel build full str blader veya 8 str 1 int blader de olabilir ama şu bi gerçek blader charı 1 vs 1 de eşik şartlarda kimse yatıramaz 5 int 1 str bow snowlu cok güzel char warriorlar 2-3 k arası vuruyor deville felan 21-22 k hp 39 k mp oluyr denedim hosuma gitti ama critler str char kadar iyi vurmuyor ama tuttumuda tutyor be kardeşim :D sen en iyisi full str blader kas alayına git hybird charlardan şahsi görüşüm 8 yıldır oynuyorum ve her buildi denedim aklımda kalan sağlam bir shield ile 7 int 1 str sword nuker 5 int 1 str hybird bow ama en sağlam olanı tabikide str blader eu charlardan bahsetmiyorum hepsine uyuzum amk carlarına 7 int 1 str cleric warlock bile denedim oda cok iyi ama cok cok sağlam item dizmeniz lazım oda güzel iş yapıyor division+stun+adak rakip yerde ama 2 dk da 1 pwp atarsın orası ayrı
2-1 gayet güzel bir build fazla tercih eden olmamakla birlikte eskilerden 2-3 kişi vardı ve tam mag phy oranlarını asla söylemezlerdi :) bunun dışında heuksall yapacaksan 7/1 yerine 5/1 tavsiye ederim sonuçta ne olursa olsun bir sworde göre çok daha az savunman var
beyeler 70 cap str bow buildleri ne yapmamı onerirsiniz pvp icin
260 r
1 = 70 bow 70 fire 70 force 50 coldmu
2 = 70 bow 70 fire 70 cold 50 ligyt mi
3 = 70 bow 70 blade 70fire 50 cold mu
4 = 70 bow 70 fire 70 ligyt 50 cold mu
onerileriniz
beyler uyarı geliyor ama sizin cvp ları göremiyorum pm atmanız mümkünmü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme