Şimdi Ara

2.1 A VEYA 3.1 A İLE ŞARJ SIKINTI YARATIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s in normal şarjı 1.0 a diye biliyorum bununla 3 saat gibi bir sürede şarj ediyor kendini. 2.1 veya 3.1 a lik şarj cihazı kullansam cihazda sıkıntı meydana gelir mi? ve şarj süresi düşer mi? birde bu hızlı şarj işlemi pilin ömründen yermi? varmı bilgisi olan.

• İlk başlarda çok belli olmasa da ilerde pil şişer pil ömrunden yer yuzde 20 lerde kapanmalar başlar demişti bir telefoncu arkadaşım önermemişti bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

5s in normal şarjı 1.0 a diye biliyorum bununla 3 saat gibi bir sürede şarj ediyor kendini. 2.1 veya 3.1 a lik şarj cihazı kullansam cihazda sıkıntı meydana gelir mi? ve şarj süresi düşer mi? birde bu hızlı şarj işlemi pilin ömründen yermi? varmı bilgisi olan.

3 saat çok değil mi şarj için? ben dikkat etmedim ama 3 saat olmağını düşünüyorum 1,30-2 saat filandır en fazla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saat Mahkumu

quote:

5s in normal şarjı 1.0 a diye biliyorum bununla 3 saat gibi bir sürede şarj ediyor kendini. 2.1 veya 3.1 a lik şarj cihazı kullansam cihazda sıkıntı meydana gelir mi? ve şarj süresi düşer mi? birde bu hızlı şarj işlemi pilin ömründen yermi? varmı bilgisi olan.

3 saat çok değil mi şarj için? ben dikkat etmedim ama 3 saat olmağını düşünüyorum 1,30-2 saat filandır en fazla?

İp 6 2.5 3 saatte şarj oluyor. 1.5 2 saatte şarj olsa öpüp başıma koyarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim 5s'te ne kadar yüksek amperli şarj aletine takarsan tak 1a'dan fazlasını almıyor, 6 ve üstünde alıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Orijinalden alıntı: Saat Mahkumu

quote:

İp 6 2.5 3 saatte şarj oluyor. 1.5 2 saatte şarj olsa öpüp başıma koyarım.

aynen %10 un altındaysa 3 saatte şarj oluyor %100 ü bulması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.