Şimdi Ara

2+1 alacağım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

yüksek ses değil kaliteli ses arıyorum. frekans aralığı yüksek olan her sesi bozulmadan duyabileceğim bir şey.

o zaman sen x600 al bence 2 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum ses yüksekliği bana yetiyor kalitesine ise kimsenin birşey demeye hakkı yok bence o fiyat aralığında daha iyisi olduğunu sanmıyorum müzik dinlemekten haz alıyor insan

x600 almaya gittim bugün. sadece teşhir ürünü kalmış ellerinde. orada çalışan elemam mf3300 sf verelim o daha iyi dese de bütçem olmasına rağmen istemedim. forumlarda ki yazılar 3300sf den beni uzaklaştırdı. yarın balçova vatan dan x600 alırım muhtemelen

pişman olacağını sanmam alırsan

umarım =)

Hocam ne durumdasın, bende x600 m200 ve m3300sf arasında kaldım. Deneyimlerini paylaşırmısın.

• x600 aldım ve logitech in kablosuz ses aktarım aparatını aldım çok memnunum. dışarıdayken eve gelip müzik dinlemeyi çok defa özlediğim oluyor =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 6 Şubat 2013; 11:13:03 >
  • kablosuz ses aktarım aparatı nasıl oluyor anlamadım X600 ile nasıl kullanıyorsun detaylı bilgi verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.