Şimdi Ara

2+1 alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 tl limitim var iyi bir 2+1 almak istiyorum. vatan bilgisayara gittim çok kararsız kaldım. kullanan, tavsiye edebilecek olan varsa yardımcı olabilirmisiniz? aksiyon filmlerden başka film izlemem, savaş sahnesindeki mermi atışlarının basını , ormanda yürürken ki ağaç çıtırtıları duyabileceğim temiz ses veren bir şey istiyorum. müzikte de net bir bass vermeli. apartmanda yaşadığım için yüksek ses pek tercihim değil. Çok temiz bir ses istiyorum.

***EDIFIER X600
    ***EDIFIER M3200
    ***EDIFIER M3300SF
    ***MICROLAB M-200
    ***MICROLAB M-820
    ***MICROLAB FC550. başka öneriniz varsa ARTISIYLA BİRLİKTE yazarmısınız. alacağım ses sitemi ile birlikte LOGITECH WIRELESS SPEAKER MUSIC ADAPTER alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 14 Ağustos 2012; 0:55:02 >

• İnce sesleri, çıtırtıları net duyabilmeniz için iki model var. x600 ve m3300sf. x600 hem bass hemde tiz seslerde çok iyi. Aynı şeyleri m3300sf için diyemicem. M3300sf bass seslerde eşyalar titriyor ama bass sesi yok gibi.

Microlab m-200 ve m-820 aynı watt değerlere sahip sadece tasarım olarak dikkat çeken m-200 bir adım önde.. Bu iki model müzikte çok iyidir.

fc550 ve m3300sf bass seslerinden dolayı ısınamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

İnce sesleri, çıtırtıları net duyabilmeniz için iki model var. x600 ve m3300sf. x600 hem bass hemde tiz seslerde çok iyi. Aynı şeyleri m3300sf için diyemicem. M3300sf bass seslerde eşyalar titriyor ama bass sesi yok gibi.

Microlab m-200 ve m-820 aynı watt değerlere sahip sadece tasarım olarak dikkat çeken m-200 bir adım önde.. Bu iki model müzikte çok iyidir.

fc550 ve m3300sf bass seslerinden dolayı ısınamadım..
    logitech z523 almıştım ondan hiç memnun kalmadım. kapattığımda wooferdan cızırtı gelıyordu sesin kesilmesi için fişi çekmem lazımdı geri verdim şu an başka ürün alacağım. 6 ürün arasında kalmam da çok sinir bozucu. ne yazıkki sistemleride cep telefonundan deniyorum mağazada film izlerken ki performanslarını duyamıyorum....

• Hala satılıyor mu bilmiyorum ama listeye logitech x230'u da ekleyebilirsin.

Çok fazla ses sistemi deneyimim yok ama 2-3 senedir x230 kullanıyorum.Filmlerde bahsettiğiniz ayrıntılar ve bass konusunda hala yeterli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Hala satılıyor mu bilmiyorum ama listeye logitech x230'u da ekleyebilirsin.

Çok fazla ses sistemi deneyimim yok ama 2-3 senedir x230 kullanıyorum.Filmlerde bahsettiğiniz ayrıntılar ve bass konusunda hala yeterli benim için.
    yok satılmıyor şu anda x230
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

yok satılmıyor şu anda x230

Alıntıları Göster
    EDIFIER M3300SF var bende. gayet memnunum. vatandan almıştım kampanyalıyken 110tl.ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carolyna

EDIFIER M3300SF var bende. gayet memnunum. vatandan almıştım kampanyalıyken 110tl.ye

sesi tamamen kısınca bile ses geliyor, sesi açtıkça bozuluyor ses diyorlar forumda. aynı şikayeti çok okudum. sizde de oluyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    DH790 için 5.0 veya 5.1 tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

sesi tamamen kısınca bile ses geliyor, sesi açtıkça bozuluyor ses diyorlar forumda. aynı şikayeti çok okudum. sizde de oluyormu

sizin için özellikle test edeceğim şimdi :)
  • quote:

quote:

şimdi test ettim. tamamen kıstım sesi, 2adım öteden dinleyince hiç ses gelmiyor ama hoparlöerü kulağıma yapıştırınca derinlerden müzik sesi duydum ama bu çok önemsiz bi durum bence, neden müziğin sesini tamamen kıstığınızda,ancak hoparlörü kulağınıza dayadığınızda çıkan ses problem olsun ki? çok saçma yani. şuan sesini çok aşırı derecede açamıyorum apartmanda oturduğum ve herkes iftarda olduğu için lakin ben sürekli son ses dinleyen biriyim daha of bunun da sesinin çok açınca ses kötü çıkıyor demedim. şuan gayet güzel geliyor sesi de basları da. ben gayet memnunum. tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

şimdi test ettim. tamamen kıstım sesi, 2adım öteden dinleyince hiç ses gelmiyor ama hoparlöerü kulağıma yapıştırınca derinlerden müzik sesi duydum ama bu çok önemsiz bi durum bence, neden müziğin sesini tamamen kıstığınızda,ancak hoparlörü kulağınıza dayadığınızda çıkan ses problem olsun ki? çok saçma yani. şuan sesini çok aşırı derecede açamıyorum apartmanda oturduğum ve herkes iftarda olduğu için lakin ben sürekli son ses dinleyen biriyim daha of bunun da sesinin çok açınca ses kötü çıkıyor demedim. şuan gayet güzel geliyor sesi de basları da. ben gayet memnunum. tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 7-8 senedir x-230 kullanıyorum,bu ses karakteristiğini 100-400tl arasında hiçbir sistemde bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

yaklaşık 7-8 senedir x-230 kullanıyorum,bu ses karakteristiğini 100-400tl arasında hiçbir sistemde bulamadım.

x-230 satılmıyor
  • quote:

quote:

x-230 satılmıyor

dinleme fırsatım olmadı ama x600 çok övülüyor her ne kadar bu markayı sevmesemde
  • quote:

quote:

quote:

x-230 satılmıyor

dinleme fırsatım olmadı ama x600 çok övülüyor her ne kadar bu markayı sevmesemde

evet x600 baya övülüyor. x600 ile CREATIVE INSPIRE T3130 farkını araştırıyorum. acaba hangisi istelerimi karşılayacak bir cihaz...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

x-230 satılmıyor

evet x600 baya övülüyor. x600 ile CREATIVE INSPIRE T3130 farkını araştırıyorum. acaba hangisi istelerimi karşılayacak bir cihaz...

Alıntıları Göster
    bass yoğunluklu birşey arıyorsan ikiside tatmin etmeyecektir gibime geliyor.
    ikisi arasından x600 derim

• quote:

bass yoğunluklu birşey arıyorsan ikiside tatmin etmeyecektir gibime geliyor.
    ikisi arasından x600 derim

Alıntıları Göster
    yüksek ses değil kaliteli ses arıyorum. frekans aralığı yüksek olan her sesi bozulmadan duyabileceğim bir şey.
  • quote:

yüksek ses değil kaliteli ses arıyorum. frekans aralığı yüksek olan her sesi bozulmadan duyabileceğim bir şey.

Alıntıları Göster
    bende x600 var.çok memnunum.bassları özellikleri insanı mest ediyor.ama tv'ye bağlayacağım bir 5+1 sistem lazım.o yüzden x600'ü satıyorum.dükkanımda var.ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

o zaman sen x600 al bence 2 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum ses yüksekliği bana yetiyor kalitesine ise kimsenin birşey demeye hakkı yok bence o fiyat aralığında daha iyisi olduğunu sanmıyorum müzik dinlemekten haz alıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

o zaman sen x600 al bence 2 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum ses yüksekliği bana yetiyor kalitesine ise kimsenin birşey demeye hakkı yok bence o fiyat aralığında daha iyisi olduğunu sanmıyorum müzik dinlemekten haz alıyor insan

x600 almaya gittim bugün. sadece teşhir ürünü kalmış ellerinde. orada çalışan elemam mf3300 sf verelim o daha iyi dese de bütçem olmasına rağmen istemedim. forumlarda ki yazılar 3300sf den beni uzaklaştırdı. yarın balçova vatan dan x600 alırım muhtemelen

• quote:

quote:

quote:

x600 almaya gittim bugün. sadece teşhir ürünü kalmış ellerinde. orada çalışan elemam mf3300 sf verelim o daha iyi dese de bütçem olmasına rağmen istemedim. forumlarda ki yazılar 3300sf den beni uzaklaştırdı. yarın balçova vatan dan x600 alırım muhtemelen

pişman olacağını sanmam alırsan

• quote:

quote:

quote:

quote:

pişman olacağını sanmam alırsan

umarım =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.