Şimdi Ara

2.1 Altec Lansing VS2421

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu modeli kullananınız varmı?Memnunmusunuz?Çok hoşuma gitti bi değerlendirirmisiniz?

• sana sunu soylemek isterim altec lansing hoparlorlerini gozu kapalı alabilirsin super markanın super aletleridirler fakat sunuda soyleyeyim 100 liralık 2.1 yerine neden 100 liraya aynı markanın 5.1 ini almıyorsun altec lansing vs3251 herkes tipini begenmiyor ama mukemmel sadelik bu olsa gerek diye dusunuyorum bi degerlendirmeni oneririm
  • KARDEŞ LOGİTECH X230 ÖNERİRİM SANA..100 YTL YE ALIRSIN...CANAVAR GİBİ SET...ALTEC LANSİNG ALIRSAN SENİ BİR ÇOK PROBLEMİN BEKLEDİĞİNDEN EMİNİM...LOGİTECH X230 KULLANIYORUM BASS VE TİZLERİNDEN ÇOK MEMNUNUM..SENİN GÖSTERDİĞİN SETİ İKİYE KATLAR..
  • kardes thematador2 (kuzenim olur) saplantılı bi logitech hastasıdır oyleki basından tık tık ses geliyor diye kafayı yiyecekti 50 kere icini actı simdi sub ı havaya dikmis ve ses kaybolmus yine bastacı yaptı hoparloru neyse su konuda bisey soyleyecem eger bas olsun yeri gogu inletsin kaliteli ses olmasada olur sesi fazla cıksın diyorsan x230 yok sesin her ayrıntısını duymak istiyorum dinledigim muzigi saatlerce rahatsız olmadan yukses ses dinleyebileyim muzigi dinlerken aa bu sarkıda bu enstruman vvarmıydı dedirtecek kadar kaliteli berrak ses istiyosan tam aletini dusunuyorsun kolay gelsin ihtiyaclarını belirle ve buna gore secim yap cunku bi cok kisi altec alıp yavv bundan ses cıkmıyor bası hic guzel degil diyor sende aynı hataya dusme!!!
  • x230 u kullanmış biri olarak kesinlikle uzak dur diyorum. bass ı sadece kafa ütüler. slow şarkıları uğultudan dinleyemezsin. x230 un tizine iyi demek için daha evvel hiç tiz duymamış olmak gerekir. x230 un fiyatına göre tek avfantajı son seste bile bozulmamasıdır. " çünkü tiz yok dolayısı ile distürasyona girmesi pek muhtemel değil"

vs4221 i ise ckm caddebostan dr mağazasında dolaşırken dinleme fırsatı buldum. fiyatına göre başarılı bir set.
  • ALTEC 2.1 İN SUBWOOFER GÜCÜ 14 WATT..LOGİTECH X230 UN İSE 20 WATT GÜCÜ WAR...HERŞEY ORTADA...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21684918/tm.htm
    AL SANA BU ÜRÜNÜ ALMIŞ KİŞİLERİN ŞİKAYETLERİ OKU...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu modelin dizaynı görüntüsü bana göre gayet hoş güzel ben beyendim benim kişisel fikrim x230 alıcağıma gider bu sistemi alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

http://forum.donanimhaber.com/m_21684918/tm.htm
    AL SANA BU ÜRÜNÜ ALMIŞ KİŞİLERİN ŞİKAYETLERİ OKU...

aynı sayfada memnuniyetlerde yazılı sen beni iyice delirteceksin bu gidisle kuzen!!! sen git kafanı cekicin yanına koy muzgini dinle!!! bir kisinin butun sorunları seti z5500 zannetmesi ve elektrik tesisasıtnın yetersizliginden kaynaklanıyor zaten geri kalan herkez memnuniyetini belritmis

• peki altecin wooferinin 14 watt,logitech x230 un ise 20 watt olmasına ne diyeceksiniz gökhan bey...ben sadece bir örnek gösterdim şikayetlerden...dahada fazla şikayetler war bu ürün hakkında.
  • oyle watt karsılastırmasına girersek tizleride kasılastıralım zira 20 wat basa 12 wat tiz akıl dısı 14 watt basa 14 watt tiz akıllıca bi tasarımı simgeler bagıran bi bas degil ideal ses akustigine sahip bir ses duzeni boyle olur!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.