Şimdi Ara

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER & MICROLAB M-820 2+1 SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar 2+1 almayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım bu iki ürünü kullananlar çok memnunlarmış.Kararsız kaldım hangisini önerirsiniz veya bunlara alternatif 80 lira civarında başka sistemler önerirmisiniz?Şimdiden teşekkürler.

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER
    MICROLAB M-820 2+1 SPEAKER

• Arkadaşlar yok mu bunlar hakkında yardımcıolabilecek birileri?
  • bende araştırmalarım sonucunda bugun aksam m820 almaya gidiyorum
  • MICROLAB M-820 de bas ve tizler iyi. kulaklarımla duydum ve aldım
  • Edifier dururken Microlab koşuyor..
  • denediğim edifier sistemlerde basslarda sesin bozulması gibi bir durum yaşamadım, microlab da durum nasıl?
    iki sistemde kafa kafaya olduğundan buna göre tercih edilmeli bence
  • M1335 var bende bassı açarsan hiç de zayıf değil masada olmasına rağmen yerler zangır zangır titriyor.Apartmanda 3. kattayım kaç tane şikayet geldi sesi %60 açtığım halde :D Öneririm.Tizler gayet güzel bozulma yapmıyor hiç bi şekilde :) Microlaba boşa para verme derim.Edifier'ı alırken ben de tereddüt ettim ayrıca ama alınca güzel olduğunu anladım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ikisini de dinleyen birinin yapacağı yorum bile herkes için geçerli olamaz, zira duyum kapasiteleri ve beğenileri farklıdır. Kimi tok bas sesten hoşlanır, kimi de derin, yumuşak bas sesinden, kimi için de tizler daha önemlidir.

M1335 ve M820, ikisini de dinleyip ben şahsi tercihimi M820 den yana yaptım. Her iki sistem de temiz ve kaliteli ses veriyor, benim tercihimi şunlar belirledi;

1- Her iki sistemin de bas gücü birbirine çok yakın (820 16 watt, 1335 14 watt), ikisinde de %80 volüme kadar seste hiç bozulma yok, üstünde ikisinde de hafiften ses çatlaması başlıyor, ama zaten o kadar yüksek ses müzik dinlemek ve hatta parti verip dans etmek için de fazla, hele odanız 20m2 den küçükse akustik bozulmalarını ses çatlaması olarak düşünmek mümkün. 820 nin bas sesi bana daha derin, daha yumuşak geldi, bu da daha doğal ses anlamına geliyor bende. Bu yüzden bas seste 820 tercih nedenim oldu.

2- Uydularda Microlab'ın tüm sistemlerinde uyguladığı akıllılık hakim. Uydular ile subwoofer arasındaki güç farkını diğer markalara göre daha az tutarak bas ve tiz uyumunu daha başarılı sağlıyor, ve bas ses severler bas ayarlarını yükseltmekte zorlanmıyorlar güçlü uydular sayesinde. 820 nin her uydusu 12 watt gücünde, 1335 uyduları ise 8 watt ile %50 daha az güçlü. Bu da benim tercihimde 820 lehinde önemli bir etken oldu.

3- Son olarak 820 nin daha klasik, eskiden bildiğimiz sistemlere yakın sade ve şık görüntüsü de beğenimi daha fazla kazandı. Bunda yaşın 40 ı geçmiş olmasının etkisi de vardır belki:))..

Bence her iki sistemin de F/P oranları çok yüksek, imkanı olanların ikisini de dinleyerek karar vermelerini öneriririm kişisel tercihleri süzebilmek adına. Olmayanlar da hangi yorumu dinleseler zararlı çıkmazlar, iki sistem de çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 13 Şubat 2011; 0:59:08 >

• EDIFIER M1335 bugün dinledim çok berrak ses veriyo çok hoşuma gitti. MICROLABı diinlemedim. ama şunu söyleyeyimç
    creativ-logitech yerini MICROLAB ve edifier aldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw3.25

edifier dururken microlab da ne?

maudio dururken edifier de ne ?¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

quote:

Orijinalden alıntı: bmw3.25

edifier dururken microlab da ne?

maudio dururken edifier de ne ?¿

Arkadaşlar konu dışına çıkmayalım, Maudio'nun muadil sistemi (40 watt) en az 200-250 USD, o para nakliyesi de dahil 144 Watt RMS gücünde bir Microlab H200 ederi. Elmalarla armutları karıştırıp dostların kafasını da karıştırmayalım, başka biri de çıkar Bose varken Maudio da ne der:)).

Konudaki sistemlerden daha iyi olduğuna inandığınız 50 USD civarında bir sistem tavsiyeniz varsa bilgilenmekten memnun oluruz.

• bu forumda böyle kişiler hep var,lüzumsuz yere yazıyorlar
  • sonuç olarak hangisini alıyoruz?

• Prof sen matematikçisin, böl, topla, çarp, çıkar sonucu bul...
  • tavsiye m820
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

M820 VAR Bende sıfır gibi tertemiz 18 ay falanda garanti var almak isteyene 50 lira verebilirim ;)

bende 5+1 alcam

pm atın yeterli izmir den elden verebilirim

Bir karton sigara daha pahalı, alacak arkadaşa hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

M820 VAR Bende sıfır gibi tertemiz 18 ay falanda garanti var almak isteyene 50 lira verebilirim ;)

bende 5+1 alcam

pm atın yeterli izmir den elden verebilirim

PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

EDIFIER M1335 bugün dinledim çok berrak ses veriyo çok hoşuma gitti. MICROLABı diinlemedim. ama şunu söyleyeyimç
    creativ-logitech yerini MICROLAB ve edifier aldı...

Kesinlikle katıldığım bir yorum. Creative ve Logitech yaptıkları onlarca işin yanında ürettikleri ses sistemleriyle marka bilinirlikleri sayesinde uzun yıllar piyasanın lideri oldular. Arkadan gelenleri görmeyerek, belki de önemsemiyerek ses kalitelerini iyileştirme yolunda gerekli atılımları yapmadılar ve sonradan çıkan boynuzlar kulakları geçti. Edifier ve Microlab çok iyi F/P oranları ile öne çıkarken daha bir çok marka da kaliteli ses üreten sistemleriyle piyasaya ortak oldular. Logitech son Z Cinema fiyaskosundan sonra sessizliğe büründü. Z Cinema Amazon'da en son 75 dolara kadar düştü, stokları zararına eritebildiler anca.

• ARKADAŞLAR HER İKİ ÜRÜNDE KALİTELİ AMA BENİM SİZE TAVSİYEM EDIFIER'İN X600 MODELİDİR. BEN DENEME ŞANSI BULDUM VATAN BİLGİSAYARDA 30 W RMS AMA ŞAHANE BASLAR VE TİZLER VAR. LOGITECH ÜRÜNLERİ X600 YANINDA HALT ETMİŞ BENCE ONU DA Bİ DENEYİN ONDAN SONRA KARAR VERİN ÜRÜNDE TWETTER HAZNESİ BİLE VARVE AYRİYETTEN 7 İNÇLİK BAS HOPARLÖRÜ VAR BENCE BU ÜRÜNÜ Bİ DENEYİN
  • X600 denediğim ve ses kalitesini çok beğendiğim bir ürün. Tweeter olması çok şey katmış tizlere, 7" bas da iyi vuruyor gerçekten. Yatırımı ses kalitesine yapmışlar, ama beni satın almaktan vazgeçiren uzaktan kumanda olmaması ve beğenmediğim dizaynı oldu. Kontroller subwoofer arkasında olunca pratikte sete müdahale mümkün değil. Rahatça yayılmış yüksek volüm müzik dinlediğinizi düşünün, telefon çalıyor, konuşabilmek için yerinizden kalkarak pc den veya subwoofer arkasından sesi kısmak veya oda değiştirmek zorundasınız. Bu durum tribin içine ettiğinden bence kabul edilemez. Kablolu kumanda bile tam kullanışlı gelmiyor bana menzil kısalığı yüzünden. Bundan sonra alacağım set kesinlikle kablosuz kumandalı olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.