Edifier %90 kadar derin basiyla bozulma yapmıyor microlab ise % 60 secim sizin edifier sadece ses sistemi üreticisi microlab gibi radyo üreticisi değil ikisinize denedim kesinlikle edifier bütün ürünleri bir num.
arkadaşlar bugün vatandan m820 yi aldım. ancak şöyle bir sorum olacak subwofer daki bass anahtarını çeyrek tur çevirsem baslar boğulmaya başlıyor. kısık seste çok güzel baslar ama sesi çok açtığımda dinlenemez hale geliyor. laptopdan dinliyorum laptopda realtek hd audio diye bir kart var sanırım. bi ses kartımı akmamız gerekiyor acaba? saygılar
Benim dizüstünde de aynı ses çipi var çoğunda olduğu gibi, çeyrek basta boğulma kesinlikle olmaması gerekir sesi %70-75 açsanız dahi, üstünde boğulma değil de çatlama başlıyor. Boğulma bas ayarında yarıyı geçince başlıyor.
Dizüstüne alacağınız ses kartı haliyle daha iyi ses ve detaylı ayar demektir, ama iyi bir harici ses kartı tuzludur epeyce değer mi bimem, ucuzlarını ise boş verin, onboard çip daha iyidir. Oynatıcınızın equalizer ayarlarını bir deneyin derim.
Kulaklarımızın ses algılama düzeyi hep farklıdır fiziksel ve psikolojik değişkenlerden dolayı, bana boğuk gelen bir bas düzeyi başkasına öyle gelmeyebilir, bu yüzden ideal ses ayarlarını herkes kendi deneyerek bulmalıdır diye düşünüyorum...
MERHABA ARKADAŞLAR MICTOLABIN M 820 MODELİ GÜZEL %65 LERDE FALAN SES BOZMASI YAPMIYOR SESİ GAYET İYİ AMA DAHA YULARIYA ÇIKTIĞINIZ ZAMAN UYDULARDA BOZULMA OLDUĞU HEMEN BELLİ OLUYOR. FAKAT EDIFIER 1335 MODELİNDE BEN BU SORUNU YAŞAMADIM BASLAR VE TİZLER BİRBİRİNİ DENGELİYOR. TABİ HERKEZİN KULAĞI FARKLI SESLERDEN HOŞLANIR. BEN TERCİHİMİ EDIFIER'DEN YANA YAPTIM TAVSİYE EDERİM.
arkadaşlar saçmalamayın ya daha neler daha neler:))) microlab tek bobıne bakır tel sarılı iken edıfıer çift bobın tek bakır ıkıncısı altın suyuna batırılmıs ıletım hız 0.312 den 0.655 e kadar cıkmakta buda bıze tız sesını daha net ve bas la birlikte tız ı ayırmamıza yarar yanı bas ı tek vurur..bunlar teknık bılgıdır gercekten arastırmadan ve bılmeden yazmak dıger arkadaslarımıza yanlıs bılgı vermıs oluyoruz forumlar bıze bılgı ve yardım amaclı kurulmakta lutfen bilgimizle verılerle yazalım bende bılmedıklerımı sızlerden dogru bı sekılde ögrenım...
ARKADAŞLAR KİM NE DERSEDESİN BENCE EDİFİER BEN MİCROLABI EDİFİERE RAKİP OLARAK GÖRMEM BİLE 1335---X600
aynen bende edifier i microlaba rakip görmem bırak rakibi kıyaslanmaz bile EDIFIER M1335 2+1 ses sistemi satış rekorları kıran ve kullanıcının menun olduğu en ideal ses sistemidir. tavsiye ederim
microlab m-820 kullanıyorum onboard ses kartıyla ve gayet memnunum...%70lerin üstünde dahi hiç bir bozulma olmadan kullanıyorum, tizler baslarla gayet orantılı ve en önemlisi tizler boğuk değil...vatan bilgisayarda denediğim edifier in tizleri çok boğuktu bu bence büyük bir eksi... ayrıca değerlendirilmesi gereken başka bir husus, edifier in çin malı, microlab ın alman malı olması.... bununla birlikte microlab için radyo markası, edifier için ses sistemi markası diyenler olmuş...bu mantıkla bakacak olursak bmw motosiklet ve uçak motoru markası olarak kurulmuş, fiat en başından beri araba üretiyor, fiat ı mı tercih etmeliyiz yani?? :D:D komik komik yazılar yazmayın, 2 si de ses sistemleri üzerinde çalışan ve uzmanlaşan markalar... ben tercihimi microlab tan yana kullandım. ses kalitesi logitech in üst düzey sistemleriyle yarışır düzeyde...tabi ben m-820 için konuşuyorum, diğer modelleri bilemem...
Microlab'ın menşei ile ilgili hata var.En basit kanıtı google ile microlab kelimesini arattığınızda karşınızawww.microlab.cn sitesi çıkıyor.Uzantıya dikkat sitenin dil seçenekleride ingilizce ve çince'den oluşuyor.Markanın veya sitenin almanlıkla alakası yok.Microlab yılların bariz çin malıdır.Genelde ses sistemleri ile uğraşsada her dala atlayan bir markadır.Edifier ise sadece ses sistemleri uğraşan ve isim yapmış ses uzmanları ile çalışan fiyat/performans sınıfında ürünler üreten bir marka durumunda.M1335 ile m-820 karşılaştırmasına gelirsek ikisinide test etmiş biri olarak m1335 modelinin artılarının daha fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ama yinede ses kavramının göreceli olduğunu hesaba katıp bütün ses sistemlerinin eşit şartlarda test edilip karar verilmesi tüketici açısında en doğru yöntemdir.
şu microlab m820 o kadar çok övdülerki bnde bi ara ses sistemi almayı düşnüyorudm araştırdım herkes m820 diyo gittim aldım sonuç pişmanım kulak doyurmayan bi sesi var.bass ı da çok yumuşak + çok açınca boğuyor.
creative inspire t3130 ile karşılaştırabilecek olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme