Şimdi Ara

2.1 Bass Fantezili Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech z213 ses sistemim var.Teknosadan 100 lira hediye çekim vardı bedavaya almıştım fakat yan odamda arkadaşımın z333ü karşısında rezil rüsfa durumda bir sistem.z333 duvarları oynatıyor evi sallıyor.Fakat zaten evde 1 adet bulunduğu için aynısından almak istemiyorum.Creative İnspiron t3300 e baktım yani mutlaka z213 den daha iyi bir sistemdir ama öyle çok etkileyici,yan odaya kadar taşan bir bas deneyimi vereceğini zannetmiyorum ama kullanan varsa yorumlarını alabilirim bassı hakkında.Zaten z213 ten cızırdamalara kalitesiz sese bayağı alıştım o yüzden uyduların kalitesine tiz ayarına filan bakmıyorum.Ama bassta uyduları boğup bana sadece bass dinletmesin.Phillips Spa5300 e baktım bazı incelemelerde çok üstün bass deneyimi diye tanıtılırken bazı sitelerde de anlatıldığı kadar çok iyi bass ı yok filan denilmiş.Ben genelde müzik dinleyicisiyim.Oyundur filmdir ses o konularda çok önemli değil benim için.200 liraya kadar çıkabilirim maximum Philips Spa5300 eğer gerçekten çok iyi duvar titreten bir ses sistemi al derseniz 230-240 a çıkıp onu alabilirim.Başka tavsiyelerede açığım.Dediğim gibi Bass fantezim var evimiz dublex öğrenci evi,böyle nasıl anlatıyım bassı yan odalardan da vursun istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuf273 -- 3 Haziran 2016; 12:15:59 >

• Ben bu işi bir anlayamadım, sanırım çok chil kaldım bu ses/müzik işinde kafam basmıyor.

Güçlü bass/iyi bass/güzel bass/harika bass ne demek, nasıl oluyor yani? Hangi kriterler bassın çok iyi olduğuna karar veriyorsunuz?
  • yussuf273 kullanıcısına yanıt
    Z623 alman lazim. Ses yuzde %1 iken camlari elleyince titredigini hissediyorsun. %5 de celik kapi zangirdiyor. Max %50 acabildim o da zaten deprem etkisi oluyor. Girtlak ve cigerler yerinden firlicak gibi oluyor tavsiye ederim ama muzik kalitesi cok dusuk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya gerksiz gerksiz konular . belli ki ögrencisin ananın babanın parasıyla okuyosun. sen ses sisteminin bass ı azcıkın fazla cıkınca ne olacak? neden boyle şeyler yapıyorsunuz gencler. benim gözümde senin o arkadaşının sistemi de çöp. başka bir kişinin gözünde benim imzamdaki sub woofer da çöp. bu işin sonu yok. senin için en iyisi cebindeki paranın yettiği sistemdir.
    elindeki bozulur yada yeni alman gerkir dersin ki; benim param bu istediğim ve kullanım alanım bu bu özellikler lazım ne alınmalı yada şu ikisi -üçü arasından hangisi daha iyidir dersin sana adam akıllı cevap yazılır. ama forumda çöp konu yaratmaktan başka işiniz yok.

yada çoluk çocuksunuz. sayın adminlerime burdan sesleniyorum. bu foruma 18 yaş sınırı koyun yada üye olmadan önce belli donanım yazılım bilgisi testine sokun insanları. bilmeyen konuda acamasın soruda soramasın yazılanları okumakla yetinsin. öğrensin adam olsun foruma gelsin.

bu arada sitemim sana değil konuyu acan kardeşim. öyle boş boş konuşuorum işte. baktım konu boş iki boşlukta ben yaratıyım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

ya gerksiz gerksiz konular . belli ki ögrencisin ananın babanın parasıyla okuyosun. sen ses sisteminin bass ı azcıkın fazla cıkınca ne olacak? neden boyle şeyler yapıyorsunuz gencler. benim gözümde senin o arkadaşının sistemi de çöp. başka bir kişinin gözünde benim imzamdaki sub woofer da çöp. bu işin sonu yok. senin için en iyisi cebindeki paranın yettiği sistemdir.
    elindeki bozulur yada yeni alman gerkir dersin ki; benim param bu istediğim ve kullanım alanım bu bu özellikler lazım ne alınmalı yada şu ikisi -üçü arasından hangisi daha iyidir dersin sana adam akıllı cevap yazılır. ama forumda çöp konu yaratmaktan başka işiniz yok.

yada çoluk çocuksunuz. sayın adminlerime burdan sesleniyorum. bu foruma 18 yaş sınırı koyun yada üye olmadan önce belli donanım yazılım bilgisi testine sokun insanları. bilmeyen konuda acamasın soruda soramasın yazılanları okumakla yetinsin. öğrensin adam olsun foruma gelsin.

bu arada sitemim sana değil konuyu acan kardeşim. öyle boş boş konuşuorum işte. baktım konu boş iki boşlukta ben yaratıyım dedim.

Hocam z213 ses sistemim var.4 m2 odayı bass doldurmuyor.Teneke gibi sesi var.%80 den fazlasını açınca kesintisiz cızırdıyor.Full seste hoparlör açıkken,cep telefonumun çaldığını anlayabiliyorum.Hele ki dubstep filan dinleyeyim dersem tamamen rezillik.Bağdaş kurup subwooferın yanına çömmem gerekiyor ki biraz haz versin.Ana baba parası gelmediği için böyle kötü bir sistem aldım zaten.Şimdide çabalayıp biriktirip yenilemek istiyorum.Cebime fazla para geçmediği için bir kez daha pişman olmak istemiyorum.Bu konuda böyle bir forum bana yardımcı olmayacak mı ? Zaten çoğu arkadaş kullandığı sistemi öneriyor,bende duvar sallasın filan diyerek idare eder sistemi olupta tavsiye edenleri saf dışı bırakmak istedim.Her sistemi deneme fırsatım olmadığı için tekrar boşa para vermek istemiyorum.

• the wade kullanıcısına yanıt
    Hocam valla benimde bildiğim 1-2 şey var.Sistemin Hz-kHz aralığı ne kadar fazla olursa o kadar iyi oluyor.Subwooferın bass paneli ne kadar büyük geniş olursa o kadar iyi oluyor.Watt tabiki önemli bir etken ama her şey değil.Bir de markaların kullandığı 360 derece bilmem ne değişik özellikleri filan var.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Kardeşim baktım fakat minimum 500 lira gibi bir fiyat gördüm.O miktara maalesef çıkamam.200 üzerine çıkmam maddi açıdan beni çok zorlar.Çok ufak farklar içinde çıkmak istemiyorum yani 180 liralık bi sistemle 240 liralık bi sistem arasında dağlar kadar fark yoksa vermem.İçime oturur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yussuf273 kullanıcısına yanıt
    Benden söylemesi 300 liralık sistem de alsan bu bass'a yaklaşamazsın. Forumda 2. el tertemiz z623 350 liradan gitti. Bence biraz daha biriktir.

• aynen temiz z623 olabilir ikinci el. böyle bir sistem almadıktan sonra esprisi yok yani.
    yada 2. el 350 tl ye fln lg bh6730-6530 s modellerine bak hts sahibi olursun. ister usb den oynat ister dvd den ;)
  • pc me hoparlör lazım. Z533 çok kullanışlı görünüyor şu çevirmeli düğmesini masanın kenarına tutturup kullanacağım ama kalitesinden emin olamadım. 320 TL. Bir de THX destekli G623 buldum 475 TL ye. Onu mu alsam acaba 200W RMS imiş. Z533 60rms. Arasında çok fark vr tabi ama kalite olarak z533 iyiyse çok ses lazım değil yeter mi bana acaba_ 623 ü kontrol zamazingosu yok diye almak istemiyorum. Hangisini taavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 3 Haziran 2016; 18:31:56 >
  • anlamıyorum fazla bass olunca ne oluyor? aslında bassda değil uğultu gibi ne olduğu belirsiz gürültü.. sokaktan geçen motorsikletçilerdeki patlak çatlak sistem gibi sırf gürültü yapmak niyetiniz. son ses açıyorlar bir de şarkı markı hak getire ne olduğu anlaşılmıyor.. müzikten keyif alayım demiyorsunuz da derdiniz duvarları yıkmak cam patlatmak.. amacınız ne anlamıyorum ki. benim sistemim daha çok cam patlatıyor falan mı? apaçi işi yapmayın kulağımızı rahat bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger06 -- 4 Haziran 2016; 11:01:49 >
  • danger06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki derdim duvar oynatmak,cam indirmek değil.Ben şarkı dinlerken tık tık diye vuran dandik subwooferlardan hoşlanmıyorum.Yaptım bir hata aldım kötü bir şey,şimdi yenileyip tok,derin,düzgün ses verebilen subwooferı olan bir sistem almak istiyorum.
  • Philips spa5300 kullaniyorum. Gayet iyi sistem. Mediamarkt magazalarina gidip deneyebilirsin. Deneyince daha iyi karar vermis olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

Hocam tabiki derdim duvar oynatmak,cam indirmek değil.Ben şarkı dinlerken tık tık diye vuran dandik subwooferlardan hoşlanmıyorum.Yaptım bir hata aldım kötü bir şey,şimdi yenileyip tok,derin,düzgün ses verebilen subwooferı olan bir sistem almak istiyorum.

hocam o zaman size edifier markasını öneriyorum. sahibinden de ilanlar var ama biraz tuzlu veriyolar trde olmadığı için. müzikten zevk alırsınız dinlerken. maddi durumunuz uygun olursa bir bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger06 -- 8 Haziran 2016; 10:57:34 >
  • danger06 D kullanıcısına yanıt
    Microlab M820 nasıldır bilginiz var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

Microlab M820 nasıldır bilginiz var mı acaba ?

Vatan da test etmiştim hiç fena bir sistem değil. 30 m2 bir oda için gayet yeterli bir sistem. Üstelik müzik ve bass konusunda da sizi tatmin edecektir, lakin mutlaka test ederek almanız tavsiyemdir...
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Siz beni güldürdünüz Rabbimde sizi güldürsün hocam. Harika bir yorum bir sistem ancak bu şekilde anlatılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

Siz beni güldürdünüz Rabbimde sizi güldürsün hocam. Harika bir yorum bir sistem ancak bu şekilde anlatılabilir...

Hangi mesajim guldurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Z623 alman lazim. Ses yuzde %1 iken camlari elleyince titredigini hissediyorsun. %5 de celik kapi zangirdiyor. Max %50 acabildim o da zaten deprem etkisi oluyor. Girtlak ve cigerler yerinden firlicak gibi oluyor tavsiye ederim ama muzik kalitesi cok dusuk..

Okudukça gülüyorum hocam. Lütfen artniyet aramayın kullandığınız abartılı ifadeler çok yerinde...

Sistemi bildiğinizi ve kinayeli yazdığınızı biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Okudukça gülüyorum hocam. Lütfen artniyet aramayın kullandığınız abartılı ifadeler çok yerinde...

Sistemi bildiğinizi ve kinayeli yazdığınızı biliyorum...

Hocam ben yazdiklarimda ciddiydim yalniz. Rakamlari kontrol ettim. Hepsi dogru.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.