Şimdi Ara

2+1 ha gayret sonunda alcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2+1 almayı düünüyorum fakat bi türlü karar veremeim. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. öncelikle fiyat sınırım 100-120ytl ve daha cok müzik dinleme niyetiyle alcam ama tabi filmde izlemektende geri kalmam. microlab 6324 ve logitech x230 hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometheus1985 -- 12 Şubat 2006 17:32:43 >

• Zor bir soru, bence ikisi de çok iyi, ikisini de al.
  • şunu söylemek isterim,x530 daki fazlaca abartılan bass kalitesi bu sette yok onu söylemek isterim,genelde f/p oranı yüksek bir set ama t3030 bana daha cazip geliyor,gerçekten x230 a oranla cok daha iyi uydu performansına sahip,bass oalrakta daha güçlü fakat daha sert bir bassa ship,faakat dinlediğim yorumlara göre t5900 deki kadar değilmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: prometheus1985

arkadaslar 2+1 almayı düünüyorum fakat bi türlü karar veremeim. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. öncelikle fiyat sınırım 100-120ytl ve daha cok müzik dinleme niyetiyle alcam ama tabi filmde izlemektende geri kalmam. microlab 6324 ve logitech x230 hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

şunu söylemek isterim,x530 daki fazlaca abartılan bass kalitesi bu sette yok onu söylemek isterim,genelde f/p oranı yüksek bir set ama t3030 bana daha cazip geliyor,gerçekten x230 a oranla cok daha iyi uydu performansına sahip,bass oalrakta daha güçlü fakat daha sert bir bassa ship,faakat dinlediğim yorumlara göre t5900 deki kadar değilmiş
    quote:

arkadaslar 2+1 almayı düünüyorum fakat bi türlü karar veremeim. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. öncelikle fiyat sınırım 100-120ytl ve daha cok müzik dinleme niyetiyle alcam ama tabi filmde izlemektende geri kalmam. microlab 6324 ve logitech x230 hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşkürler.

İyi de arkadaş t5900, x530 veya t3030 setlerin hiçbirinden bahsetmemiş ki..
    Sadece microlab ve logitech'in bu 2 seti arasında bir öneri istemiş. Şimdi senin bu yorumun bu 2 setin hangisini öneriyor? Alakasız yorumlar yapmayalım..
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

şunu söylemek isterim,x530 daki fazlaca abartılan bass kalitesi bu sette yok onu söylemek isterim,genelde f/p oranı yüksek bir set ama t3030 bana daha cazip geliyor,gerçekten x230 a oranla cok daha iyi uydu performansına sahip,bass oalrakta daha güçlü fakat daha sert bir bassa ship,faakat dinlediğim yorumlara göre t5900 deki kadar değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Sadece microlab ve logitech'in bu 2 seti arasında bir öneri istemiş. Şimdi senin bu yorumun bu 2 setin hangisini öneriyor? Alakasız yorumlar yapmayalım..
    quote:

Alıntıları Göster
    mms460 yada mms430 almayı düşünen birine bu ikisinden birini önerirdin?
    arkadaş bir kısıtlama yapmamış,yaptıysa bile ben bu setleri iyi bulmuyorumki daha iyi setleri önerdim,t5900 sadece örnekti

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    logitech 230 u dinledim ses kalitesi ve tizleri fena değil yani o fiyat aralığındaki bir set için 10 üzerinden 8 alır. ( bence )... ama bassların yapısı yumuşaklığı ve derinliği olarak 10 üzerinden 10 alır. sadece biraz uğultu hissedebilirsin ama iyi bir eq. ayarı ile sorun halledersin. malesef microlab ile ilgili bir yorum yapamıcam çünkü dinlemedim..
  • microlab sanırım harici amplili olan model , uzaktan kumanda vs ile daha çok şey vaadediyor ancak @tylor gibi şu an laptop'umda kullandığım t3030'u önerebilirim çünkü gerçekten iyi bir sistem fiyatı da 120 ytl . Ancak bunların arasında sesini hiç dinlememiş olmama rağmen @affan83'ün microlab hakkındaki yorumlarına güvenerek microlab'ı almanı öneririm çünkü görüntüsü daha şık , daha büyük uydulardan daha geniş bir ses gelir ve daha büyük bir subwoofer'dan daha iyi bas gelir ancak müzik ön plandaysa t3030 derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

microlab sanırım harici amplili olan model , uzaktan kumanda vs ile daha çok şey vaadediyor ancak @tylor gibi şu an laptop'umda kullandığım t3030'u önerebilirim çünkü gerçekten iyi bir sistem fiyatı da 120 ytl . Ancak bunların arasında sesini hiç dinlememiş olmama rağmen @affan83'ün microlab hakkındaki yorumlarına güvenerek microlab'ı almanı öneririm çünkü görüntüsü daha şık , daha büyük uydulardan daha geniş bir ses gelir ve daha büyük bir subwoofer'dan daha iyi bas gelir ancak müzik ön plandaysa t3030 derim
    Alttaki siyah belirttiğim kısımda dediğin gibi değil her zaman. Öyle olsaydı minnacık uydularıyla bose gibi setlerden o surround ses çıkmazdı. Bunları yazanlar da sizlersiniz, yani ben bose'u bilmem. Ancak bose'un surround kalitesi örneği küçük uydularla çok daha iyi iş yapılabileceğini de gösterir.
    quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

microlab sanırım harici amplili olan model , uzaktan kumanda vs ile daha çok şey vaadediyor ancak @tylor gibi şu an laptop'umda kullandığım t3030'u önerebilirim çünkü gerçekten iyi bir sistem fiyatı da 120 ytl . Ancak bunların arasında sesini hiç dinlememiş olmama rağmen @affan83'ün microlab hakkındaki yorumlarına güvenerek microlab'ı almanı öneririm çünkü görüntüsü daha şık , daha büyük uydulardan daha geniş bir ses gelir ve daha büyük bir subwoofer'dan daha iyi bas gelir ancak müzik ön plandaysa t3030 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 12 Şubat 2006 21:01:26 >

• quote:

Alttaki siyah belirttiğim kısımda dediğin gibi değil her zaman. Öyle olsaydı minnacık uydularıyla bose gibi setlerden o surround ses çıkmazdı. Bunları yazanlar da sizlersiniz, yani ben bose'u bilmem. Ancak bose'un surround kalitesi örneği küçük uydularla çok daha iyi iş yapılabileceğini de gösterir.
    quote:

Alıntıları Göster
    sonuçta onlar milyarlık sistemler bunlar ise 100 ytl'lik ve birbirlerinin arasında ses kalitesi olarak çokda ciddi farklar yok , kötünün iyisi diye nitelendirebileceğim bir durum . Bu konularda herhangi bir uzmanlığım olmadığından bilgiçlik taslamak istemem ancak aynı türde hoparlörlerde büyük olanlardan aldığım ses küçük olanlardan aldığım sese göre bana hep daha güzel geldi ; yoksa bir bose ile alt-orta düzey multimedya 2.1'şeri karşılaştırmak pek de adil değil.

• quote:

sonuçta onlar milyarlık sistemler bunlar ise 100 ytl'lik ve birbirlerinin arasında ses kalitesi olarak çokda ciddi farklar yok , kötünün iyisi diye nitelendirebileceğim bir durum . Bu konularda herhangi bir uzmanlığım olmadığından bilgiçlik taslamak istemem ancak aynı türde hoparlörlerde büyük olanlardan aldığım ses küçük olanlardan aldığım sese göre bana hep daha güzel geldi ; yoksa bir bose ile alt-orta düzey multimedya 2.1'şeri karşılaştırmak pek de adil değil.

Alıntıları Göster
    O zaman şöyle mi diyelim:
    Genelleme yapacak olursak sesten alınan surround kalitesi ile uyduların boyutu ters orantılı olabilir, yani kalite, uydu boyutu küçüldükçe artabilir.
    Ancak home cinema işinde uyduların boyutu büyük oldukça surround keyfi de aynı oranda büyür.
    quote:

• quote:

O zaman şöyle mi diyelim:
    Genelleme yapacak olursak sesten alınan surround kalitesi ile uyduların boyutu ters orantılı olabilir, yani kalite, uydu boyutu küçüldükçe artabilir.
    Ancak home cinema işinde uyduların boyutu büyük oldukça surround keyfi de aynı oranda büyür.
    quote:

Alıntıları Göster
    Benim edindiğim izlenim de bu yönde evet

• quote:

Alıntıları Göster
    Ama bu da yanlış malesef @civilcivil.

Sana en basit örneği, megaworks'un 1 uydusuyla gigaworks'un 1 uydusu arasındaki boyut ve ağırlık farkını bilirsin. Fakat bunlara rağmen megaworks'un o 1 uydusundan çıkan surround kalitesi giganınkinden çok daha sağlam ve daha kalitelidir. Yani bu iş boyutla alakalı olmayabiliyor.
    quote:

• quote:

Ama bu da yanlış malesef @civilcivil.

Sana en basit örneği, megaworks'un 1 uydusuyla gigaworks'un 1 uydusu arasındaki boyut ve ağırlık farkını bilirsin. Fakat bunlara rağmen megaworks'un o 1 uydusundan çıkan surround kalitesi giganınkinden çok daha sağlam ve daha kalitelidir. Yani bu iş boyutla alakalı olmayabiliyor.
    quote:

Alıntıları Göster
    ancak microlab'ın uydularını bir de x-230'unkini düşün ; microlabı bizzat hiç görmedim ama şekillerden ve de verdiği boyutlardan büyük birşey gibi gözüküyor . Ancak ben dediğimin yanlış olduğunu düşünmüyorum , sonuçta ses birazcık muğlak birşey herkese göre değişebiliyor ve de bose companion 3'ün o küçük uydularının verdiği ses kalitesi çok güzel olabilir ancak genede küçük modüllerden gelen ses bana yüksek seviyelerde rahatsız edici geldi ki tavsiye edildiği gibi uyduları direk kendime doğru değil yana çevirmeme rağmen bunu farkettim . Mesela pek çok kullanıcı da burda küçük driver'ları olan uyduları beğenmediğini söylüyor , mesela harman kardon soundsticks II . Ya da Altec Lansing fx6021'de de herbir uyduda 1" lik 8 tane driver kullanarak güzel bir etki yaratmışlar ; burdan kesin bir sonuç çıkarmamız zor ancak benim kulağıma daha büyük hoparlörlerden gelen sesler daha hoş geliyor , tabii ki kendi sınıflarında kıyaslamak şartıyla

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yo yo bi kısıtlama yapmadım (fiyat dışında) arkadaslar benim aklımda olan iki seti söyledim. önerileriniz benim için önemlidir her türlü önerilere açığım

• logitech x-230 kaliteli bir set bizzat dinledim basları derinden yumuşakça geliyor keyif veriyor kısacası...
    microlab ı hiç dinlemedim yorum yapamıyacağım...
    bu arada bende az kalsın creative T3030 alıyordum son anda vazgeçtim yanlış anlamayın kötü demiyorum sete kesinlikle o da x-230 dan aşağı kalır yanı yoktur emin olabilirsin...
    bence kararını logitechx-230 veya creative T3030 dan yana yapmalısın ikisinde de pişman olmazsın

(bende yakın bi zamanda 2-3 gun önce creative 4400 aldım olumsuz yorumlara rağmen ...ama şu anda çook memnunum odam küçük bana yetiyor anlayacağın zaten sürekli son seste müzik dinleyen biri değilim bu setin sadece bass kusuru var uyduları gayet hoş, kaliteli belirtmek istedim sadece arkadaşlar yanlış anlamayın)

quote:

• quote:

X-230 hakkında sorun varsa yardımcı olabilirim...
  • Fiyat biraz yüksek olsa da logitech Z-4 uzaktan çok iyi görünüyor(okuduklarımdan)
    Bu arada benimde tavsiyelere ihtiyacım var:
    Z-4 ve creative I-trıgue 3600 arasında kaldım .
    SizCe hangisi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: etax

Fiyat biraz yüksek olsa da logitech Z-4 uzaktan çok iyi görünüyor(okuduklarımdan)
    Bu arada benimde tavsiyelere ihtiyacım var:
    Z-4 ve creative I-trıgue 3600 arasında kaldım .
    SizCe hangisi???
    tahminimce tüm creative logitech karşılaştırmalarında olan durum bunda da olacaktır . creative tizlerde logitech baslarda güçlü yani
    i-trigue'i dinledim ve gerçekten çok iyi bir sistem ama müzik bazlı alacaksan almanı tavsiye ederim yoksa bası benim gördüğüm genelde distorsiyona girmesede pek kuvvetli değil zaten esas esprisi uydularda , logitech'i dinlemediğim için yorum yapamam ancak i-trigue kendisini kanıtlamış bir sistem

• quote:

tahminimce tüm creative logitech karşılaştırmalarında olan durum bunda da olacaktır . creative tizlerde logitech baslarda güçlü yani
    i-trigue'i dinledim ve gerçekten çok iyi bir sistem ama müzik bazlı alacaksan almanı tavsiye ederim yoksa bası benim gördüğüm genelde distorsiyona girmesede pek kuvvetli değil zaten esas esprisi uydularda , logitech'i dinlemediğim için yorum yapamam ancak i-trigue kendisini kanıtlamış bir sistem

Alıntıları Göster
    civilcivil gerçekten I-trıgue serisi estetik olarak çok iyi.Ancak I-trıgue serisinin fiyatının yüksek olmasında , ses kalitesinden çok tasarım etkili olmuş gibi geliyor .?
    Benim aradığım 2+1 sistemi için önemli olan tasarım değil ses kalitesi.
    Acaba creative ı-trıgue nin ses kalitesi mi daha iyi yoksa logitech Z-4(veya z serisi mi)
    (tamam belki kendilerine göre artıları vardır her iki sistemin de ama.. benim için önemli olan ses kalitesi.)
    Son olarak şunu belirteyim .. bu sistemi yüzde 85 müzik dinlemek için alıcam
    teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: etax

civilcivil gerçekten I-trıgue serisi estetik olarak çok iyi.Ancak I-trıgue serisinin fiyatının yüksek olmasında , ses kalitesinden çok tasarım etkili olmuş gibi geliyor .?
    Benim aradığım 2+1 sistemi için önemli olan tasarım değil ses kalitesi.
    Acaba creative ı-trıgue nin ses kalitesi mi daha iyi yoksa logitech Z-4(veya z serisi mi)
    (tamam belki kendilerine göre artıları vardır her iki sistemin de ama.. benim için önemli olan ses kalitesi.)
    Son olarak şunu belirteyim .. bu sistemi yüzde 85 müzik dinlemek için alıcam
    teşekkürler...

Alıntıları Göster
    creative ürünleri evet çok pahalı ama i-trigue'in de ses kalitesi çok iyi , z-4 ile kıyaslama yapamıyorum hiç dinleyemediğim için ama müzik konusunda i-trigue'e kefil olacak pek çok kişi vardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.