megaworksun tizlerinden daha iyi ve iyi bir ses kartı ile çıkardığı sesin kalitesi tek kelimeyle mükemmel. tek sorun bass..
YA TİBİ gerçekten şaşırdım. yani sen ı-trıgue serisinin tizlerinin (3400) megaworks dan daha iyi olduğuu söylüyorsun.: )) megaworks u dinlemedim ama hakkında duyduklarım ve şanı ortada.: 1-2 güne kadar ı trıgue(3400) ya da logitech z 4 alacağım o yüzden emin olmak istiyorum : o kadar parayı verecez nasıl olsa Az bir zamanım var kimse z 4 ü dinlememiş ama sanki o daha iyi gibi geliyor ??? google da arattım fazla bir test bulamadım nerden bulabilirim? yada bilmiyom işte NE YAPAYIM...
ben şu tiz olayına kafayı taktım. kısık seste hangisi daha başarılı baya bi dikkatli dinledim. ve eminimki i-trigue daha başarılı. zaten ilk dinlediğimde yani açtığım ilk mp3 te şok oldum. ama bassları sert yani t serilerindeki gibi.
eee insanız işte gözümüz doymuyor bilgi bilgi bilgi ve logitech Z4 hakkında olsun kardeşler.Karşılaştırma için dinleyenlerden bi de z4 ü duymak lazım.Ancak kimse ne duymuş ne görmüş kardeşim bu ne in mi cin mi peri mi YaRDım .....
YOK MU DİNLEYEN BİLEN DUYAN YARDIM EDİN : )) (gerçekten)
arkadaslar ilgnize cok tşk ederim buyuk ihtimal microlab 6324 alıcam. z4 iimiş ama butcemi aştıı için olmıcak hrhlde
microlab iyimis gorunus te ses kalıtesı nasıl doyurucumu hocam aldın mı sen ?
mms460 yada mms430 almayı düşünen birine bu ikisinden birini önerirdin? arkadaş bir kısıtlama yapmamış,yaptıysa bile ben bu setleri iyi bulmuyorumki daha iyi setleri önerdim,t5900 sadece örnekti
2+1 alırsan bir işine yaramaz biraz daha biriktirip creativeden 5+1 alırsan bence daha mantıklı olur 2+1 ne anlıyorsunuz bass yok bişey yok 5+1 de hiç olmazssa sourraund var
wiper post yapmaya mı çabalıyorsun?? Daha önce rastladığım 2-3 mesajın da hep bu şekildeydi!! Anlamsız,boş ve en kötüsü yalan yanlış!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme