Şimdi Ara

2+1 ha gayret sonunda alcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • megaworksun tizlerinden daha iyi ve iyi bir ses kartı ile çıkardığı sesin kalitesi tek kelimeyle mükemmel. tek sorun bass..
  • YA TİBİ gerçekten şaşırdım. yani sen ı-trıgue serisinin tizlerinin (3400) megaworks dan daha iyi olduğuu söylüyorsun.: ))
    megaworks u dinlemedim ama hakkında duyduklarım ve şanı ortada.:
    1-2 güne kadar ı trıgue(3400) ya da logitech z 4 alacağım o yüzden emin olmak istiyorum : o kadar parayı verecez nasıl olsa
    Az bir zamanım var kimse z 4 ü dinlememiş ama sanki o daha iyi gibi geliyor ???
    google da arattım fazla bir test bulamadım nerden bulabilirim?
    yada bilmiyom işte NE YAPAYIM...
  • ben şu tiz olayına kafayı taktım. kısık seste hangisi daha başarılı baya bi dikkatli dinledim. ve eminimki i-trigue daha başarılı. zaten ilk dinlediğimde yani açtığım ilk mp3 te şok oldum. ama bassları sert yani t serilerindeki gibi.
  • Çpk teşekkür ederim TiBi
    Dümeni trıgue serisine doğru kırıyorum. ... : ))

eee insanız işte gözümüz doymuyor bilgi bilgi bilgi
    ve logitech Z4 hakkında olsun kardeşler.Karşılaştırma için dinleyenlerden bi de z4 ü duymak lazım.Ancak kimse ne duymuş ne görmüş kardeşim bu ne in mi cin mi peri mi
    YaRDım .....
  • YOK MU DİNLEYEN BİLEN DUYAN
    YARDIM EDİN : ))
    (gerçekten)
  • arkadaslar ilgnize cok tşk ederim buyuk ihtimal microlab 6324 alıcam. z4 iimiş ama butcemi aştıı için olmıcak hrhlde

• microlab iyimis gorunus te ses kalıtesı nasıl doyurucumu hocam aldın mı sen ?
  • --------------------------------------------------------------------------------

mms460 yada mms430 almayı düşünen birine bu ikisinden birini önerirdin?
    arkadaş bir kısıtlama yapmamış,yaptıysa bile ben bu setleri iyi bulmuyorumki daha iyi setleri önerdim,t5900 sadece örnekti

2+1 alırsan bir işine yaramaz biraz daha biriktirip creativeden 5+1 alırsan bence daha mantıklı olur 2+1 ne anlıyorsunuz bass yok bişey yok 5+1 de hiç olmazssa sourraund var
  • wiper post yapmaya mı çabalıyorsun?? Daha önce rastladığım 2-3 mesajın da hep bu şekildeydi!! Anlamsız,boş ve en kötüsü yalan yanlış!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.