Şimdi Ara

2+1 Hoparlör Kablodaki Temassızlık :( Lütfen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2+1 sistemim var 2 kolon bass ın arkadaki girişlere takılıyor bassdanda 3.5mm jakla bilgisayara bağlanıyor.Problem sağ kolonun bass a takıldıgı jak problemli çalısmıyor nasıl düzeltebilirim :S kolonlar saglam yerlerini deıstırıom calısıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 12 Haziran 2010; 16:26:23 >

• Ses sisteminizin markası ve modeli nedir?

Problem sağ uydunun jackında mı,subwoofer giriş jackında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Ses sisteminizin markası ve modeli nedir?

Problem sağ uydunun jackında mı,subwoofer giriş jackında mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 12 Haziran 2010; 21:34:16 >
  • Sanırım bağlantı iki giriş jacklı bir kablo sayesinde biri subwoofera diğeri bilgisayarın çıkışına giriş olmak üzere sağlanıyor.

Durduk yere subwoofer çıkışında bir sorun oluşacağını sanmam.Problem bu ara kabloda yada bağlantı yerlerinde olabilir.Bilgisayar harici bir mp3 çalarda deneyiniz.Sorunun devam etmesi halinde subwoofera giriş yapılan kabloyu oynatarak,geriye doğru biraz çekerek ses gelmeyen uydudan ses almaya çalışın.
    Eğer sorun devam ederse subwooferdaki jackta sorun olduğu garantilenmiş olur,garanti süresi devam ediyor ise servise,etmiyorsa bir elektrikçiye,masraf fazla olur diye düşünüyorsanız muadil ses sistemlerine yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 12 Haziran 2010; 19:59:26 >
  • önceki yazımda yanlış tespit yapmışım. sub woofer girişlerinde bi problem yokmş :)) sadece output dan gelen 2 kablo tek bir 3.5mm kabloya donusuo oda pc ye takılıyor o kabloda problem varmış deneme yanılma yöntemiyle yaptım.

http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/c6d4edbe988031b47cf9c25b930577a7.jpg

bu kablodan lazım bunun ismi nedir fiyatı ne kadardır acaba ?
  • Sanırım problem düşündüğüm şekilde kablodan kaynaklı çıktı.Masrafınız daha düşük olacak.

Gösterdiğiniz kablo bir ucu tek girişli standart sterio jack bir ucu çift girişli kablo olarak geçer.Tam olarak bir adı yok ancak tarif ile izah edebilirsiniz.Kabloyu alıp Vatan Bilgisayar,Teknosa yada bir elektrikçiye gidip,göstererek temin edebilirsiniz.Maksimum 5 TL civarında olur.
  • 5 TL dende yırrtık güzel kardeşim babam elektrikden fln anlar büyük bi atolyesi var catıda gosterdım kabloyu bole bole dedm :D ondada 3 lü sarı - beyaz - kırmızı olandan varmıs taktım calıstı.Cok saol zaman ayırdğın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorununuzun masrafsız şekilde çözüldüğüne sevindim.
    Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.