Arkadaşlar yardımcı olun lütfen kasanın önündeki 3.0 usb girişleri okumuyor. harici hardisk, flash bellek yi taktım okumuyor arka tarafına takıyorum okuyor. mesela çoklu kart okuyucu takıyorum ışık yanıyor ama okumuyor
bende de aynı anakart var bu sorun benim kasada da vardı bir okuyor bir okumuyordu bazen hiç okumuyordu biosu güncelleyince sorun çözüldü bios versiyonun ne
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
bende de aynı anakart var bu sorun benim kasada da vardı bir okuyor bir okumuyordu bazen hiç okumuyordu biosu güncelleyince sorun çözüldü bios versiyonun ne
inanki hiç anlamam o konulardan işletim sistemini yükledim geçtim. nasıl güncelleyebilirim?
acaba anakartta öndeki usb kabloyu bağlamadılarmı o yuzden olabilirmi?
Necoti
kullanıcısına yanıt
anlaşılan kasayı sen toplamadın kasanın yan kapağını açıp kontrol et bu resimdeki front usb 3.0 yerinde takılı olması lazım ön panel usb kablosunun ikinci resmin alt en sol tarafındaki mavi giriş
quote:
anlaşılan kasayı sen toplamadın kasanın yan kapağını açıp kontrol et bu resimdeki front usb 3.0 yerinde takılı olması lazım ön panel usb kablosunun ikinci resmin alt en sol tarafındaki mavi giriş
dediğin gibi güncellemeyle alakalı olsa arkadaki usblerde okumazdı dimi? dediğin yere eve gidince bakıcam
Necoti
kullanıcısına yanıt
bende arkadaki ler çalışıyordu ama öndekiler bir çalışıyor bir çalışmıyordu önce kasaya bak olmadı bios u güncellersin
quote:
bende arkadaki ler çalışıyordu ama öndekiler bir çalışıyor bir çalışmıyordu önce kasaya bak olmadı bios u güncellersin
baktım kablolar takılı. kulaklığı filan denedim çalıştı ama flashbellekleri okumuyor. biosa guncellestırmeyı nasıl yapcam? işletim sistemini yenidenmi yuklemem gerek?
Dostum aldığın bilgisayar markasının internet sitesine girip Driver ( Support) bölümünden modelini seçip bios güncelleme ve Usb 3.0 driver indirip denemende fayda var büyük ihtimal olması gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: serhatalptekin
Dostum aldığın bilgisayar markasının internet sitesine girip Driver ( Support) bölümünden modelini seçip bios güncelleme ve Usb 3.0 driver indirip denemende fayda var büyük ihtimal olması gerek.
Bilgisayar derken kasanın markasınımı söylüyorsun?
Necoti
kullanıcısına yanıt
bu sayfadan kullandığın işletim sistemini seç ve indir
quote:
bu sayfadan kullandığın işletim sistemini seç ve indir
ya kusura bakma orda tam olarak neyi indirceğimi anlamadım yardım edermisin? işletim sistemim windows 7 ultimate
Necoti
kullanıcısına yanıt
Driver & Tools yazan yere gelip OS yazan yerden w7 ultimate i seç kaç bi ise ordan bios dosyasını indir 2201 yazan
quote:
Driver & Tools yazan yere gelip OS yazan yerden w7 ultimate i seç kaç bi ise ordan bios dosyasını indir 2201 yazan
dosyayı indirdim ama açamıyorum uygun dosyadan açmak için seçin diyor uygun dosyayı bulamıyorum. windowsu yeni yüklediğim için pc de uzantısı olmayabilir. hangi uzantı dosya nasıl bulcam. valla su işi çözersen çok duacı olcam:)
Necoti
kullanıcısına yanıt
şimdi sırasıyla şu adımları uygula AI suite II programını aç sonra Update ye tıkla ordan asus update ye tıkla oradanda üçüncü şıkkı yani update BIOS from file ye tıkla ordan indirdiğin dosyayı seç ve yüklemeye başla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme