Şimdi Ara

2.1 Hoparlör Tavsiyesi(Edifier M3300SF alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edifier in cok iyi olmadigini soyluyorlar bende okudum formdasm=s18.gif]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

edifier in cok iyi olmadigini soyluyorlar bende okudum formdasm=s18.gif]

Bende tam tersi Edifier'in yanında Logitech,Creative gibi markaların aynı fiyat oranındaki ürünlerinin çok daha iyi olduğunu duydum.
  • Ben katilamiycam bu fikre edifer da logitech de cok iyi markalar degil ama creativ idare eder diyebilirim. Buyuk sistemler hakkinda bilgim var ama kucuk sistemler hakkinda cok bilgim yok. Sesine bakip al en iyisi oyle olur
  • quote:

Ben katilamiycam bu fikre edifer da logitech de cok iyi markalar degil ama creativ idare eder diyebilirim. Buyuk sistemler hakkinda bilgim var ama kucuk sistemler hakkinda cok bilgim yok. Sesine bakip al en iyisi oyle olur

Vallahi hocam ben 0 dan başladım araştırmaya ve hiçbirşey bilmiyor sayılırım ama incelemelere ve sistem hakkında baktığım yorumlarda benim fiyat aralığındaki ürünler hakkında Edifier daha iyi bir tercih olabilir[miş].Yani hala kafam karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

quote:

quote:

Malesef formun bu kisminda sadece iyi ve pahali sistemler hakkinda herkesin bilgisi var ekonomi ve kalite hakkinda kimse birsey yazmamis bende senin gibi arastirma asamasindayim logi. s220 var electoworld de 59tl idare eder daha iyisi varmidir tam bilmiyorum ama genelde begeniliyor

Haklısın hocam ama görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor s220 nin.Forumda 30 TL ye satan vardı 2. el bölümünde.

Birde baktigin modeller arasinda creative i begendim ozellik olarak bilemiycem ama anca sekilde tahmin yapalim bilen olsada yardim etsede malesef DH gittikce korelmeye basladi

Creative ile Logitech arasında gidip geliyorum.Logitech'in tiz sesleri iyi çıkarmadığını duydum.Somebody can help us ?

ole bir problem yok ya o sadece Z5500 de konuşuluyo oda çok üst düzey bir ses sistemi olduğu için insanlar mükemmeli yakalamak istyorlar yoksa oda efsane bir ses sistemi bence sen logitechten şaşma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Güzel tercih olur, M820 kardeşimde var ama ben beğenmiyorum hiç.

Can alıcı noktalardan birisi görmüşken sorayım.Neden ? Sesi nasıl ?Bass nasıl ?

Ses boğuk geliyor, net gelmiyor. Dinlerken çok zevk alamıyorum.
  • logitech z 323 üde dene derim bir ona göre kıyasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolmth

quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef formun bu kisminda sadece iyi ve pahali sistemler hakkinda herkesin bilgisi var ekonomi ve kalite hakkinda kimse birsey yazmamis bende senin gibi arastirma asamasindayim logi. s220 var electoworld de 59tl idare eder daha iyisi varmidir tam bilmiyorum ama genelde begeniliyor

Haklısın hocam ama görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor s220 nin.Forumda 30 TL ye satan vardı 2. el bölümünde.

Birde baktigin modeller arasinda creative i begendim ozellik olarak bilemiycem ama anca sekilde tahmin yapalim bilen olsada yardim etsede malesef DH gittikce korelmeye basladi

Creative ile Logitech arasında gidip geliyorum.Logitech'in tiz sesleri iyi çıkarmadığını duydum.Somebody can help us ?

ole bir problem yok ya o sadece Z5500 de konuşuluyo oda çok üst düzey bir ses sistemi olduğu için insanlar mükemmeli yakalamak istyorlar yoksa oda efsane bir ses sistemi bence sen logitechten şaşma

Cevap için sağol ama öyle bir problem değil Logitech maliyeti düşürmek için o şeyden koymuyormuş o yüzden düşük fiyatlı sistemlerde gerçekten tiz seslerin ve mid lerin Edifier gibi markalara oranla iyi çıkarmadığı söyleniyor.(Duydum sadece).Ve arkadaşta s220 var kuzendede x530 var bassları iyi ama güzel ses çıkmıyor pek s220 den o yüzden soğudum biraz.

quote:

Orjinalden alıntı: LUZz

Sağolasın göz önüne alacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: bilgehannnn

Ona da bakacağım sağolasın.

-----------------------------------------------------------------------

Bütçe 110 TL oldu.

• S220 ile başladın koptun gidiyosun bakalım Dostum bu kadar ayrıntıya takılma sonuçta 2+1 alıyorsunçok şey bekleme.Mağazadan kendin test et düşündüğün modelleri ona göre seç.Creative tabi marka olarak iyi ama fiyat olarak yine de abartı geldi diğer markala göre.Benim görüşüm.O yüzden tercihim logitech.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

S220 ile başladın koptun gidiyosun bakalım Dostum bu kadar ayrıntıya takılma sonuçta 2+1 alıyorsunçok şey bekleme.Mağazadan kendin test et düşündüğün modelleri ona göre seç.Creative tabi marka olarak iyi ama fiyat olarak yine de abartı geldi diğer markala göre.Benim görüşüm.O yüzden tercihim logitech.

Hocam maalesef çanakkale gibi bir yerde deneme şansım yok keşke olsa.Bilemiyorum ama yinede Edifier M3300SF te takılı kaldım ve yüksek ihtimal bugün ya da yarın sipariş vereceğim.Logitech'i sildim sayılır.Ve Creative de Türkiye pazarından çekiliyormuş diye duydum Ne kadar doğru bilemiyorum.

• Sen bilirsin kardeş.Merak etme o da iyidir memnun kalırsın.
  • ben m820 kullanıyorum arkadaşlar sesin net olmadığından bahsetmiş bence tam tersine ses gayet net edifier de iyi ama ben de araştırmıştım baya ve dinleyip m820 aldım ama dinleme şansım yok demişsin bu çanakkalede teknoloji mağazaları yok mu hiç nese hocam şimdi microlab al diye kafanı karıştırmayayım 6,5” lik Subwoofer ı varmış edifier in o yüzden onu al bence hem fiyat olarak hem performans olarak benim m820 yi geçer gibi geldi bana nedense

not:m820 nin subwoofer ı 5,25 die hatırlıyorum

yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğunun hükümdarı -- 29 Temmuz 2011; 3:16:26 >

• Ürünü alırken "son seste bozulma yok" lafına kanıp alma. Ürünlerin son seste bozup bozmayacağı kaynaktan gelen sese bağlıdır. Logitech'i kastetmiyorum ama buna bakma yani seçim yaparken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

ben m820 kullanıyorum arkadaşlar sesin net olmadığından bahsetmiş bence tam tersine ses gayet net edifier de iyi ama ben de araştırmıştım baya ve dinleyip m820 aldım ama dinleme şansım yok demişsin bu çanakkalede teknoloji mağazaları yok mu hiç nese hocam şimdi microlab al diye kafanı karıştırmayayım 6,5” lik Subwoofer ı varmış edifier in o yüzden onu al bence hem fiyat olarak hem performans olarak benim m820 yi geçer gibi geldi bana nedense

yazım hatası..

Saolasın hocam önerin için.Edifier M3300SF sipariş edildi gece. (Eksen bil den)

quote:

Orijinalden alıntı:bilgehannnn

Sen bilirsin kardeş.Merak etme o da iyidir memnun kalırsın.

Saol hocam ilgin için verdim siparişi.

quote:

Orijinalden alıntı:HAAltuntas

Ürünü alırken "son seste bozulma yok" lafına kanıp alma. Ürünlerin son seste bozup bozmayacağı kaynaktan gelen sese bağlıdır. Logitech'i kastetmiyorum ama buna bakma yani seçim yaparken.

Onada önem verdim ama o kadar değil yani.Son sese açamayacağım için problem yok ama açtığımdada iyi olmasını isterdim.Neyse sipariş verildi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

ben m820 kullanıyorum arkadaşlar sesin net olmadığından bahsetmiş bence tam tersine ses gayet net edifier de iyi ama ben de araştırmıştım baya ve dinleyip m820 aldım ama dinleme şansım yok demişsin bu çanakkalede teknoloji mağazaları yok mu hiç nese hocam şimdi microlab al diye kafanı karıştırmayayım 6,5” lik Subwoofer ı varmış edifier in o yüzden onu al bence hem fiyat olarak hem performans olarak benim m820 yi geçer gibi geldi bana nedense

yazım hatası..

Saolasın hocam önerin için.Edifier M3300SF sipariş edildi gece. (Eksen bil den)

quote:

Orijinalden alıntı:bilgehannnn

Sen bilirsin kardeş.Merak etme o da iyidir memnun kalırsın.

Saol hocam ilgin için verdim siparişi.

quote:

Orijinalden alıntı:HAAltuntas

Ürünü alırken "son seste bozulma yok" lafına kanıp alma. Ürünlerin son seste bozup bozmayacağı kaynaktan gelen sese bağlıdır. Logitech'i kastetmiyorum ama buna bakma yani seçim yaparken.

Onada önem verdim ama o kadar değil yani.Son sese açamayacağım için problem yok ama açtığımdada iyi olmasını isterdim.Neyse sipariş verildi

hayılrı olsun son ses seviyelerinde her sistem bozar hocam boazmayan ses sistemini bu paraya vermezler zaten benim m820 yüzde 80 den sonra ses bozmaya başlıyo yani şöle diyim yüzde seksene kadar ses gayet dengeli 80 den sonra ise bas daha baskın oluyo sesin kalitesi düşüyo biraz ki oda normal sen edifier i seçerek en iyisini yapmışsın

• quote:

doğunun hükümdarı

Saolasın hocam inşallah hayırlı olur.
  • Hayırlı olsun bakalım.Doğunun hükümdarı haklı son seste bozulmayacak 2+1 görmedim.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Hayırlı olsun bakalım.Doğunun hükümdarı haklı son seste bozulmayacak 2+1 görmedim.

Sağolason hocam

quote:

birolmth

Sağolasın.
  • quote:

Saolasın hocam inşallah hayırlı olur.

SANIRIM Edifier M3300SF 2+1 hoparlörleri aldınız. 1,5 aylık deneyim ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.