Şimdi Ara

2.1 Hoparlör Tavsiyesi(Edifier M3300SF alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hoparlör almayı planlıyorum amma velakin karar kılamadım.Aramızda iyi anlayanların olduğunu tahmin edebiliyorum.Biraz bakındım.20 Wat aşağısı olmasın diyorum.

MICROLAB M-820/EDIFIER M3300SF/CREATIVE T3130/LOGITECH Z-313 HANGİSİ ?

EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER

Özellikleri:

Hoparlör Sistemi : 2+1
    Hoparlör Gücü: 54W RMS
    Subwoofer: Var Özel MDF ahşap kabin içerisine yerleştirilmiş Subwoofer.
    Subwoofer Çıkış Gücü: 30W RMS
    Uydu Hoparlör Sayısı: 2 adet “Süper Flat” tasarımlı ultra ince uydular.
    Uydu Hoparlör Çıkış Gücü: 2 x 12W RMS
    Manyetik Koruma: Var
    Uzaktan Kumanda: Var Çok fonksiyonlu kablolu kumandası, üzerinde açma kapama düğmesi, ses ayarı ve kulaklık girişi bulundurur.
    Açıklama 6,5” lik Subwoofer profesyonelce tasarlanmıştır ve üzerinde Bass ayar düğmesi bulunur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 29 Temmuz 2011; 22:27:11 >

• Bu arada bunları laptopuma bağlamayı düşünüyorum.
  • Son kez uplayalım
  • Malesef formun bu kisminda sadece iyi ve pahali sistemler hakkinda herkesin bilgisi var ekonomi ve kalite hakkinda kimse birsey yazmamis bende senin gibi arastirma asamasindayim logi. s220 var electoworld de 59tl idare eder daha iyisi varmidir tam bilmiyorum ama genelde begeniliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Malesef formun bu kisminda sadece iyi ve pahali sistemler hakkinda herkesin bilgisi var ekonomi ve kalite hakkinda kimse birsey yazmamis bende senin gibi arastirma asamasindayim logi. s220 var electoworld de 59tl idare eder daha iyisi varmidir tam bilmiyorum ama genelde begeniliyor

Haklısın hocam ama görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor s220 nin.Forumda 30 TL ye satan vardı 2. el bölümünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

Malesef formun bu kisminda sadece iyi ve pahali sistemler hakkinda herkesin bilgisi var ekonomi ve kalite hakkinda kimse birsey yazmamis bende senin gibi arastirma asamasindayim logi. s220 var electoworld de 59tl idare eder daha iyisi varmidir tam bilmiyorum ama genelde begeniliyor

Haklısın hocam ama görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor s220 nin.Forumda 30 TL ye satan vardı 2. el bölümünde.

Birde baktigin modeller arasinda creative i begendim ozellik olarak bilemiycem ama anca sekilde tahmin yapalim bilen olsada yardim etsede malesef DH gittikce korelmeye basladi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Birde baktigin modeller arasinda creative i begendim ozellik olarak bilemiycem ama anca sekilde tahmin yapalim bilen olsada yardim etsede malesef DH gittikce korelmeye basladi

Creative ile Logitech arasında gidip geliyorum.Logitech'in tiz sesleri iyi çıkarmadığını duydum.Somebody can help us ?

• microlab m820 olabilir araştırın bütçeye uygun hepsiburada ve vatan bilgisayarda mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

microlab m820 olabilir araştırın bütçeye uygun hepsiburada ve vatan bilgisayarda mevcut

Öneri için saol ama Creative ve Logitech den şaşmayın diyorlar.Marka takıntım var sanki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

microlab m820 olabilir araştırın bütçeye uygun hepsiburada ve vatan bilgisayarda mevcut

Öneri için saol ama Creative ve Logitech den şaşmayın diyorlar.Marka takıntım var sanki.

40 W RMS gücü ve bu fiyata.Sanırım bunu alacağım.
  • Dostum 1 hafta önce aldım bimexten z 313 ü.Gayet iyidir tabi fiyatına göre.Sonuçta ne için kullanacağına bağlı hoparlör seçimi...
  • Bulabilirsen Creative SBS 2.1 370 al. Bir çift tweeter la harika oluyor. Tabi twetersız da güzel ama benim tercihim tweeterlı olması.
  • Karar verdim sayılır.Ya EDIFIER 3300SF alacam ya da Microlab m820.Ama hala kararsızım
  • quote:

Karar verdim sayılır.Ya EDIFIER 3300SF alacam ya da Microlab m820.Ama hala kararsızım

edifier m3300sf al bence hocam.
    http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

• O iki seçenek arasından edifer tabi.Ama max 85 yazmışsın bütçe için.ondan z 313...
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar Edifier M3300SF alıcam sanırım.Bütçeyi 100 liraya kadar çıkardım bu arada.
  • Güzel tercih olur, M820 kardeşimde var ama ben beğenmiyorum hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Güzel tercih olur, M820 kardeşimde var ama ben beğenmiyorum hiç.

Can alıcı noktalardan birisi görmüşken sorayım.Neden ? Sesi nasıl ?Bass nasıl ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.