Şimdi Ara

Edifier M3300SF 2+1 Ses Sistemi Aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bugun elime ulasti siparisim. Saattir caliyor. Video cekemedim simdilik, merak eden olursa yarin cekip koyarim. Sadece sunu soylemem yeterli midir bilmiyorum: Tatmin edici yeterlilikte. Hatta muthis diyesim geliyor. Tiz de bass da tatmin ediyor, dengeli. Son seste de netliginden odun vermiyor. Yanliz son ses acmam bir daha, cunku gercekten yuksek ses veriyor, yani komsular Birden fazla muzik turu denedim deneme amacli, her tarza gidebilir diyebilirim rahatlikla. Ustelik su an telefondan Digitally İmported Radio uygulamasi ile dinliyorum, ki premium kullanmadigim icin mp3 formati bile degil, sesten muthis keyif aliyorum.
    Bu fiyata bu urun hayret verici gercekten. Zaten Edifier markasini tercih etmemdeki en buyuk etken de forumda marka hakkindaki fiyat/performans konusundaki olumlu yorumlardi. Edifier M3200 modelinde karar kilmistim once, teknik ozellik, fiyat ve ozellikle tasarimiyla beni cezbetmisti, son anda M3300SF modelinden haberdar olmustum. M3300SF'in hoparloru de hos; hoparlorlerinin ince yapisi goze hos geliyor.
    Aldigim urun sifir, kutusunu ilk acan benim, fakat icinden garanti belgesi 2011-2013 arasi, gecerliligi yok. Bunun da sebebi olarak Edifier markasinin Turkiye pazarindan cekilmesi olarak gosteriyorlar. İthalatci Firma Adresi olarak Queensway/Hong Kong yaziyor. Fiyatinin bu denli ucuz olmasinin sebebi bu olabilir sanirim; malum, Hong Kong'ta vergi olmadigi icin fiyatlar cok ucuz.
    Urunu aldigim fiyat: Vergilerle beraber toplam 169 TRY. Kargo ucretsizdi.

• Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın marka olarak bence diğerlerinden daha iyi bir durumda edifier ses kalitesi çok iyi ve dengeli son seste bozulma yok gibi bazı modellerinde yok hiç umarım TR pazarına geri gelirler.
    bu arada nereden aldınız ürünü
  • Teşekkür ederim TR pazarına geri döneceklerini pek sanmıyorum, yüksek vergi çeşitleri ve oranları yüzünden şirketler kaçıyor. Her hafta bununla ilgili yeni haberler okuyorum. Edifier'ın şu aralar gelme olasılığının çok düşük olduğu tahmin etsem de gelmesini umarım ben de.

Ürünü aldığım link:

http://www.n11.com/edifier-multimedia-m3300sf-54w-rms-21-hoparlor-P16887265

• Z523 , T3300 dinlesen bunu almazdın :)
  • Yazık oluyor bu markalara gerçekten
  • furkantonya F kullanıcısına yanıt
    Bunları da araştırmıştım, Z523'ün fiyatı M3300SF'ye yakın olsaydı alırdım f/p açısından bakarak M3300SF'yi tercih ettim.
  • Adamsın biladerrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be, 4 yıl olmuş alalı. Hala on numara bir ses sistemi bu arada, ilk günkü haliyle benimle beraber. Google görsellerde ilk sayfada gördüm bu paylaşımımı şimdi.

Satacağım yanlız bu ses sistemimi. İki hafta önce başka bir apartmana taşındım, yukarı kattaki adam kapıma dayandı zebella gibi, diyor gürültü çok, evinde eşya olmadığı için güm güm diye duvardan vuruyor ses. Dedim kapatayım bakalım. Ses sistemini kullanamadıktan sonra ne anlamı kaldı bende olmasının? O yüzden satmaya karar verdim. Kulaklıkla devam.

Aslında hemen de karar vermemiştim; internetten yasal hakkıma bakayım dedim, maalesef gördüm ki saçma sapan para cezaları var gürültüye karşı, koltuk sürmenin yaptığı gürültüye bile para cezası kesilebiliyormuş. Adama gıcıklığımdan dolayı araştırayım demiştim fakat hüsrana uğradım açıkçası. Mars gezegenine göç edesiye kadar da yeni bir ses sistemi almayacağım bu saatten sonra.

• furkantonya F kullanıcısına yanıt
    şu yorumu yaptığıma pişmanım :D:D:D yıllar işte z523 ne ya çöp t3300 ondan da çöp :D bu ara da üzüldüm başkan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.