Bildirim
2+1 KOLON ALACAGIM LAPTOP KULLANIYORUM NE ÖNERİRSİNİZ ARKADASLAR!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat aralığı verirseniz daha iyi olur. -
CREATIVE GIGAWORKS T3
-
fiyat 400 tl ye kadar olabilir. -
1- M Audio AV40 (2.1 değil ama bass manyağı değilseniz saydıklarım içinden size en fazla tatmini bu verir sanırım.)
2- Klipsch Promedia 2.1
3- Gigaworks T3 -
gigaworks tam bi kandırmaca .. o kadar fak uydulardan o kadar ses çıkmaz bi kere , bi yerden sonra patlama yapar , en iyisi z2300
-
Z2300 ü az önce hem teknosa hem vatan bilgisayar sordum sadece 1 adet kaldıgını söyluolar oda teşhir ürün magaza açık şekilde kullanılıyor. sıfır kutusunda bulmak zor gibi : -
DungeonKeeper tam sallama bir yorum yapmışın. Dinlememişin, bari birkaç yorum oku, bilgi edin de, öyle salla.
Logitech deliliğine devam et sen. -
z2300 bulunmuyor artık tükendi diyebiliriz benimde z2300 hayali sona eriyor yavaş yavaş..Acaba başka bir sistem üretmeyecek mi logitech z2300 un tahtını devirecek... -
Dostum ben casper 2+1 kullanıyorum 5.senesi çok kaliteli sesi var bass da çok iyi... Premier 4+1 kullanmıştım ondan bile daha iyi diyebilirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: DungeonKeeper
gigaworks tam bi kandırmaca .. o kadar fak uydulardan o kadar ses çıkmaz bi kere , bi yerden sonra patlama yapar , en iyisi z2300
Kullanıyorum, dediğin gibi bir patlama çatlama duymadım... Görüp dinleyip öyle karar vermek lazım. -
@nodar kesinlikle katılıyorum. en son seste oda oynayacak gibi oluyor yerinden. işin güzel kısmı uyduların kaliteli olması. bayılıyorum sesin güzelliğine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X