Şimdi Ara

2+1 KOLON ALACAGIM LAPTOP KULLANIYORUM NE ÖNERİRSİNİZ ARKADASLAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2+1 kolon almak istiyorum laptobuma ne önerirsiniz acaba bassının kuvvetlı olmasını istiyorum ses kaliteside ii olmalı. kullanıpda tavsiye edecek varsa daha iyi olur.

• Fiyat aralığı verirseniz daha iyi olur.
  • CREATIVE GIGAWORKS T3

• fiyat 400 tl ye kadar olabilir.
  • 1- M Audio AV40 (2.1 değil ama bass manyağı değilseniz saydıklarım içinden size en fazla tatmini bu verir sanırım.)
    2- Klipsch Promedia 2.1
    3- Gigaworks T3
  • gigaworks tam bi kandırmaca .. o kadar fak uydulardan o kadar ses çıkmaz bi kere , bi yerden sonra patlama yapar , en iyisi z2300

• Z2300 ü az önce hem teknosa hem vatan bilgisayar sordum sadece 1 adet kaldıgını söyluolar oda teşhir ürün magaza açık şekilde kullanılıyor. sıfır kutusunda bulmak zor gibi :
  • DungeonKeeper tam sallama bir yorum yapmışın. Dinlememişin, bari birkaç yorum oku, bilgi edin de, öyle salla.

Logitech deliliğine devam et sen.
  • z2300 bulunmuyor artık tükendi diyebiliriz benimde z2300 hayali sona eriyor yavaş yavaş..Acaba başka bir sistem üretmeyecek mi logitech z2300 un tahtını devirecek...
  • Dostum ben casper 2+1 kullanıyorum 5.senesi çok kaliteli sesi var bass da çok iyi... Premier 4+1 kullanmıştım ondan bile daha iyi diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

gigaworks tam bi kandırmaca .. o kadar fak uydulardan o kadar ses çıkmaz bi kere , bi yerden sonra patlama yapar , en iyisi z2300

Kullanıyorum, dediğin gibi bir patlama çatlama duymadım... Görüp dinleyip öyle karar vermek lazım.
  • @nodar kesinlikle katılıyorum. en son seste oda oynayacak gibi oluyor yerinden. işin güzel kısmı uyduların kaliteli olması. bayılıyorum sesin güzelliğine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.