Şimdi Ara

2+1 ses sistemi önerilerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,öncelikle forumda emeği geçen ve bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, bende yeni bir ses sistemi alacağım ve kararsız kalanlardanım öncelikle çok gürültülü müzik dinlemiyorum daha çok türk halk müziği ve ambians türlerini dinliyorum oğlumda oyun oynuyor (crysis,dirt v.b) emekli biri olarak daha çok evde zaman geçiriyorum çevreyi özellikle hanımı rahatsız etmeyecek bir sistem yeterli creative x-fi harici ses kartım var ve günlerdir araştırmaya çalışıyorum,klipsch promedia 2+1 ülkemizde bulamadım yurt dışı sitelerden de nasıl alacağımı bilemiyorum malum yaşlılık ve güncelden biraz uzak kaldık :) creative t3 ile logitech z623 arasında kalmış durumdayım önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: asatalar

Arkadaşlar,öncelikle forumda emeği geçen ve bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, bende yeni bir ses sistemi alacağım ve kararsız kalanlardanım öncelikle çok gürültülü müzik dinlemiyorum daha çok türk halk müziği ve ambians türlerini dinliyorum oğlumda oyun oynuyor (crysis,dirt v.b) emekli biri olarak daha çok evde zaman geçiriyorum çevreyi özellikle hanımı rahatsız etmeyecek bir sistem yeterli creative x-fi harici ses kartım var ve günlerdir araştırmaya çalışıyorum,klipsch promedia 2+1 ülkemizde bulamadım yurt dışı sitelerden de nasıl alacağımı bilemiyorum malum yaşlılık ve güncelden biraz uzak kaldık :) creative t3 ile logitech z623 arasında kalmış durumdayım önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler...

creative t3 al bence...
    ben vatan computer'a logitech z2300 e gittim..
    ama kalmamıstı o arada t3 ü denedim..
    sesi o kadar temiz veriyorki hayran kalırsın..
    ordaki görevliyle konustugmda bana hareketli şarkı dinliyosan z2300 kalmadıgı için z623 al dinlemiyosan bunu t3 al demsti..
    bn her ikisinide almadım.. z2300 kafaya koymstm çnkü..ve sonnda aldım..

ama t3 bana z623 den kat kat daha iyi geldi... (ama bulablrsen logitech z2300 al derim)...

• http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918
    uygun fiyatlı ancak performansı iyi olsun derseniz vatanda indirim varken x600 e de bakın bence
  • creative t3
  • Bence güçlü bir 2.1 istiyorsan muhteşem bir model var. Edifier S730 inanılmaz. Toplam ses gücü 300 watt, bunun 150 watt' ı subwoofer uydular 75 watt X 2 =150 watt. yani toplamda 300 watt gibi yüksek ve kaliteli bir ses almış olacaksın. Ayrıca digital ve analog bütün bağlantıları var ve büyük ekranlı kumandası ve kablosuz uzaktan kumandası ile harika bir tercih olacaktır. Bence bakmadan geçme sonra pişman olma. uydular mid ve tweeter' ları ile inanılmaz bir ses kalitesi ve detaya sahip.Neyse tabi yinede sen bilirsin.
  • ilginiz için hepinize teşekkür ederim,apartmanda oturuyor olmam ve 30m2 bir odada kullanacak olmam ve ailem uyurken onları rahatsız etmeden kısık sestede kaliteli müzik dinlemek istiyorum bu kriterleri göz önüne alarak öneride bulunursanız sevinirimayrıca k.maraş'ta deneme ve dinleme şansım pek yok sorduğum bir kaç yerde de belli kriterlerimi vurgulayınca "abi müzisyenmisin "filan dediler anlayacağınız buralar da bu işi yapanlar açık hava düğünlerinde bangır bangır gürültü çıkaranları kalite belliyorlar maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: asatalar

ilginiz için hepinize teşekkür ederim,apartmanda oturuyor olmam ve 30m2 bir odada kullanacak olmam ve ailem uyurken onları rahatsız etmeden kısık sestede kaliteli müzik dinlemek istiyorum bu kriterleri göz önüne alarak öneride bulunursanız sevinirimayrıca k.maraş'ta deneme ve dinleme şansım pek yok sorduğum bir kaç yerde de belli kriterlerimi vurgulayınca "abi müzisyenmisin "filan dediler anlayacağınız buralar da bu işi yapanlar açık hava düğünlerinde bangır bangır gürültü çıkaranları kalite belliyorlar maalesef :(

Ben yardımcı olayım size,öncelikle 30 m2 büyük bir alan.Bu alanda kaliteli sesi yüksek güçlü ses sistemleri verir.30 m2 alandaki havaya basınç yapabilmesi gerekir sistemin.Bir arkadaş x600 önermiş,aman alayım demeyin.Ben o sistemi kullandım 17m2 alanda,sesi temiz ama bass veremiyor.Neyse asıl konuya gelelim.Makul ses seviyesinde de,az ses seviyesinde de kalite istiyorsanız önereceğim sistemlere bir göz atın.

Logitech Z623 ve Edifier S730

Edifier S730 biraz pahalı,fakat Logitech Z623 makul fiyatıyla daha iyi seçim olabilir.Dediğim gibi,yüksek seste kullanmayacağım neden gücü yüksek alayım diyebilirsiniz.Fakat kullanacağınız alan büyük.Ufak sistemlerin hiçbir tonunu doğrudüzgün duyamazsınız.Logitech Z623 model ses sistemini bir inceleyin derim.

İyi akşamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulabilirsen z2300 bulamazsan ki bulamazsın Logitech z623. bizzat kullanıyorum gayet iyi.. acımasızca eleştirenler var kafanı karıştırmasın git yerinde dene ve kendin karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bulabilirsen z2300 bulamazsan ki bulamazsın Logitech z623. bizzat kullanıyorum gayet iyi.. acımasızca eleştirenler var kafanı karıştırmasın git yerinde dene ve kendin karar ver

dogru diyosun aslında..
    Herkesin zevki farklı kendin git dene gör..begendigini al...
    Kimsenin etkisinde kalma
  • Z2300 alırsa,kısık seste hiçbirşey dinleyemez,onun için Z2300e bakmamalı.Z623 her ses düzeyinde kaliteli ses veren bir sistemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Z2300 alırsa,kısık seste hiçbirşey dinleyemez,onun için Z2300e bakmamalı.Z623 her ses düzeyinde kaliteli ses veren bir sistemdir.

bide o var dogru...
    z2300 alcaksan gümbür gümbür dinlemen lazmki gerçek performansını alabilesn....
  • bi 2+1 bende alıcam ama artık bakmaktan midem kalktı ya fiyatlarda coşmuş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

bi 2+1 bende alıcam ama artık bakmaktan midem kalktı ya fiyatlarda coşmuş durumda

250 den aşagı degil güzel bi 2+1 ler...
    gerçekten fiyatlar çok yüksek....
  • Fiyatlar çok yüksek gerçekten,bende Logitech Z623 alacağım bekliyorum iyi bir kampanya olsada alsam diye
  • hiç sormayın onca marka,onca çeşit deneme ve dinleme şansımızda yok maalesef fiyatlar da cabası edifier s730,ceative t3,logitech z623 eleye eleye bunlarda karar kıdım acaba edifierde fiyat düşer mi biraz ?off offf...
  • logitech z623 değişen bişi yok yine aynı full bas uydular çöp diğer logitecler gibi mid veya tiz bekleme kesinlikle sadece yumuşak bir bas var başka bişi yok creative t3 en fazla 150 tl edecek bir sistem aman aman bir ses yok edifer x600 den biraz daha sesi fazla çıkıyor o kadar.. s730 iyidir bak ama onunda fiyatı baya çok şu altec lansing mx6021 bulmayı dene muazzam bir ses var bunda

2+1 ses sistemi önerilerinizi bekliyorum...
  • altec lansing mx6021 hiç bir yerde yok maalesef :(
  • Bütçeyi ayarlayabilirseniz diğerlerinden ayrı şekilde kablosuz kumandası ve çıkış seçenekleri ile S730 biraz daha önde bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.