Şimdi Ara

***2.1 Ses Sistemi Tavsiyesi***ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.1 Ses sistemi alacağım,
    %90 müzik, %10 film amaçlı kullanacağım.
    Dinlediğim müziklerde enstrüman yoğun oldugu için bass'larla o çok çeşitli enstrümanları öldürmesin.
    Dengeli, yüksek seslerde bozmayacak 250 TL'ye kadar tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Burada satıcı arkadaşlar var ise tekliflerini iletebilirler.
    Teşekkürler.

• fiyat aralığın yüksek ama X600ü araştırmanı öneririm bass tizleri dengeli güzel bi sistem
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918

• ikinci el logıtech z623 lere bakabilirsin ben kullanıyorum..
  • Bu forumda edifier fanatikliği yapan insanlar var yada edifiere çalışan diyelim sen kimseye uyma z623 al ikinci el pişman olmazsın.. fakat son sesde bozuyor biraz :) zaten son ses açmana gerek kalmıyor sesi gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 12 Aralık 2012; 13:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Bu forumda edifier fanatikliği yapan insanlar var yada edifiere çalışan diyelim sen kimseye uyma z623 al ikinci el pişman olmazsın.. fakat son sesde bozuyor biraz :) zaten son ses açmana gerek kalmıyor sesi gayet yeterli.

adam "Dinlediğim müziklerde enstrüman yoğun oldugu için bass'larla o çok çeşitli enstrümanları öldürmesin. " demiş sen gitmişsin z623 önermişsin ?
    arkadaşımda z623 var bende s530.müzik dinleyeceksen z623 alınacak sistem değil bass çok yoğun bası kısıncada sistemde tiz ve midler muadili sistemlere göre iyi olmadığı için anlamsız bi sistem olur senin için.
  • %90 müzik ise... önerim %100 edifier s-530 yada creative t3 alman... fiyatları 370 lira civarında bütçeni biraz aşıyor üstünü tamamlayana kadar sabret ve bu 2 sistemden birini al derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önerilerinizi/tavsiyelerinizi dikkate alıyorum, çok teşekkürler...
  • quote:

Bu forumda edifier fanatikliği yapan insanlar var yada edifiere çalışan diyelim sen kimseye uyma z623 al ikinci el pişman olmazsın.. fakat son sesde bozuyor biraz :) zaten son ses açmana gerek kalmıyor sesi gayet yeterli.

Z2300'ü nasıl bilirsin hocam?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

Z2300'ü nasıl bilirsin hocam?...

uzak dur o sistemden subwooferı mid tiz tonlarını veremiyor sadece pat pat vurur birde uyduları berbat.. :)
  • Bir cümlede creative i trigue 3000 hakkında bilgin varsa görüşünü alayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • creative t3 al bitane de güzel ses kartı arkana bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

creative t3 al bitane de güzel ses kartı arkana bakma

Bütçemi aşıyor, uygun 2. El bulsak alıcamda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Bir cümlede creative i trigue 3000 hakkında bilgin varsa görüşünü alayım

Nasıl bilirsiniz alayım mı?
  • philips spa7355 nasil sizce beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.