Şimdi Ara

2+1 SES SİSTEMİ TAVSİYESİ İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6300 değil 3300 :) Memnun kalırsın fakat z523le daha da memnun kalırsın anlatmak istediğim bu arkadaşım git dene dinle ve kararı sen ver iyi geceler.
  • büyük ihtimalle m3300sf alıcam alırsam ne gerekiyorsa yaparım burda video filan
  • vatana gittim birsürü ürün test ettim microlab m200 aldım geldim.
    hiç pişman değilim çok kaliteli bir ses çıkışı var uydular 0 bozma yapıyor dinlediğim şarkılarda.
    apartman dairesinde oturuyorum öyle komuşular filan indi gibi sbyian yorumları yapmıycam merak etmeyin.
    ayrıca logitech s220 miydi neydi 60 liralık hoparlörün küçücük sub ına ramen çabaladığını da söylemek isterim.
    çünkü bağzı arkadaşların içinde kalmış belki googlelatıp bulurlar burdan, emin olun logitech s220 çok iyi bir sistem.
    m200 e gelirsek gerçekten verdiğim paraya değdi bilmiyorum belki m3300sf daha kalitelidir şu an üretimi kalkmış,
    vatandaki eleman artık satmadıklarını ve internette yazan ürünün showroom ürünü olduğunu söyledi çünkü 1 tane varmış.
    bu kadar kaliteli bir ses alıcağımı düşünmüyordum vatanda dinlediğim ses evde dinlediğimin %40 ı kadar filandı.
    kısaca ben aldım tavsiye de ederim gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.