Şimdi Ara

2+1 SES SİSTEMİ TAVSİYESİ İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben rock metal rap slow her türlü şarkıyı dinlerim, bass sırası geldiğinde prıf prıf yapmıycak müzikteki sesi yutmiycak kısacası içeriği anlayabileceğim bir hoparlör arıyorum 150 lira kadar sınırım var kumandasız seçenekleri pek düşünmüyorum herkes kötülemiş forumda, konu da açmıycaktım fakat gerekli bilgiyi alamadım mecburen açmak zorunda kaldım.

MICROLAB FC550 2+1 , MICROLAB M700U 2+1 ve EDIFIER M3300SF 2+1 olabilir yada başka bir sistem, benim istediğim şu şundan dolayı şöyledir gibi açıklayıcı cevaplarla yardımcı olabilmeniz.

microlab fc550 nin anfisinin dışarıda olması bir + mıdır ? yada edifier m3300sf nin kablolu kumandasından bass ayarı v.s yapılanbilir mi ? peki microlab m700u da kristal netlikte sesler diyorlar bu kristal sesi 18w sub ve 2x14w uydularla sağlayabilirmi ?
    Yada nasıl bir sistem alayım da kulağımı doyursun, bass ı yutmasın şarkılarda tiz yada bas prıf prıf yapıp patlak ses vermesin, kaliteli bir ürün varmıdır 150 tl civarında ?

• Edifier m3300sf kullanıyorum sesi ortalara getirdiğinde zaten odada duramıyorsun fazla açamayacaksın baslar oldukça güçlü ve tok tabi ses kartına da bağlı. Yazıklarının arasında en iyisi diyebilirim ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanSerinpınar

Edifier m3300sf kullanıyorum sesi ortalara getirdiğinde zaten odada duramıyorsun fazla açamayacaksın baslar oldukça güçlü ve tok tabi ses kartına da bağlı. Yazıklarının arasında en iyisi diyebilirim ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

teşekkür ederim :) peki kumandasında bass ı v.s ayarlama tuşları var mı ?

• Fc550 bass seslerinin baskın olduğu bir sistem uydular bass karşısında eziliyor diye duydum
    M700u kristal tiz verecek bir sistem olduğunu düşünmüyorum çünkü tiz sürücüsü yok anfinin ayrı olmasının avantajı ulaşılabilirlik kolaylık başka espirisi yok
    M3300sf bass ayarı sub un arkasında kumanda üzerinde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Fc550 bass seslerinin baskın olduğu bir sistem uydular bass karşısında eziliyor diye duydum
    M700u kristal tiz verecek bir sistem olduğunu düşünmüyorum çünkü tiz sürücüsü yok anfinin ayrı olmasının avantajı ulaşılabilirlik kolaylık başka espirisi yok
    M3300sf bass ayarı sub un arkasında kumanda üzerinde değil

peki bana kullanışlı olan bir sistem önerebilirmisiniz 170 liraya kadar da olur yeterki yeterli birşey olsun
  • Arkadaşım bas ayarını sondan biraz daha geri çek ve öyle bırak kumanda da sadece ses kontrolü var ve mute var ayrıca da aux çıkışı var. Şöyle bir şey önerebilirim eğer 200 lira verebilirsen logitech z523 al bak keyfine çift aman diyeyim microlab a bulaşma. Fakat 200 veremem dersen de m3300sf al yine bak keyfine. Şöyle bir şey var biraz mantıklı düşünelim sonuçta alacağın şey ev için olacak. Ne kadar açabileceksin ya da kaç saatini onunla geçireceksin ki? Evi ayağa kaldırsan ne kazanacaksın? Yani bunları düşünmek lazım o nedenle ev tipi ürünlerde her zaman ortayolu bulmak gerek şimdi bizde biliriz harman kardonları onları almayı fakat sonuçta evdeyim arkadaş alacağım ürünü neden kullanamayıp çürüteyim böyle düşün o nedenle 200den üste de çıkmanı önermiyorum tekrar dediğim gibi 200 verebilirsen z523 yok veremem dersen de m3300sf.

Git Vatan Bilgisayar'a dene ve karar ver ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşım bas ayarını sondan biraz daha geri çek ve öyle bırak kumanda da sadece ses kontrolü var ve mute var ayrıca da aux çıkışı var. Şöyle bir şey önerebilirim eğer 200 lira verebilirsen logitech z523 al bak keyfine çift aman diyeyim microlab a bulaşma. Fakat 200 veremem dersen de m3300sf al yine bak keyfine. Şöyle bir şey var biraz mantıklı düşünelim sonuçta alacağın şey ev için olacak. Ne kadar açabileceksin ya da kaç saatini onunla geçireceksin ki? Evi ayağa kaldırsan ne kazanacaksın? Yani bunları düşünmek lazım o nedenle ev tipi ürünlerde her zaman ortayolu bulmak gerek şimdi bizde biliriz harman kardonları onları almayı fakat sonuçta evdeyim arkadaş alacağım ürünü neden kullanamayıp çürüteyim böyle düşün o nedenle 200den üste de çıkmanı önermiyorum tekrar dediğim gibi 200 verebilirsen z523 yok veremem dersen de m3300sf.

Git Vatan Bilgisayar'a dene ve karar ver ;)

200 de veririm ama parasına değicekmi kaliteli sesi alabilecekmiyim :) yani bassın gerektiği işlevi yapması uzun vurması gerektiğinde uzun tıklaması gerektiğinde de tık demesi lazım :) bide seste prıf prıf aglosakson sesler cıkarmasın kulağın içine etmesin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan8520 -- 15 Ekim 2013; 23:54:45 >

• İkisi de prıf prıf etmiyor merak etme. Z523 te tek kasada çift subwoofer var o nedenle m3300sf den çok daha iyi git en yakın vatana ve dene kendin gör o koca ortamda bile basları hissettiriyordu sistem oldukça sağlam.
  • quote:

İkisi de prıf prıf etmiyor merak etme. Z523 te tek kasada çift subwoofer var o nedenle m3300sf den çok daha iyi git en yakın vatana ve dene kendin gör o koca ortamda bile basları hissettiriyordu sistem oldukça sağlam.

dediğinhttp://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/logitech-980-000321-z-523-2+1-360-derece-ses-sistemi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=40630 bu ise övenin olduğunu pek söyleyemem ayrıca m3300sf nin w cinsinden değeri daha yüksek ve z523 çok tabiri caiz ezik bir görüntü sergiliyor kısaca dandik gibi geldi içim sinmedi, sadece şunu sorayım m3300sf tatmin eder mi :)

• kim övmüyor bilmiyorum fakat bu işten anlamayıpta saçma sapan kayıtlı şarkıları bu cihazlarla dinleyip sonra cihazları kötülüyorlarsa ona diyecek bir şeyim yok fakat şunu bir daha söyleyeyim logitech z523 m3300sf den daha iyi bak bunu m3300sf kullanmama rağmen rahatlıkla söylüyorum farkı kulaklarımla bariz duydum daha ne diyeyim sana? :) Her yorum yazana inanma bilmeden yazan bilmişlik taslayan çoktur ülkemizde. Dediğim gibi git vatana örneğin (macklemore - thrift shop iyi deep bası olan şarkıdır bu) iki cihazda da dene farkı kendin gör. Ama rahatlıkla söyleyeceğim tek şey z523 ün m3300sf den daha iyi olduğu. Fakat m3300sf de tweeterları sayesinde subwooferla dengeyi çok iyi bir şekilde sağlıyor. Fakat z523 ün basları çok daha doyurucu.
  • quote:

kim övmüyor bilmiyorum fakat bu işten anlamayıpta saçma sapan kayıtlı şarkıları bu cihazlarla dinleyip sonra cihazları kötülüyorlarsa ona diyecek bir şeyim yok fakat şunu bir daha söyleyeyim logitech z523 m3300sf den daha iyi bak bunu m3300sf kullanmama rağmen rahatlıkla söylüyorum farkı kulaklarımla bariz duydum daha ne diyeyim sana? :) Her yorum yazana inanma bilmeden yazan bilmişlik taslayan çoktur ülkemizde. Dediğim gibi git vatana örneğin (macklemore - thrift shop iyi deep bası olan şarkıdır bu) iki cihazda da dene farkı kendin gör. Ama rahatlıkla söyleyeceğim tek şey z523 ün m3300sf den daha iyi olduğu. Fakat m3300sf de tweeterları sayesinde subwooferla dengeyi çok iyi bir şekilde sağlıyor. Fakat z523 ün basları çok daha doyurucu.

çok teşekkür ederim büyük ihtimalle m3300sf alıcam :) içim sinmedi nabiyim huyum kurusun :)

• Diyecek bir şeyim yok kendin bilirsin ama deneyip kulağınla duymanı tavsiye ederim ısrarla.
  • quote:

Diyecek bir şeyim yok kendin bilirsin ama deneyip kulağınla duymanı tavsiye ederim ısrarla.

oha şuradaki video da bass ı gayet tabi hissediliyorhttp://www.youtube.com/watch?v=maa97PKJ6to gerçekten bu sistem daha kaliteli ses verir mi edifier den ?
  • Arkadaşım eften püften apaçi kılıklı adamlarda yazar her yere yorum hepsini önemseme kimseyi küçümsemek istemiyorum ama durum böyle ne yazık ki. Bak sana kısaca şöyle diyeyim aynı şarkıyı açtım ikisininde üstüne ellerimi koydum bas vuruşlarında z523 bulunduğu platformu bile titretiyor yorumum sallamadan değil bu arada bana güvenebilirsin. m3300sfden daha iyi baslara sahip bir sistem z523 özellikle uzatmalı basları çok daha iyi.
  • quote:

Arkadaşım eften püften apaçi kılıklı adamlarda yazar her yere yorum hepsini önemseme kimseyi küçümsemek istemiyorum ama durum böyle ne yazık ki. Bak sana kısaca şöyle diyeyim aynı şarkıyı açtım ikisininde üstüne ellerimi koydum bas vuruşlarında z523 bulunduğu platformu bile titretiyor yorumum sallamadan değil bu arada bana güvenebilirsin. m3300sfden daha iyi baslara sahip bir sistem z523 özellikle uzatmalı basları çok daha iyi.

peki uyduların ses kalitesi ses yüksekliği yani duyuyan ses m3300sf den yüksek ve kaliteli mi z523 te sadece bass önemli değil sesin kaliteside öyle çok soru sordum ama :)
  • Yok sor tabiki sorun değil. Logitech in uyduları biraz daha tok sesler veriyor fakat edifier tweeterları sayesinde uydularda biraz daha önüne geçiyor z523ün. Tamamen almak istediğine bağlı basa önem veriyorum bas daha ağırlıklı olsun diyorsan z523ü al tizleri de ekolayzırla bastan daha yüksek tutar dengelersin tabi bu da bir yere kadar olur ancak z523 asla keşke m3300sf alsaydım dedirtmez.
  • quote:

Yok sor tabiki sorun değil. Logitech in uyduları biraz daha tok sesler veriyor fakat edifier tweeterları sayesinde uydularda biraz daha önüne geçiyor z523ün. Tamamen almak istediğine bağlı basa önem veriyorum bas daha ağırlıklı olsun diyorsan z523ü al tizleri de ekolayzırla bastan daha yüksek tutar dengelersin tabi bu da bir yere kadar olur ancak z523 asla keşke m3300sf alsaydım dedirtmez.

şu anki ruh halimhttp://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/mikado-md-202-md-202-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56544 a bile razı 2x10w o büyük dımbıldak 150 lira ediyor olamaz herhalde değil mi :D beynim düz mantığa gidiyor yine :D bu mikado 15 liralık hoparlörler z523 yada m6300sf nin uyduları kadar kalitelimidir acaba :D

• Dalga mı geçiyorsun arkadaşım? O.o
  • quote:

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım? O.o

tabiki dalga geçmiyorum sonuçta biri 12 biri 10 w sadece w olarak değerlendirilmez bence ama şimdi işten anlamyan biri olan ben gördüğümde beyin böyle çalışıyor aydınlanmadığım için sen m6300sf kullanıcısı olarak hoparlörlerinin kalitesini biliyorsundur ben sana şöyle bir soru sorayım normal bir kullanıcı olarak 8 senelik 1+1 hoparlörlerim bozulduğu için istiyorum bunu almayı, m6300sf alırsam memnun kalırmıyım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.