Şimdi Ara

2+1 sistem müzik için bunlardan hangisini almalıyım ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nighteen açıklamaların için saol. daha önce bu aklitede bir hoparlör kullanmadığım için, bunlar benim için yeterde artar bile. Ama olmuşken en iisi olsun diorum yinede(tabi bunlar arasından). FC362 alıcam büyük ihtimalle. ama 2 ahfta sonra (o zman parayı denkleştirmiş olucam). Hoparlörü alır almaz buraya yorumlarımı yazarım. Microlab fanatikleri ordusuna bende katılırım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Bilmeden konuşmak doğru değil.Film izlerken midlerimi takip edeceksin ne demek.Merak ediyorum kaliteli mid veren bir cihazla film izlemek nasıl bir şeydir bilir misin?Arkadaşım bahsettiğim mid kaybından çok tizlerin midleri bastırması orta seslerde sorun yapmaz ama ses artınca karışır ve rahatsız edici tiz sesler almaya başlarsın kalitesiz tweeterlar tarzı.Bu sprun tüm ucuz setlerde vardır bunu engellemek için midleri eksik uydulu setler üretirler genelde örnek logitech kaliteli mid sesini yüksek seste vermek ve doğal vermek kaliteli hoparlörlerle mümkün.Microlab ve creative de mid olarak eksiktir ama fiyatına göre uydu performansları oldukça iyidir.İnsan seslerini önemsiyorsan daha önce çok kaliteli setlerde film izlemiş isen kaliteli kulaklıklarla film izleme alışkanlığın var ise bu setleri bırak ucuz bir ev sinema onkyo yamağa al.Paran yok ise içlerinde fc362 ye bak ek tweeterlar mid sesler konusunda karışıklığı giderir daha performanslı olur.Altec sesi çok açmadıkça iyi ses verir.Bunlar uydu bazında karşılaştırma woofer olarak fc serisi içlerinde x230 la en iyilerdir fakat fc serisi uyduları ile daha ideal kalitede bir ses sunar.

kaliteli midlerle film izlemek
    ekranı güzel dvd de film izlemek gibi birşey olsa gerek,malum saniyenin de takibi önemli

herneyse yine microlab egomanyanı yaydın sonrada tarafsızlıktan bahsediyorsun.

• Beyler dün teknolojixe gittim ve vs4121 i denedim. Ama hiç beklediğim gibi değildi sesi. çok büyük hayal kırıklığına uğradım. orta seste bile müzik dinlerken seste parazitlenmeler vardı. hiç memnun kalmadım. benim evde ki 30 milyonluk hoparlör bile daha iyi ses veriyor sanki. Ses neden bu kadar bozuk geldi bir anlam veremedim. Bi açıklaması olan varmı bu konuda? Bu arada fc362 deneme şamsım hiç yok. Umarım o da altec gibi değildir.
  • Açıklamalar yukarıda verildi.Alteclerin tarzı böyledir seven sever ama ben sevmem kaliteli çok set dinledim iyi kulaklıklarım var hiç biri altec tarzı bir kaliteye sahip değil.Altec tarzı marka yapmış bu marka adı altında kalitesiz setler satan şirketlerden hoşlanmıyorum.Bu tarz markalar her sektörde var ayakkabıda nike tişörtlerde levis örnek verilebilir.Fc serisi o tarz değildir uyduları bozmaz woofer bozabilir o da player çıkışı ile alakalı.Daha iyi woofer için logitecs x230 onda da mid eksikliği var sesi düzgün verir ama biraz yavandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 7 Eylül 2009; 5:59:52 >
  • http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/ses_ve_goruntu_sistemleri/ev_sinema_sistemleri/soundbox.aspx

birde bu ürünü incelermisiniz 2 coax 2 optik usb ve memory card girişleri dokunmatik paneli ve uzaktan kumadası var uydu ve subwoofer tek kolonda benim çok aklımı çeliyor kablo yayıntısı yok 2*30 w rms 40 watta subwooferı var 300 lira civarı bulunabiliyor piyasada
  • bencede altec vasat. 4021 modelini kullandım ve hemen iade ettim. sesi parazitliydi. sonra z4 aldım onunda parasının hakkını vermediğini düşündüm. şu an ise microlab üzerinde yoğunlaştım ve fc362 ve m880 arasında karar vermeye çalışıyorum.
  • microlab m-820 tavsiye ederim fiyatı uygun ve ses kalitesi yeterli seviyede
  • BU arada bugün çok enteresan bir tespit yaptım. Benim laptopun(ASUS N50VN) hoparlörlerinin markası ALTEC LANSINGmiş. Şu işe bak bu kadar ünlü bir marka nasıl oluyorda bu kadar adi hoparlör yapabiliyor anlamak mümkün değil. Tamam laptop speakerları belli kalitededir. Bende çok fazla bişey beklemiyordum zaten ama benim laptopun sesi iğrenç ötesi. 10 dk dan fazla müzik dinleyemiyorum parazit ve cızırtı da başım ağrıyor. Abartmıyorum kullananlar bilir n50vn yi. milletin dilinden düşüremediği ALTEC'in böyle b.ktan mal üretmesi nasıl oluyorda prestijini sarsmıyor anlamadım.
  • Altec sanırım piyasaya sert bir giriş yapmak için düşük profil ürünler çıkardı fakat bu bence marka değerini daha çok olumsuz yönde etkiledi. Bu arada SPA9300 önerim hala geçerli.
  • Altec ses üretiminde hiçbir zaman iyi bir marka olamamıştır.Malzeme kalitesine önem veriş ve çeşitli markalarla anlaşmalı üretimlerle bu hale gelmiştir.Teknoloji değişiyor ve her marka bunu yakalayamıyor altec de ses sistemleri konusunda yakalayamadı.Fiyat performansta iyi işler yapayım dedi o zaman da herkes dinledi ve ne olduğunu öğrendi.Tavsiye fc serisi 730 2+1 spa 9300 de iyi settir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

Altec sanırım piyasaya sert bir giriş yapmak için düşük profil ürünler çıkardı fakat bu bence marka değerini daha çok olumsuz yönde etkiledi. Bu arada SPA9300 önerim hala geçerli.

paramparca kardeş, bu spa 9300 ü bulamıyorum hiç bi yerde. Nerde satılıyo kine bu ?
  • Daha geçen hafta hepsiburada.com'da 150 liraya satılıyordu, maalesef bitmiş. Yakın zamanda tekrar stoklara gireceğini düşünüyorum ama tabii siz de haklısınız, beklemek istemiyorsunuz. O zaman da diğer alternatiflere yönelmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Altec ses üretiminde hiçbir zaman iyi bir marka olamamıştır.Malzeme kalitesine önem veriş ve çeşitli markalarla anlaşmalı üretimlerle bu hale gelmiştir.Teknoloji değişiyor ve her marka bunu yakalayamıyor altec de ses sistemleri konusunda yakalayamadı.Fiyat performansta iyi işler yapayım dedi o zaman da herkes dinledi ve ne olduğunu öğrendi.Tavsiye fc serisi 730 2+1 spa 9300 de iyi settir.

Bunu başka bir yerde sakın söyleme gülerler sonra sana, Altec Lansing efsanedir (Bırak multimedia olayını Hi-Fi araştır biraz da) bilgin yoksa bence biraz araştır engin bilgilerine yenilerini kat....Aslında araştırmasan da olur dünya senin ve Microlab'ın etrafında dönüyor unutmuştum...

En büyük microlab başka büyük yok...

• microlabın sıtesıwww.segment.com.tr

sana tavsıyem mıcrolab m880 dır. sana 32 wattlık uydular yeter artar bıle

• Anlatılmak istenen açık.Olayı çarpıtmanın anlamı yok çok bilginiz var ise bilginiz sizinle kalsın.Hi fi dediğiniz olayda müzik zevki diye çok önemli bir kriter de vardır.En iyiyi yapmak büyük şirketlerin işidir.Altecin hi fi ürünleri de ne kadar tutuyor çok açık.Bu zamana kadar tandığım hiç bir odyofilin evinde altec marka ne hoparlör gördüm ne de ses ile alakalı bir ürün.Siz altec sevginizle o markanın kalitesiyle seçiminizi o yönden yapın ama insanlara fiyatı etmeyen setleri de sırf markası yüzünden tavsiye etmeyin.Gülünecek olmak değil kimin gülecek olduğu bahsettiğiniz anlamda etkindir.
  • mx5021i buldum ve aldım
  • bugün elime ulaştı FC-362. Bazı şarkılarda denedim. Ses gayet tatmin edici düzeyde. bu fiyata çok iyi yani. Film ve oyunda deneme yapmadım henüz.
    Alacak olanlara tavsiye ederim. Bu arada bu kararı vermemde yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepetosis

bugün elime ulaştı FC-362. Bazı şarkılarda denedim. Ses gayet tatmin edici düzeyde. bu fiyata çok iyi yani. Film ve oyunda deneme yapmadım henüz.
    Alacak olanlara tavsiye ederim. Bu arada bu kararı vermemde yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Konuyu hortlattığım için özürdilerim,Fc 362 oyun-film-müzik performansından emnun musunuz?
  • Microlab işin ilginci sadece burada kendini audiophile zanneden adamlar tarafından tercih edilen bir marka. ben başka markaların setlerini kullandıkları ve kıyaslama yapma şansına eriştikleri konusunda da şüpheliyim.
    Yurt dışında microlab diye firmanın geçerliği yok, ürünlerini bulmak mümkün değil. Altec ise öyle değildir.

hi-fi piyasası zaten apayrı. Altec normal kullanıcı için son derece kaliteli ürünler çıkaran bir firma. Microlab'ın bu konuda bile geçerli olduğu şüpheli. Bana daha çok, çinli/tayvanlı fason bir üreticinin malını satmaya kalkan, marka oluşturmaya çalışan yerli ithalatçı markası gibi geliyor, minton gibi, premier gibi...

neyse ben konuşmayayım google konuşsun

http://www.google.com.tr/search?q=microlab+audiophile+review&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
    http://www.google.com.tr/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=1kq&q=altec+lansing+audiophile+review&btnG=Search

• Hi fi üreten altec 60 liraya set üretince hi fi seviyesinde setm mi oluyor bu?Bu insanları kandırmak bütçesi hi fi seviyesinde olanlara da yeterli kalitede marka modeller tavsiye ediyoruz.Müzikte tercihler önemli ben alteci fiyatı oranında hiç bir zaman hiç bir üründe tercih etmedim eden arkadaşlarımı da görmedim marantz denon tarzı markalar daha cazip gelmiştir bu arada yamahanın da ses karakteristiğini beğenmem zevk meselesi bu tüm modellerde olmasa da genel olarak bu tarzdır her markanın kendi tarzında bir ses karakteri vardır seçimi insanlar yapar.Burada microlab ile altec marka olarak karşılaştırılmıyor fiyat oranındaki setlerinin performansları anlatılıyor.Bu şuna benziyor amerkan fenderler fender squier ler de fender işte fender marka olarak prestij sarsmamak için isim ayırma yoluna gitmiş bunu altec de yapmalıydı ünvan ve marka değeri ile 100 liraya kalitesiz setler çıkarmamalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.