Şimdi Ara

2.1 Sürümüne Geçmelimiyim..Evet ise Nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş size hangisi en tehlikesiz gibisinden bir soru sormuş. ne zombilik bırakmışsınız ne insanlık. Kuran-i Kerim'i bile karıştırmışsınız. çokmu zor 2 link vermek ? ayrıca bende doğru düzgün anlatan bir konu bulamadım. en iyi bulduğumda 25 adım falan. konuyu açan arkadaş pm alma seçeneğinide kapatmış. doğru düzgün 1.14 den 2.02 ye gibisinden bir konu yok gerçekten. bakmadığım yer kalmadı.
  • tahamülsüzlük diz boyu biliyorsan yazarsın bilmiyorsan susarsın mesele bu kadar basit kimse anasının karnında öğrenmedi bunları ve her katılımcıdan üst düzey beklentiler ummak da abes olur lütfen biraz daha anlayış lütfen kalp kırmaya değmeyecek meseleler bunlar helede içinde bulunduğumuz ay münasebeti ile
  • arkadaşlar firmware yükseltmeleri konusunda takılan arkadaslara yardım edebilirim.Özel mesajda sorununuzu dile getirirseniz çaresini bulmaya çalışırız.Ben zamanında cok cektim bu firmware'lerden yükleye yükleye artık bişeler öğrendim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26418489/mpage_1/key_//tm.htm

aliba burda ben gayet açık bi şekilde anlattım
  • 2.1 versiyona geçtim yaptığım işlemi söylüyorum

itunes 8 de update ettim okadar.Baska hiçbirsey yapmadım.Hersey yerli yerinde adres defterim oyunlarım....Makine stabil çalışıyor.Gayet iyi
    Tek sorun cydia ve instaler yok appstore var....

Eğer cydia ve instaler ı da istiyorsanız quicpwn2.0 bu işlemi çok basit yapıyor....
  • Evett... Bakın ben 1nci mesajda gayet mütevazi bir şekilde yardım istedim..birde 2nci mesaja bakıp nasıl bir cevap aldığıma bakın..

Siz benim yerimde olsanız ne dersiniz bu arkadaşa..??? herkez kendi havasında.. Yeni katılımcıların mesaj sayılarına bakarak saçma sapan yaklaşım sergiler böğleleri..Ben bunun gibileriyle 4 yıl boyunca çok uğraştımm.. Ama ne yapsanızda hiç biri vazgeçmez bu tarz yaklaşımlardan..En iyisi onları kendi haline bırakıp mesaj sayılarının çogalmasına göz yummak olucaktır tek gayeleri budur.. Emek vermeden statü sahibi olmak ister böğleleri sorarsanda en iyisini kendileri bilir siz anlamassınız dediğim dedik çaldığımm düdük dünyasında yaşarlar.. Malum şahısın mesajlarına bakın bir faydası olmuşmu şu konuda bana veya diğer arkadaşlara.. Sadece kendini ispat etmekten ve boşboğazlıktan başka hiç birşey yapmamış.. Bazılarıda çıkmış dilbilgisi dersi vermeye çalışmış..
    Biz burda derdimizemi yanalım yoksa oturup dilgilgisi dersimi çalışalım..

Şunu bil kardeşim forumculuk paylaşım demektir dayanışma demektir.. Git bastıramadıgın duyguların varsa başka bi yerde tatmin et kendini yardıma muhtaç olan kişilerin arayışta oldugu yerde değil.. Aç bir forum 10 tane userin olsun otur sabhtan akşama kadar banla onları.. baktın userin kalmadı banlarını tekrar aç bidaha banla rahatla.. En azından ben sana yardımcı olmaya çalışayım..

Emeği ve yardımı geçen tüm arkadaşlara tekrar teşkkür ederim.. Kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Communication.tr -- 21 Eylül 2008; 5:47:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vizrt

2.1 versiyona geçtim yaptığım işlemi söylüyorum

itunes 8 de update ettim okadar.Baska hiçbirsey yapmadım.Hersey yerli yerinde adres defterim oyunlarım....Makine stabil çalışıyor.Gayet iyi
    Tek sorun cydia ve instaler yok appstore var....

Eğer cydia ve instaler ı da istiyorsanız quicpwn2.0 bu işlemi çok basit yapıyor....

Biraz daha ayrıntılı yardımcı olabilir misin ?
    Ben de 1.1.4 kullanıcısıyım, yükseltmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • bende dün akşam v1.1.4 den 2.1. yaptım çok başarılı bir şekilde kullanıyorum öncelikle,

1- itunes 8.0 kurun,

2- shitt + restore ile (telefonun modu önemli değil) v2.1 orjinal rom'u yükleyin,

3- son olarak quickpwn 2.1-1 ile v2.1 orjinal romlu cihazı jailbreak veunlock yapın....BİTTİ...

arkadaşlar tek yapmanız gereken bu işlerler sırasında sıkılmadan beklemek çok çok 15dk felan ya süğrüyor ya sürmüyor...
  • Qucikpwn işlemi için boot loader BL-39 ve BL-46 lazım olucak bu iki dosyayı aşşağıdaki başlıktan temin et.. arkadaşım

http://resim.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm
  • Once iPhoneyi 2.0.x sürüme getrin jailbreak yaparak calısır duruma getirdikten sonra 8.0 dan update yapın telefon calısır helde geliyor cydia içinse ben bu işlemi sadece kracklanmıs programları calıstırmak için yapıyorum o olmasa hiç geregi kalmadı cydianın neyse quickpwn işlemini yap sonra telefonun hazır

Arkadaslar bide su varki bu formda ole kişilikler varki biri bir yanlıs yazım yapsada biri birseyi sorsada Fırça atsam bozsam onu diye aranan herkez acemiydi şahsen ben ilk aldıgımda bütün yönergeleri bulmustum ama yinede kendime güvenemeyip sormustum bu acemiligin verdigi tereddüt ne var bundada insanları böyle dışlamak için bozmak için Özel bir çaba harcıyorlar anlamıyorum zamnında bir hoporlor yazmıssım basıma 100 tane türkdili Ögrenmeni kesilen adam cıktı ondan beri korkuyorum birsey sormaya.
  • 1.1.4 kullanıyorum bend ehaaala. 2.1 yapınca yine TR için numara formatlaması Türkçeleşitirme vs vs adımları yineleyecek miyiz? Aslında ben TR yaptırmam arağmen hala İngilzice kullnaıyorum. Benim için bir yerde şu numara formatı önemli. 2.1 yapınca tekrar operatör logosu, numara formatları yapılması gerekiyor mu?
  • numara formatı artık 2.1 de türkiye yüklü geliyor.
  • 2.1 sürüme rahatlıkla geçebilirsin. youtube dışında bir problemle karşılaşmadım. Youtube içinde bir ekleme gerekir sanırım onuda araştırıp bulurum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • 2.1 ile karşılaştıgım ufak tefek sorunlar;

* Passcode kullandıgımdan, telefon passcode istediğinde passcode alanının ilk hanesine yazmış oldugum ilk rakam 0,5 sn geç yazılıyor.
    * Mesajları açarken, eğer uzun bir metin mesajı varsa, yığılarak açıyor.
    * Ayarlar'a girerken 1 bazen 2 sn bulabiliyor.
    * Wireless gücü ayıflamış gibi geldi bana, çunki işyerimizde 1.1.4 kullanırken girdiğim yerde, aynı modem aynı cihazlar ile 2.1 fw ile çok zor bağlanabiliyorum.
    * Bazen rehberde gezinirken, ara ara da olsa ufak bi yığılma olabiliyor.
    * Passcode aktifken, telefon boşta beklerken SMS geldiğinde sesi çıkmayabiliyor, ve passcode girip SMS menüsünde 1(yeni ileti) işaretini gorene kadar ekranda Preview modunu goremiyorum.

Bu ve buna benzer sorunlar 2.1 kullanan diğer arkadaşlarda var mı acaba, paylaşırlarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: athloncu

2.1 ile karşılaştıgım ufak tefek sorunlar;

* Passcode kullandıgımdan, telefon passcode istediğinde passcode alanının ilk hanesine yazmış oldugum ilk rakam 0,5 sn geç yazılıyor.
    * Mesajları açarken, eğer uzun bir metin mesajı varsa, yığılarak açıyor.
    * Ayarlar'a girerken 1 bazen 2 sn bulabiliyor.
    * Wireless gücü ayıflamış gibi geldi bana, çunki işyerimizde 1.1.4 kullanırken girdiğim yerde, aynı modem aynı cihazlar ile 2.1 fw ile çok zor bağlanabiliyorum.
    * Bazen rehberde gezinirken, ara ara da olsa ufak bi yığılma olabiliyor.
    * Passcode aktifken, telefon boşta beklerken SMS geldiğinde sesi çıkmayabiliyor, ve passcode girip SMS menüsünde 1(yeni ileti) işaretini gorene kadar ekranda Preview modunu goremiyorum.

Bu ve buna benzer sorunlar 2.1 kullanan diğer arkadaşlarda var mı acaba, paylaşırlarsa sevinirim.

--->Passcode ekranındaki gecikme evet bende de var...
    --->Mesajda yığılma yok...
    --->Ayarlarda bende de gecikme var...
    --->Wireless çok daha iyi çekiyor 1.1.3'ten...
    --->Bunu hiç yaşamadım...
    --->Sesi çikmadığı hiç olmadı ama evet 2. ibare bende de sık sık olmakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserunsalan -- 23 Eylül 2008; 14:21:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aggressor19

Once iPhoneyi 2.0.x sürüme getrin jailbreak yaparak calısır duruma getirdikten sonra 8.0 dan update yapın telefon calısır helde geliyor cydia içinse ben bu işlemi sadece kracklanmıs programları calıstırmak için yapıyorum o olmasa hiç geregi kalmadı cydianın neyse quickpwn işlemini yap sonra telefonun hazır

Arkadaslar bide su varki bu formda ole kişilikler varki biri bir yanlıs yazım yapsada biri birseyi sorsada Fırça atsam bozsam onu diye aranan herkez acemiydi şahsen ben ilk aldıgımda bütün yönergeleri bulmustum ama yinede kendime güvenemeyip sormustum bu acemiligin verdigi tereddüt ne var bundada insanları böyle dışlamak için bozmak için Özel bir çaba harcıyorlar anlamıyorum zamnında bir hoporlor yazmıssım basıma 100 tane türkdili Ögrenmeni kesilen adam cıktı ondan beri korkuyorum birsey sormaya.

Sanki kötü bir şeymiş gibi bahsetmişsin. Oysa daha iyi dilbilgisine sahip olmanın, daha iyi Türkçe konuşmanın kötü yanı olamaz ki, değil mi? Hem anlattığına daha hakim olursun, hem de okuduğunda daha net anlarsın. Dil bu yüzden var nihayetinde. Ayrıca dilbilgisi konusunda dikkatsiz olmak, dikkatli olmak diye bir şey söz konusu değildir.

Örneğin bak bu çok basit mesela:
    iPhoneyi yazmışsın. iPhone ayfon diye okunuyorsa sonuna gelen ek yazıldığı gibi gelmez. Senin yazdığın şöyle okunuyor ayfoneyi. Yazım hataları ya da gözden kaçan şeyler olabilir ama türkdili yazıp ardından büyük harf ile Öğretmeni yazmamalısın bence. Donanım Haber'in iyiliği ve kalitesi bir yana insanın kendisi için de bilmesi gereken bir mevzudur bu.

Ayrıca kesinlikle soru sormaktan korkmak diye bir şey söz konusu olmasın, burası bir forum, herkes birbirine yardımcı oluyor. Kendim için konuşuyorum, hiç kimse ile kişisel bir problemim yok aksine, burayı çok sevdiğim için, kimi zaman sinirleniyorum. Çünkü bu kadar basit hataların yapılmaması gerektiğine ve karşımdaki insana yakışmadığını düşünüyorum.

Deliler gibi tartışımız bir anda dahi bir soru olsa bu hiç kimsenin yardımcı olmasını engellemez, engellememeli.

• 2.1 sürümüne geçtiğimizde fake imei olayı mümkün mü,değil mi.. net cevap alabilir miyim?
  • @eserunsalan;

Ben netten bulmuş oldugum bir Custom fw kullanıyordum, şuanda orjinalini quickpwn ile pwn ettim. İlk izlenimlerimi yazıcam.

Ayrıca 2.1 biraz şişirilmiş gibi gözüküyor. Forumda okudugum kadarı ile herkes muhteşem hızlı ve sorunsuz diye behsediyordu o kadar da stabil olmadıgını test etmiş olduk.

@mertcenk;

Elbette mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 23 Eylül 2008; 15:31:50 >
  • @mertcenk;

Elbette mümkün.

Kardeş,o zaman bi zahmet bi anlatabilir misin?
    nasıl olacak,hangi yönergeleri uygulamamız gerekiyor??
  • mertcenk, bazı sitelerde görmüştüm 2.1 custom fw, şuanda bakınıyorum senin için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.