Şimdi Ara

2.1 Sürümüne Geçmelimiyim..Evet ise Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elimde iPhone2g 16gb var henüz yeni aldım telefonun imei pasaport kaydı yapılmış..

Her türlü Operatörü destekliyor sorunsuz çalışıyor.. (AT&T kartında Servis yok diyor) Fİrmware versiyonu 1.1.4

Yazılımsal olarak birçok problemi oldugunu düşünürek sizlerden 2.1 sürümüne geçmek için yardımlarınızı rica ediyorum.

Enbüyük sorunlarımdan birkaçı Karşı aramalarda seslerin çok az gelmesi.. ve Pil ömrü vs gibi.

2.1 sürümüne şu an geçmelimiyim. Evet ise nasıl? Yardımlarınızı bekliyorum .. İyi çalışmalar..

• sizde search yapmayi deneseniz??
  • O kadar çok yere bakıp araştırdım ki. kimsenin dediği birbirini tutmuyor.. herkes olabildiğince açık ve net değil.. herkes kendi configirasyonu doğrultusunda anlatım veya yorum yapmış.. 1.1.4 ten 2.0.1 veya 2.0.0 geçişleri var.. Benim sorum ise 1.1.4 sürümünden direk 2.1 sürümüne sağlıklı bir şekilde geçmek nasıl olucak..
  • aynı durumdan bende müzdaribim ana konu başlığında bir arkadaşımız ne kadar güzel 1.1.4'e geçişi anlatmıştı 2.1 içinde aynısına benzer bir çalışma olursa daha faydalı olur.
  • arkadas 2.1 e gecmek smdilik gexmek pek mumkun degil
    kecmek oluyor ancak pek stabil calismiyor 3-4 gun bekle cikicakdir

ve o arkadas bos mesaj falan gondermedi

ve arama butonuna basarsan bulursun bu konular cook acildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_carleone82

sizde search yapmayi deneseniz??

aynen katılıyorum bu arkadaşa
  • aynı durumda ben de varım,
    1.14 üm şu an

2.1 e geçmek istiyorum, forumu okudum, -search- yaptım. teknik bir eleman olmama rağmen sağlıklı bir sonuca varamadım.

yardımlarınız için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

aynı durumdan bende müzdaribim ana konu başlığında bir arkadaşımız ne kadar güzel 1.1.4'e geçişi anlatmıştı 2.1 içinde aynısına benzer bir çalışma olursa daha faydalı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: P206

aynı durumda ben de varım,
    1.14 üm şu an

2.1 e geçmek istiyorum, forumu okudum, -search- yaptım. teknik bir eleman olmama rağmen sağlıklı bir sonuca varamadım.

yardımlarınız için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

aynı durumdan bende müzdaribim ana konu başlığında bir arkadaşımız ne kadar güzel 1.1.4'e geçişi anlatmıştı 2.1 içinde aynısına benzer bir çalışma olursa daha faydalı olur.

Çünkü sağlıklı bir sonuç yok.. 1.1.4 den direk update yaparak 2.1 e bile geçenler var başka forumlarda, aman diyenlerde, quick pwn ile geçtim memnunum diyenlerde, aman quick pwn ile geçme yanarsın diyenler de, mac bul geç diyenler de, bekle diyenler de, ben geçtim istediğim gibi olmadı sorun yaşadım geri zor döndüm diyenlerde ... Var da var.. Galiba gereken şey biraz da cesaret.. Ne dersin?

• Şu an 2.1 sürümüne geçmenin iki yolu var;
    1 - 2.0.2 ye geçip iTunes üzerinden update yapmak. Bu şekilde yaparsanız jailbreak kalkıyor, Cydia ve Installer'ı unutun.
    2 - Macintosh'u olan bir arkadaş bulup Pwnage Tool veya QuickPwn kullanarak kırılmış bir 2.1 firmware ile geçiş yapabilirsiniz. Veyahutta internet custom firmware indirebilirsiniz. Tabi internetten indirmek biraz riskli.
  • 2.1 e kesinlikle gecmelisin cok stabil calısıyor.Ama benim sana tavsiyem ilk basta 2.0.2 ye gec rahat rahat daha sonrada 2.1 e gecersin.

burdan 2.0.2 ye gec

http://resim.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm

burdanda 2.1 e

buradan

daha fazla arama yaparsan yeterince şey bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLroS -- 19 Eylül 2008; 14:31:05 >

• Sizin mesajınız sanki biraz vaziyeti toparlamış:)) bi inceleyelim bakalım.

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: eLroS

2.1 e kesinlikle gecmelisin cok stabil calısıyor.Ama benim sana tavsiyem ilk basta 2.0.2 ye gec rahat rahat daha sonrada 2.1 e gecersin.

burdan 2.0.2 ye gec

burdanda 2.1 e

buradan

• 2.1 stabil çalışıyor diyen arkadaşlar.ben 2.1 e geçtim.yüklediğim app dosyalarını görmüyordu.her seferinde cydiadan program silip kuruyordum.bu bendemi böyleydi sadece acaba.geri 2.0.1 e döndüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daft punk

2.1 stabil çalışıyor diyen arkadaşlar.ben 2.1 e geçtim.yüklediğim app dosyalarını görmüyordu.her seferinde cydiadan program silip kuruyordum.bu bendemi böyleydi sadece acaba.geri 2.0.1 e döndüm.

bende de aynı şekilde sorun vardı senlik değil yani.
  • quote:

İnsanoğlu işte beynin kuş beğinli veya ileri zeka olmasından kaynaklanmıyor hiçbirşey.. Siz toplum dışı bir zombi olmalısınız ki.bi fikriniz yok.Hadi olmadı diyelim işinize gücünüze bakın boş mesaj göndermektense birşeyler öğrenin..

Beğin nedir allahaşkına..?:) "İnsanoğlu işte beynin kuş beğinli veya ileri zeka olmasından kaynaklanmıyor hiçbirşey" ne demektir...? :)
    Toplum dışı zombi neya tekabül eder...? :) Bir şey demek olsa bile "Siz toplum dışı bir zombi olmalısınız ki." diye cümle mi olur... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserunsalan -- 19 Eylül 2008; 21:18:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

quote:

Orjinalden alıntı: daft punk

2.1 stabil çalışıyor diyen arkadaşlar.ben 2.1 e geçtim.yüklediğim app dosyalarını görmüyordu.her seferinde cydiadan program silip kuruyordum.bu bendemi böyleydi sadece acaba.geri 2.0.1 e döndüm.

bende de aynı şekilde sorun vardı senlik değil yani.

arkadaslar sizin sorununuz büyük ihtimalle backup yapmanızdan dolayıdır.Tekrak 2.1 fw yi yükleyin ve bu sefer newphone kısmını tıklayın cok rahat olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLroS

2.1 e kesinlikle gecmelisin cok stabil calısıyor.Ama benim sana tavsiyem ilk basta 2.0.2 ye gec rahat rahat daha sonrada 2.1 e gecersin.

burdan 2.0.2 ye gec

burdanda 2.1 e

buradan

Yönergeleriniz için teşekkür ederim..

İlgili başlıktaki açıklamaları ben farklı bir kaynak üzerinden uygulamaya geçmiştim.. Ve bu yüzden telefonum şu anda sanırsam Recovery Modda..

Telefonun sürümü 1.1.4 sanıyorum ki hala 1.1.4 olarak recovery modda duruyor..

http://resim.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm bu başlıkta 22.nci adımda telefonu DFU moda alırken ekran Bembeyaz kalıyor ardından winpwn 2.5 çalışmayı durdurdu deyip program windows tarafınca sonlandırılıyor..

Ekran'da şu an sadece USB kablo resmi ve İtunes logosu var.. Ne yapabilirim..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Communication.tr -- 20 Eylül 2008; 10:50:35 >

• Arkadaşım başka bilgisayarda dene anlaşılan bir çakışma var seninişletim sisteminde bence o işletim sistemini sil yeniden kur yoksa işlemlerin yarısında bir durur telefon bir daha kendine gelmez.
  • Eğer 2.1'e geçmek istiyorsan da sadece update yap daha sonra da yeni çıkan quickpwn yöntemi ile sorunsuz kullanbilirsin telefonunu.
  • Şimdi dosyaları yeniden indirip kuruyorum herşeyi tekrardan yeniden deniyeceğim..Şayet birdaha hata alırisem aldıgım hataları ve iphone ekran görüntüsünü resimli olarak aktarıcam arkadaşlar..
  • Öncelikle Akid ve eLroS arkadaşıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum..

İnsanın konuda bir bilgisi olmayınca yazılanları ve anlatılanları ister istemez ilk etapta tam anlıyamıyor (ne kadar okursada okusun) İşi ehline sorucaksın demişler.. Herzaman değişmeyen bir kural vardır ki birşeyleri bozmadan onu çözüp anlıyamıyorsun..

Konu ile ilgili teknik bilgim olmadıgından 2.0.2 yazılımına geçtiğimden haberim bile yoktu.. İş sadece Qucikpwn'ye kalmış.. Akid sayesinde onuda çözdük sağolsun..

Kimse quickpwn diye aratsaydın bulurdun demesin..Çünkü ben işin o safaaya geldiğini bilmiyordumm.. Winpwn sistem hatası verdiği için bir sonraki sürüme geçip geçmediğimi bilemiyordum..

İtunes8 ile önce shift + restore diyerek iPhone1,1_2.0.2_5C1_Restore dosyasını gösterdim..(Offical restore dosyası) Dadaha sonra quickpwn kırma işlemleri ardından.. yine itunes8 ile shift+Update ile iPhone1,1_2.1_5F136_Restore(Offical restore) dosyasını göstererek 2.1'e adım attım..Sonrasında emergency call'da kaldı telefon.. yine quickpwn ben geldim dedi ve son noktayı koydu...

Tekrar tekrar akid arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.. Herkese iyi çalışmalar..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.