Şimdi Ara

2+1 Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de CREATİVE I TRİGUE 3400u kullanıyorum tavsiye ederim tatmin edici sesi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Orjinalden alıntı: nodar

Logitech x-230 seti kesinlikle gözden kaçırma!

kardeş git bi işne ya hala 230 diyorsun

Sakıncasımı var?.. Yoksa konuşmak için herkes senden izinmi almalı?..

Soruyu soran arkadaş odanın küçüklüğünden dolayı yüksek volumlü kullanamıyacağını belirtmiş.
    Yoksa x-230'u aşan okkalı setleri herkes bilir.Oda meselesi olmasa hiç durmam bende bir I-trigue L3800
    alırdım.Küçüçük bir odada sesini açamayacağı bir L-3800 ne işe yararki.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

kardeş git bi işne ya hala 230 diyorsun

Sakıncasımı var?.. Yoksa konuşmak için herkes senden izinmi almalı?..

Soruyu soran arkadaş odanın küçüklüğünden dolayı yüksek volumlü kullanamıyacağını belirtmiş.
    Yoksa x-230'u aşan okkalı setleri herkes bilir.Oda meselesi olmasa hiç durmam bende bir I-trigue L3800
    alırdım.Küçüçük bir odada sesini açamayacağı bir L-3800 ne işe yararki.

benden izin almana gerek yok da yanlış yonlendirme adamcagızı
    adam kaliteden bahsediyor yukarda okursan x230 ise orta karar bi settir hatta benmi gözümde yerlerde bi set.Eğer oda meseleyse kaliteli ama ucuz başka model onerebilirsin.

• 4 mt2 kare odadan söz ediliyor.Bu oda da kullanıbilecek en iyi seti tavsiye et o zaman.
    2 metreye 2 metrelik bir oda düşün! Bu odaya uygun bir set öner!.. Ama L-3800 değil..
    O odada l-3800 kullanmak,gereksiz ve lüks olur.
  • forumda yeni nickimle ilk msjım daha önce wolker ile atıyordum(arkadaşın) creative I-Trigue Tavsiye edebilirim düşük seste yüksek kalite ( sesi cok açtın mı bozuyor zaten )
  • Arkadaşlar aç gözlülük yaptım gittim z2300 aldım teşekkür ederim herkese yardımı için ama dinlemem yetti creativelerin sesi çok tiz geldi bana o sesten hoşlanmadığıma karar verdim ve bu yüzden logitech e yöneldim altec ide dinleme fırsatım yoktu z2300 aldım laptopımın irenç ses çıkışıyla bile çok memnun kaldım audigy 2 zs ye baglayacagım pazartesi yorumlarımı yazarım ...
  • altec al demiştim sana. büyük hata.. ben de kullandım z2300 ü . çeşke almasaydın.
    quote:

Orjinalden alıntı: coskunsedao

Arkadaşlar aç gözlülük yaptım gittim z2300 aldım teşekkür ederim herkese yardımı için ama dinlemem yetti creativelerin sesi çok tiz geldi bana o sesten hoşlanmadığıma karar verdim ve bu yüzden logitech e yöneldim altec ide dinleme fırsatım yoktu z2300 aldım laptopımın irenç ses çıkışıyla bile çok memnun kaldım audigy 2 zs ye baglayacagım pazartesi yorumlarımı yazarım ...

• creative I-Trigue ve kalite kelimeleri yanyana pesss
  • arkadaşlar bose niye gelmiyor türkiyeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

altec al demiştim sana. büyük hata.. ben de kullandım z2300 ü . çeşke almasaydın.
    quote:

Arkadaşlar aç gözlülük yaptım gittim z2300 aldım teşekkür ederim herkese yardımı için ama dinlemem yetti creativelerin sesi çok tiz geldi bana o sesten hoşlanmadığıma karar verdim ve bu yüzden logitech e yöneldim altec ide dinleme fırsatım yoktu z2300 aldım laptopımın irenç ses çıkışıyla bile çok memnun kaldım audigy 2 zs ye baglayacagım pazartesi yorumlarımı yazarım ...

abi napalım dinleyip aldım memnunum cokda artık altec daha guzeldir belki ama başka bahara

• güle güle kullan.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

altec al demiştim sana. büyük hata.. ben de kullandım z2300 ü . çeşke almasaydın.
    quote:

abi napalım dinleyip aldım memnunum cokda artık altec daha guzeldir belki ama başka bahara

• L 3800 olabilir yada mx5021
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

L 3800 olabilir yada mx5021

adam gitmiş z-2300 almış ya olaya bak
  • L3800 dinledim ve cok kotu bir sistem olduguna karar verdim yani tizleri o kadar on plandaki cırtlak geliyor sesi altec sistem dinleyemedim dediğim gibi muzik birazda kulak meselesi 12 yıldır muzik dinliyorum ve bu logitechlerin sesini cok sevdim yapabilecek bir sey yok :) herkes dinlemeli almadan önce bu arada microlab de cok basarılı bir set fiyatına gore mukemmel hatta
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm sen şunada bir bak tam puan alan nadir sistemlerden
  • quote:

L3800 dinledim ve cok kotu bir sistem olduguna karar verdim yani tizleri o kadar on plandaki cırtlak geliyor sesi altec sistem dinleyemedim dediğim gibi muzik birazda kulak meselesi 12 yıldır muzik dinliyorum ve bu logitechlerin sesini cok sevdim yapabilecek bir sey yok :) herkes dinlemeli almadan önce bu arada microlab de cok basarılı bir set fiyatına gore mukemmel hatta

okuduğum onlarca yorum arasından bi beğenmeyen seni goruyorum.Basslarını beğnemesen bişey demezdim ama tizlere laf atıyorsan hakkedersin

• Olay kulakla bitiyor herhalde.. Herkesin kulağı sesi farklı algılıyor. L-3800'ün tizlerinin kötü olduğunu
    ilk kez duydum. Kulak bu,bişey diyemem!!!
  • altec lansing mx5021 derim
  • quote:

bencede x-230
    fiyatıda iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aber1 -- 14 Ekim 2007; 18:08:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.