Şimdi Ara

2+1 Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir pc topladım ona guzelde bir ses sistemi kurmak istiyorum fakar z2300 u inceledim gucunu sonuna kadar kullanamayacagım kdr kucuk bir odam var max 4 metrekare kullanmıcagım guce para vermek yerine daha az guclu cok temiz ses veren daha cok film+muzik+oyun kombinasyonlarından verim alabilceğim öncelikle kalitesini hissettiren bir sistem arıyorum odamın boyutu gereği 2+1 dusundum tavsiyelerinizi bekliyorum bütcem cok ucuk olmadı surece cogu sisteme uyar :)

• dostum bnm odam 16metrekare bnde senın gıbı 2+1 aldım bıde ustune buyuk oto kolonu bagladım cok ıyı calıstırmasada bayagı calsıyo bıde masanaın altına gomdunmu bası tamadır zaten odan kucukmus sana yeterlı gelır bence
  • hangi sistem yeterli gelir :)
  • ne kadar para ayırabiliyorsun bu istediğin 2+1 sete ?
  • Sistemin kalitesine göre değişmekle birlikte 200-250ytl ayırabilirim...
  • Altec Lansinglere bi bak derim. Ben forumdan bi arkadaştan Altec Lansing XA3021 2+1 set aldım. Tek kelimeyle mükemmel. Altec Lansing tavsiye olunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunsedao

Sistemin kalitesine göre değişmekle birlikte 200-250ytl ayırabilirim...

o zaman creative L3800 tam sana göre

2+1 Tavsiyesi
  • Logitech Z2300 kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum. tek kusuru var. apartmada olduğum için sesisni fazla açamıyorum
  • bestercan işte bende o yuzden ufacık odada o kadar cok gucu kullanmayacagım için vazgectm z2300 den
  • o zaman çok ahım şahım bir ses kalitesi arama. sana bendeki jazzları gönderyim derdim ama elden çıkardım.
  • altec lansing mx5021 tavsiye ediyorum. % 100 diyorum.
  • Philips MMS 430 dur. Bende var hiçbir sorunu yok. Gayet hoş. Son sese kadar netlik verebiliyor. Piyasadaki en iyi 2+1 lerden biri diye düşünüyorum. Piyasada 100-120 ytl arasında bulabilirsin.

2+1 Tavsiyesi

2+1 Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 3 Ekim 2007; 18:08:49 >

• Bu philipslerden vardı memnun deildim verdim bi arkadaşa kaliteli ses vermiyor bence fiyat/performans olarak super ama ben yuksek kalite istiyorum...
  • audigy 2 zs ses kartımıda sipariş verdim altec ve z2300 arasında kaldım :S
  • microlab fc361 tavsiye edilmiş tüm setlerden çok daha iyidir fiyatı da daha uygundur 100 ytl civarı.
  • Logitech x-230 seti kesinlikle gözden kaçırma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nodar

Logitech x-230 seti kesinlikle gözden kaçırma!

kardeş git bi işne ya hala 230 diyorsun
  • quote:

audigy 2 zs ses kartımıda sipariş verdim altec ve z2300 arasında kaldım :S

altec kesinlikle . z2300 kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.
  • quote:

audigy 2 zs ses kartımıda sipariş verdim altec ve z2300 arasında kaldım :S

altec i al ama creativede güzel ben 5+1 creative kullannıyrum 4 yıldır memnunum tavsite ederim odan küçük olduğu için sesede gerek yok diyosun biraz estetik bişey al göz zevkine uygun bişey olsun
  • PARAN VARSA CREATİVE I TRİGUE 3200 tek kelime ile süper
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.