Şimdi Ara

2.1 update ve ladder sistemi ne zaman geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce yakın bir dönem de gelir mi ..yoksa yıl sonuna doğru mu çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazın gelecek
  • Blizzard her yil yaz aylarinda atak yapar oyuncu cekmek adina, 1-1.5 ay icerisinde gelir diye dusunuyorum yeni updatein.

• Ladder sistemi gelince o kadar da iyi olmayacak. Oyuncuların yarısı Laddera geçecek yarısı Non-Ladder'da kalacak. Communityler clanlar iyice boşalacak. Eskiden 2'ye bölünüyordu oyuncular şimdi 4'e bölünecek.

Hayır senin LoL kadar aktif oyuncu sayın olur yap o zaman eyvallah da. Şu an bu kadar bölünmenin bir anlamı yok.
  • Yazın ortasında diye blue post vardı.
  • Ladder sistemi saçmalık. Umarım gelmez. Onun yerine path of exile'de ki gibi map sistemi veya rift'e eklenecek olan gittikçe zorlaşan rift sistemi gibi (ilk girdiğin harita 70 ondan sonrakiler 71.. artıp giden bir sistem) getirsinler. Ve oradan düşeeck itemların leveli artsa millet sürekli item yükseltme peşinde koşar oyundan kopmazlar.
  • yeni oyuncu olduğum için meraktan soruyorum.

Ladder sistemi nedir ? yada ne olacak diye soralım?
  • Zaman karşı yarışacağımız riftte gelecek, ayrıca laddere özel itemlerde olacak.
    Bence gelmeli oyunun ömrü birkaç ay daha uzar.
  • kimse vermemis cevabi hemmmen vereyim cevabi... resmi blizzard postudur. Forumlarinda mevcuttur...

cevap: SOON!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

yeni oyuncu olduğum için meraktan soruyorum.

Ladder sistemi nedir ? yada ne olacak diye soralım?

Ladder sistemi kısaca bütün karakterlerinizi itemlerinizi paragon levelinizi unutun her şeyi baştan başlayın demek.

Yeni baştan başlarsanız herşeye sadece ladder'a özel itemler olacak ucundan azıcık da olsa rekabet olacak sıralama olacağı için.

Herkes paragon leveline göre (ya da belki başka kriterler de olacak) sıralanacak vs...
  • Oyunu biraktim mutluyum huzurluyum saygilar.

• Ladder sözün özü milleti enayi yerine koymak :)) Bak sen bir sene oynadın sıralamaya giremedin ama üzülme biz şimdi her şeyi siliyoruz ineksin ya nasılsa işsizsindir de al baştan oyna :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 11 Haziran 2014; 8:33:36 >
  • Firma kimseye zorla ladder oyna demiyor.
    PTR önümüzdeki hafta başlıyor.
  • İşsizim ve baştan oynayacağım saygılar.
  • ladderden zevk alacagim, ayrica ladder sifirlanirken itemler non ladder karakterine gececekmis oyle duymustum. oynamak karli olacak arkadaslar. saygilar :)

• Ladder sistemini düzgün oturtabilirlerse sıfırdan başlamak aslında keyifli olabilir...
  • Oyunu önümüzde ki 10 yıl boyunca da oynamak isteyenler için eğlenceli olabilir :) Benim için ortalama 1 yıldır. Ondan sonra gözüme kestirdiğim başka bir oyuna geçerim.
    Ladder sisteminde düşen itemlar normale geçecek bitecek filan sürer gider o işler. Path of exile de gördük. Kırk tane ladder var kimse kimseyi bulamıyor. 3-4 ay biri sürüyor o bitiyor ondan sonra başkasını açıyorlar. Kimse oynadığından da bir şey anlamıyordu. Gerçi ben ısrarla standart ligde devam ettim ama bir noktadan sonra yapacak bir şey kalmadı. Bir iki hafta önce bir bakayım dedim kimse kalmamış.
    Oyunun gücü aynı ortamda toplanan insanları beraber takılmalarından gelir. Public oyun sayısı az. Sen tut bunu bir de 2 ye böl. Sonra yaptıklarına da pişman olurlar iş işten geçer.
  • gelsin de deneyelim ladder sistemini de.. borderlands pre sequel gelmeden oynadığım kadar oynarım.. sonra doğruca pandoraya..
  • Silinmiyor NonLadder a düşüyor herşeyiyle karakterler.
  • 2.1 detayları burda açıklanmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.

http://www.diablofans.com/news/48103-dev-stream-summary-t6-invis-monk-pure-dashing
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.