DH Yönetici
Tarihinde Katıldı
Toplam: 525 (Bu ay: 4)
(BİTTİ)ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black 4783,32 Lira.
inventus.
bugün son gün diyor.
sistem yenileme önerisi.
Selamlar arkadaşlar;
Şu anda 1080ti ve 7700k lı bir sistem kullanıyorum.
4k ye geçiş yapmayı düşünerek yeni bir sistem arayışındayım.
Asrock b650 livemixer
Amd 7800x3d
Kingston beast expo 2*16 6000 mhz cl30 (sanırım 64 gb şu an için gereksiz)
Kioxia Exceria Pro 1 tb
setini düşünüyorum.
bunlara ek olarak ta ekran kartını
ya Amd seçip powercolor hellhound 7900 xtx ya da Nvidia tarafından galax veya colorful 4080 super alacağım.
Monitör olarak ta Samsung LS32BG700EUXUF ya da çıkabilirsem MSI MAG 323UPF düşündüğüm modeller. 32 inç 4k ips olması önceliklerim.
psu, soğutucu ve kasa var. bunlara ihtiyacım yok.
biraz tuzlu bir sistem yenileme olacak bana biliyorum, ondan dolayı düşünce ve önerilere açığım.
Razer deathadder v2 mini mouse 302,00 lira
Almayı düşünenler için;
https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03340100-r3m1-deathadder-v2-mini-oyuncu-mouse-pm-HB000011ND08
Satıcı hakkında şikayet ya da kötü yorum okumadım. Ben ne zamandır almayı düşünüyordum, 350 liraydı şimdi biraz daha inmiş. Ben aldım.
Mouse önerisi lazım
Selamlar herkese.
Küçük boyutlara sahip bir mouse bakıyorum. şu an logitech g502 kullanıyorum ama hem ağırlığı hem de büyüklüğü artık beni rahatsız ediyor.
Razer deathadder v2 mini hoşuma gitti ama Zowie de kullanmayı çok istiyorum. Zowiede de çok fazla seçenek var. Hangisi bana uygun olur bilmiyorum.
Çok fazla pahalı olmayan mouse önerilerine açığım. Küçük elli olduğumdan dolayı büyük boyutlarda olmaması ve hafif olması mümkünse tercihim.
Yeni bir psu seçimi
10 yıllık seasonic x 750 güç kaynağım ne yazık ki miadını doldurduğu için yeni bir güç kaynağı ihtiyacım var.
sistemim 7700k ve 1080 ti. güncelleme yapabilme olasılığımı ve yine uzun yıllar kullanmayı umut ettiğim bir psu aramaktayım.
aklımda fsp nin platinum 1200w pt serisi psusu var ama yine de buradan da öneri vs almadan karar vermek istemiyorum.
tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
eba kalabalık sorunu
videolarda sesin bozulması
|
1 TB ssd Tavsiyesi
|
thermaltake x 71 hakkında
|
usb çıkışları çalışmıyor
|
Meslek: Kimya Mühendisi
İlgi Alanları: sinema, bilgisayar, elektronik
Dovageris, axio ozendas, menti ozendas, killoni pilos loevaley tonio ozenadas ! Ineyneo trikatas, orney loue torle prijadas! |
“Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini” N.Kemal... "Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini, Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini!" M.Kemal |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 693
Konularının görüntülenme sayısı: 35.763 (Bu ay: 381)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.635 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware