arkadaşlar 2.100m pahalı olan bır ıtemın alım satımını nasıl kazık yemeden yaparım
21 gb dısında trade atılmıyor evt kazık yememen için mesela +8 shard yada +8 ib alıyosun 60 gbye diyelim 20 gb ustunede aynı degerde veya ustunde ıtem verıceksın öyle alıcaksın bence buda bir oyun hatası ıstedıgım mıktarda alışveriş yapabılmelıyım dimi?
gb olsa gebe 3m bir item alabilirsin ama oda kalktı kazık yememek icten bilem dehil
önceden GB ile hallediliyodu ama su an fiyatları acayip ucuk dün beramus'da 999m'di. neyse onun yerine değerli itemler veriyosun adam bi kere +8 md pazarlıgı yaptımda, mesela +7 chitin set verirsin, 300mX5=1.500m bide 2.000m verirsin, al sana +8 md 35GB
Trade yaparken nakit 2 100 000 000 verirsin. Aynı trade esnasında item bölümünede karşı tarafın senden istediği başka bir itemi pazardan satın alarak onu verirsin. Diğer hiç bir teklifi kabul etme. İki kez para aktarmaya falan sakın girme
benim arkadaşı 2 kez para akterma olayında fena kazıkladılarda bende girmrm zaten ole birseye serfsiz arkı 10gb kazıkladı
mecbur üstüne item koyacaksın
areste +8 mirage dagger kac para arkadaslar ? birde +7 chitin set alacam ikisi de ucuzlamis diyorlar
ben +8md için 21gb ile trade yaptım md yi aldım. sonra adama bir 21gb daha verdim. güven meselesi.
Kardes Ben olsam + 7 shard + 2mly koyarım.. Onu yapacagına O arkadasıın yanına gdıp konussarak anlasmak baska turlu olmas
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
önceden GB ile hallediliyodu ama su an fiyatları acayip ucuk dün beramus'da 999m'di. neyse onun yerine değerli itemler veriyosun adam bi kere +8 md pazarlıgı yaptımda, mesela +7 chitin set verirsin, 300mX5=1.500m bide 2.000m verirsin, al sana +8 md 35GB
Önceden GB ile halledeiliyordu diyorsun da Trade kısmında 9 tanelik yer var. 30 GB üstünde itemleri de GB ile halletmenin imkanı var mıydı? Yoksa GB üst üste konulabiliyor muydu?
quote:
Orjinalden alıntı: Citizen
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
Önceden GB ile halledeiliyordu diyorsun da Trade kısmında 9 tanelik yer var. 30 GB üstünde itemleri de GB ile halletmenin imkanı var mıydı? Yoksa GB üst üste konulabiliyor muydu?
GB üst üste konulamıyor. alım satımları ya yüz yüze yapacaksın yada 21gb + istediği bir item varsa item vercesin. yada güveni iyi sağlaman lazım. benim arkadaş +8 miragesini satarken adam kandırıyor öyle. önce 5gb alıyor. sonra bekle diyor ve gelmiyor gerçi Türkler kurnaz. ama yabancılar hemen atlıyo tuzağa. çok kötü bişey bence. inventory kapesitesini büyütmeleri lazım. yada item fiyatlarını toplumca azaltmamız lazım. açgözlü olmayalım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme