Şimdi Ara

2/16-17-18 PBE Güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahri lb match-up ı çok zorlaştı.Zaten early de hasarda geriyiz, ayrıca ahri vs lb de 60-40 diyen arkadaşa katılmıyorum.Tam tersi bence 40-60.Nerf hakkında bence saçma olmuş, mantıklı düşünürsek engellemesi lazım bilmiyorum garip geldi.

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Onu kazanma oranlarına ve yetenek eşleşmesine göre söyledim.Ayrıca 40-60 olması bile Ahri için çok fazla.Bu nerfle birlikte belki 20-80 olabilir ki bu bence doğru olan.Siz de kabul edersiniz ki Ahri şuan her şampiyona karşı mide alınabilir.Bu da kesinlikle doğru değil.İlk seçimden Ahri alsan bile kolay ct yemiyorsun.

Ben böyle düşünüyorum belki siz nerf yanlış diyebilirsiniz de Ahri zaten suikastçi.Hareket hızını alırsanız kimliğini kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 19 Şubat 2016; 2:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Onu kazanma oranlarına ve yetenek eşleşmesine göre söyledim.Ayrıca 40-60 olması bile Ahri için çok fazla.Bu nerfle birlikte belki 20-80 olabilir ki bu bence doğru olan.Siz de kabul edersiniz ki Ahri şuan her şampiyona karşı mide alınabilir.Bu da kesinlikle doğru değil.İlk seçimden Ahri alsan bile kolay ct yemiyorsun.

Ben böyle düşünüyorum belki siz nerf yanlış diyebilirsiniz de Ahri zaten suikastçi.Hareket hızını alırsanız kimliğini kaybeder.

Tf, orianna falan desen tamam derimde.Benim tüm comboyu tuttursam bile lb kadar vuramıyorum.Lb q 1. seviye 80 damage, ahri q gidiş 40 geliş 40 adam eğer az biliyorsa dönüşü yemez.Dönüşü tutturmanın en basit yolu max range den tutturmak.Lb q atmak easy, w easy ,e son bufftan sonra artık çok zor değil.Ahri q gidiş easy, dönüş zor veya orta w easy e zor(lane de)

Ahri vs lb de.Oyuncuları aynı yetenekde kabul edersek bariz lb önde lb çoğu mid e göre önde zaten.Aralarındaki fark ahrinin aoe hasarı lb den daha fazla.Aoe hasarı lane de işimize yaramıyor zaten.Bundan dolayı lb ahriyi zorlar.

Eskiden ahrinin q sunda ms yoktu, o zamanda gayet iyi suikastciydi.Tamam doğrudur şuan ms vermesi çok güzel.Ben dengeli olduğuna inanıyorum.Fizz gibi bir dengesiz varken ahriyle uğraşmak saçmalık.6 lv de fizz in ulti tutturup kesemediği mid champı yok.Dash+dps+gap closer+zıplatma ne ararsan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 19 Şubat 2016; 2:53:24 >

Lbnin hasar konusu bahane değil diğer konulara katılıyorum fakat Ahri'nin aşırı derecede safe pick olduğunu düşünüyorum.Q hareket hızını alsan bile earlydeki safe durumu charm yüzünden hiç eksilmiyordu.Yani Ahrinin karşısına hangi şampiyonu alacağım diye insanlar baya düşünüyordu ki bunu yapabilecek de tek tük şampiyon var zaten.Fizz konusunda katılıyorum tam free elo kasma şampiyonu fakat 6 lvl olana kadar da çok zorlanıyor.Özellikle earlysi çok iyi şampiyon varsa Fizz oynamak eziyet.Eskiden ms yoktu da o zaman da dfg yüzünden daha fazla hasar çıkarıp yine işini yapabiliyordu.Bence şuan q yeteneğinde hareket hızı olmasa ya da hasar nerfi gelse Lb-Fizz-Talonu bırak Brand-Orianna-Azir eşleşmesinde de sorun yaşar.Tabi siz yine de daha iyi bilirsiniz benim o kadar Ahri maçım yok.
  • Amma aglamissiniz.
    Azicik bir nerf.
    Etkilemez bile.
    İyi olmus.
    Sejuyla veya herhangi bi heroyla roam atılabilir seviyeye cekmeye calisiyor riot.
    Ultisi yokken dikkatli oynanmali artik e sinin defansif kullanimi zorlaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Lbnin hasar konusu bahane değil diğer konulara katılıyorum fakat Ahri'nin aşırı derecede safe pick olduğunu düşünüyorum.Q hareket hızını alsan bile earlydeki safe durumu charm yüzünden hiç eksilmiyordu.Yani Ahrinin karşısına hangi şampiyonu alacağım diye insanlar baya düşünüyordu ki bunu yapabilecek de tek tük şampiyon var zaten.Fizz konusunda katılıyorum tam free elo kasma şampiyonu fakat 6 lvl olana kadar da çok zorlanıyor.Özellikle earlysi çok iyi şampiyon varsa Fizz oynamak eziyet.Eskiden ms yoktu da o zaman da dfg yüzünden daha fazla hasar çıkarıp yine işini yapabiliyordu.Bence şuan q yeteneğinde hareket hızı olmasa ya da hasar nerfi gelse Lb-Fizz-Talonu bırak Brand-Orianna-Azir eşleşmesinde de sorun yaşar.Tabi siz yine de daha iyi bilirsiniz benim o kadar Ahri maçım yok.

Fikirlerinize katılıyorum fakat bence ahriden önce fizz ve lb ye el atmak lazım.Haklısın ahri çok safe pick.Örnek vermek gerekirse mid main olmayan biri mid kalınca ahri veya tf alıyor.Tf ahri kadar safe değil tabi.

• "Azıcık bir nerf" - "seju ile roam atılabilir" yazdıklarının anlamlarını öğren başta.Bronz 5 talks.

Roam ile gank arasındaki farkı bildiğine inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 19 Şubat 2016; 3:16:04 >
    Diger herolarin yedigi nerflere göre azicik bir nerf.
    Sejuyu lanede oynuyorum o yüzden roam yazdim
    Ahri nerflenince oynamayi da bırakırsın sen şimdi.
    Bb safe ahri.

• Şu oyunda midde her zaman 2 safe pick vardı biri ahri biri Lb bunlardan birini bence bitirdiler ve ayrıca bu ahri nerfü lb için bir buff.Ahri-Lb eşleşmesinde ahrinin en büyük avantajı yok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 19 Şubat 2016; 3:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Diger herolarin yedigi nerflere göre azicik bir nerf.
    Sejuyu lanede oynuyorum o yüzden roam yazdim
    Ahri nerflenince oynamayi da bırakırsın sen şimdi.
    Bb safe ahri.

Yok neden bırakıyım.Midde xerath hariç tüm champları severek oynuyorum.Burda kimse ağlamamış sadece nerf hakkında yorum yapıyoruz.Tabi bronzlar ne anlar bufftan nerften.Sen al garen,darius falan oyna lane bully lazım sana düz champlar.

Mainim support
    Nami sona soraka gibi supplari oynuyorum.
    Yorum yapmakla ağlamanın farkini bilmiyorsun sende.
    Aglamadigin icin her nerf mantıklı diyene saldiriyorsun.
    Tipik op herocu,oynadigi hero nerf yiyince aglayan tip.
    Bunlarin genelde maini zed yasuo rivendir.
    Ama suan ahri maine evrilmis bir tür görüyoruz.

Daha Lbye nasıl el atacaklar Fizz konusunda haklısınız da.
  • rakip ne zaman üstüne gelecek anlıyosun zaten , fog of wardan geleni zaten durduramazsın , iyi oyuncuysan koridorunu etkilemez. Tek isteğim zedin ultisiyle bugu olmasın. Charm yiyip geri dönme olayı , riot yapar inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Mainim support
    Nami sona soraka gibi supplari oynuyorum.
    Yorum yapmakla ağlamanın farkini bilmiyorsun sende.
    Aglamadigin icin her nerf mantıklı diyene saldiriyorsun.
    Tipik op herocu,oynadigi hero nerf yiyince aglayan tip.
    Bunlarin genelde maini zed yasuo rivendir.
    Ama suan ahri maine evrilmis bir tür görüyoruz.

Ahri,annie,viktor,lulu,zed,orianna,tf oynuyorum.W,e atıp milletin sırtından taşınmak nasıl bir duygu ? Zordur değil mi ? Sup hariç kalınca söver,feedler,afk kalırsınız.

Kimseyede saldırmadım.Op herocu olsam graves spamlardım ama çok zevksiz diye oynamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 19 Şubat 2016; 11:37:14 >
  • Azcık da diğer şampiyonlara şans tanıyalım. 120 küsur tane şampiyon var, bikaçı şimdi nerf yese koreli abilerimiz hemen bikaç tane ön plana çıkabilicek hiç ellenmemiş şampiyonları bulup oynamaya başlarlar. Zaten bu denge değişiklikleri de bunu gerektiriyo. Nerfleri de üç beş yamada bir buff ile dengelemeye çalışıyorlar. Yapıcak bişey yok.
  • Ahri çok fena

-adc oyuncusu...
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Aynısını Azir için yapsalar ya da Maokai için hak veririm de bu 2 şampiyona nedense bir buff getirmediler.
  • Ahri'ye bu nerf gelirse en azından w skilline bi 50 range eklesinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Azcık da diğer şampiyonlara şans tanıyalım. 120 küsur tane şampiyon var, bikaçı şimdi nerf yese koreli abilerimiz hemen bikaç tane ön plana çıkabilicek hiç ellenmemiş şampiyonları bulup oynamaya başlarlar. Zaten bu denge değişiklikleri de bunu gerektiriyo. Nerfleri de üç beş yamada bir buff ile dengelemeye çalışıyorlar. Yapıcak bişey yok.

Akali top,rumble jungle oynuyor zaten şu an koreli abilerimiz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.