Şimdi Ara

2/16-17-18 PBE Güncellemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahaha milletin sırtından tasinmak nasıl bi duygu yazmis.
    Bu kafada birine cevap dahi yazmam daha.
    Senin oyununa oyun tasiyan supp gelmiyorsa o senin sorunun.
    Support gereksiz zaten dimi.
    Oynayanlarda beceriksiz tasinmayi bekleyenler.
    Komiksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahri hala güçlü de , bazı match-up larda ki Ahri'yi Ahri yapan özelliği gitmiş . Şuan Ahri'nin karşısına LB alan yetenekli ya da yeteneksiz her oyuncu o koridoru domine eder . Ayrıca üstüne W atmaya çalışan LB 'yi yakalamaktan daha zevkli ne vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Mainim support
    Nami sona soraka gibi supplari oynuyorum.
    Yorum yapmakla ağlamanın farkini bilmiyorsun sende.
    Aglamadigin icin her nerf mantıklı diyene saldiriyorsun.
    Tipik op herocu,oynadigi hero nerf yiyince aglayan tip.
    Bunlarin genelde maini zed yasuo rivendir.
    Ama suan ahri maine evrilmis bir tür görüyoruz.

Ahri,annie,viktor,lulu,zed,orianna,tf oynuyorum.W,e atıp milletin sırtından taşınmak nasıl bir duygu ? Zordur değil mi ? Sup hariç kalınca söver,feedler,afk kalırsınız.

Kimseyede saldırmadım.Op herocu olsam graves spamlardım ama çok zevksiz diye oynamaya gerek yok.

şu yorumu görünce tutamadım kendimi bastım kahkahayı ligin ne falan bilmiyorum istersan elmas ol ama bu kafayla gidersen senden hiç bir şey olmaz support mileltin sırtından geçinen gereksiz bir rol yani sana göre neyse sana açıklama yapmaya çalışmıcam tüm algılarını kapatıp öyle yorum yazdıgın belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Mainim support
    Nami sona soraka gibi supplari oynuyorum.
    Yorum yapmakla ağlamanın farkini bilmiyorsun sende.
    Aglamadigin icin her nerf mantıklı diyene saldiriyorsun.
    Tipik op herocu,oynadigi hero nerf yiyince aglayan tip.
    Bunlarin genelde maini zed yasuo rivendir.
    Ama suan ahri maine evrilmis bir tür görüyoruz.

Ahri,annie,viktor,lulu,zed,orianna,tf oynuyorum.W,e atıp milletin sırtından taşınmak nasıl bir duygu ? Zordur değil mi ? Sup hariç kalınca söver,feedler,afk kalırsınız.

Kimseyede saldırmadım.Op herocu olsam graves spamlardım ama çok zevksiz diye oynamaya gerek yok.

Tamam qanqa bi dahakine sup kalınca Nidalee alıp full AP kasıp tüm killeri çalacağım.

• Support mainlerin cogu baska rol oynayamiyor.

• Ben gördüğümü gözlemlediğimi yazdım.Ligin çok bir önemi yokta tr masterdım.Bu oyundaki en toxic oyuncular support mainlerdir, sup kalmayınca yaptıkları 2 sup,küfür,feed, işleri bitincede rq yaparlar.Kendilerini tüm takımdan üstün görüyorlar.Mid e roam atarlar midi taşıdım oyunu taşıdım derler, topa roam atarlar yine aynı şeyleri yazarlar.Örnek all chat"bakın nasıl taşıyorum" "takım yine çok low kolsuzlar"

Sup main olarak aklıma gelenler helni,medusacrx,UcanDEDE bunların herhangi ikisi aynı takıma geldiğinde kazanmak imkansız gibi bir şey.Umarım anlamışsınızdır.

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    istisnalar kaideyi bozmaz.Şimdi bu senin söyledigin kişiler hangi rolü alırsa alsın aynı şeyleri ypaıcak sen bunlar üzerinden rolü bu kadar küçümseymezsin en iyi senin bilmen gerek kötü bir sup olunca takımının ne kadar zorluk çektigini falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

istisnalar kaideyi bozmaz.Şimdi bu senin söyledigin kişiler hangi rolü alırsa alsın aynı şeyleri ypaıcak sen bunlar üzerinden rolü bu kadar küçümseymezsin en iyi senin bilmen gerek kötü bir sup olunca takımının ne kadar zorluk çektigini falan

Hayır sadece sadece support mainler bunu yapıyor.Diğer koridor mainleri neden böyle bir şey yapmıyor ? Buda benim fikrimi destekliyor.Sup kalmayınca oynuycak bir şey bulmaları lazım, he bulamazlar mı bulurlar ama toxic oldukları için bulmuyorlar.Bu yazdıklarım tr deki en iyi sup oyuncuları bunlar bu kadar toxic olurken diğerlerini düşünemiyorum.Bu bir istisna değil, rol ile alakalı bir sorun sanırım.Sup alan bağımlısı oluyor ve başka bir şey oynamak istemiyor, bu durumda insanların bu role bakışını değiştiriyorlar.Örnek vermek gerekirse 2-3 ay önce rank girdim, takıma killer es ve support arkadaşı geldi.Bot pre yazdılar, bizim takımdaki diğer oyunculardan biri daha sup main olunca 2 sup 1 adc gittiler.Sonrasında olan takımdakilere oldu.

Yazdıklarında ciddi misin? Ben şu ana kadar sup or feed diye bir şey görmedim. Üstelik millet sup almamak için kırk takla atıyor.

• Cait iyi olmuş
  • Ahriye iyi olmus ayrica bu yetmez weste ahri mid alan her adam tasiyo okadar guclü bir hero tam udyr oynayip elo kasiyodum herseyi nerf yemis bayagi etkiler udyri ama yine kasarim su zz ritonun devredisi kalmasi yuzunden elo kasamiyorum

• quote:

Diger herolarin yedigi nerflere göre azicik bir nerf.
    Sejuyu lanede oynuyorum o yüzden roam yazdim
    Ahri nerflenince oynamayi da bırakırsın sen şimdi.
    Bb safe ahri.

Hala roam nedir bilmiyorsun.Bu seferde trade yerine kullandın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Yazdıklarında ciddi misin? Ben şu ana kadar sup or feed diye bir şey görmedim. Üstelik millet sup almamak için kırk takla atıyor.

Ciddiyim.Ne gördüysem onu yazdım.Ligini bilmiyorumda, belki lig ile alakalıdır.Master-challengerda sup mainler sup almak için birbirleriyle savaşıyorlar.Hiçbiri vazgeçmiyor zaten.En az 5-10 oyun sadece 2 sup oynamışlığımı bilirim.Trolleri hiç saymıyorum bile.Eğer takımına 2 ve daha üstü sup main gelirse direkt dodge başka çaresi yok.
  • Ben hala Ahri-Lb eşleşmesinin zamanında bile yetenek eşleşmesi olmasından şikayetçiyim.Bu yüzden bu nerf bana göre doğrudur.Bir şampiyonun en büyük ctsi olarak görülen şampiyona karşı %40 şansı varsa bile bana göre fazladır.En fazla %20 olmalıdır.
  • Bu şans işi bence saçma oldu.Ben ortalama bir değer verdim ama alakasız yani.Counter falan aslında çok önemli değil.Senin nasıl oynadığın daha önemli.Nerf mantıken saçma yani orda o animasyonu bozması lazım.Sonuçta duran adama atınca cc yiyor onuda yakaladığın onunda cc yemesi lazım mantıken saçma geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 19 Şubat 2016; 20:35:11 >
  • 2/18 PBE güncellemesini de ekledim. Kısacası tüm Urgot değişiklikleri geri alındı.
    Dün Fnatic maçını izlediniz mi bilmiyorum da Liss e attığı yere gittiği an direk öldü.Ne zhonya ne de ulti basabildi.Aslında sadece Zhonya için bir düzenleme getirseler de olabilir.Bu şekilde biraz baskın olduğu gerçek.

Ahri yüzünden engage yapmak büyük sıkıntı.Onu göz önüne aldıklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 19 Şubat 2016; 20:48:41 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Hayır izlemedim ama izlerim.Zhonya için bir düzenleme yapsalar çok sıkıntı olmaz.Ama diana atlarken r-e-q yapmak güzel oluyordu
    Bence en büyük zorluk Diana eşleşmesi olacak herkes Lb diyor da.Gelince görürsünüz
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Aynen diana da o w varken işimiz zor olucak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.