Şimdi Ara

2.17 updateden sonra sorun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yav arkadaşlar şu usb belleğe atıp sonra ps3 e yükleme olayı update ti çok hızlandırdı. bilgisayardaki internet hızı ps3 ten dahamı hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

mümkün...

söyle dizin yarat

PS3/UPDATE/indirdiğiğn update i buraya koy...cdye yada usb belleğe at...ps3 görür...

slm arkadaşlar hangi siteden indirecez bu UPDATE ve flaş diske atarken dosyamı oluşturacaz biraz cağilizde detaylı anlatabilirmisiniz? saygılar
    birde dahamı güvenli oluyor..
  • ps3 ana menüden network settings e gir
    daha sonra system update yi tıkla ve indir ps3 e flash la uğraşma zaten sana soruyor orda 2.17 yüklensinmi diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ps3 ana menüden network settings e gir
    daha sonra system update yi tıkla ve indir ps3 e flash la uğraşma zaten sana soruyor orda 2.17 yüklensinmi diye

anladımda benim internetti komşudan çekiyorum ve fazla hızlı değil arasıra kesiliyor ve korkuyorum güncelleme yaparken bir problem cıkar resmi sitesine baktım ama ingilizcem olmadığından anlayamadım
    link bilen varsa yardım edebilirmi tam indirme link verirse sevinirim bendeki link
    http://www.us.playstation.com/PS3/About/SystemUpdate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord831 -- 17 Mart 2008; 10:12:53 >

• Dostum yukaıda arkadaş KOCAMAN yazmış linkini hemde direk basıosun çekiosun alttada hangi klasörü açacağını yazmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Dostum yukaıda arkadaş KOCAMAN yazmış linkini hemde direk basıosun çekiosun alttada hangi klasörü açacağını yazmış...

evet haklısın ama görmedim kusura bakma :(
  • Sorunun çözülmesine sevindim. Bu updatenin ı load mı er neyse onun yüzünden yapıldığını sanmıyorum. PSP deki kadar kolay olmayacak pspde 1.5 de hpmebrew serbestti ve bu herşeyi sağlamıştı. Ps3 de bu yok daha zor olacak.Otheros olabilir ancak onunda daha uzun uzun süresinin olduğuna eminim.

Benim düşüncem bu updateyi herkey yapabilir.
  • Ben dün akşam kurdum arkadaşlar, bende bundan önce chat, psn ve bzı işlemler yapılamıyordu versiyonu yükledim ve herşey tamam sorunsuz kullanıyorum şşu an, yalnız sanki usb okuma hızı biraz düştü gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Estargeus

Sorunun çözülmesine sevindim. Bu updatenin ı load mı er neyse onun yüzünden yapıldığını sanmıyorum. PSP deki kadar kolay olmayacak pspde 1.5 de hpmebrew serbestti ve bu herşeyi sağlamıştı. Ps3 de bu yok daha zor olacak.Otheros olabilir ancak onunda daha uzun uzun süresinin olduğuna eminim.

SLUMP gurubunun Blog kaldırılmış. Belliydi zaten Doritos'culardan ne beklenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: Estargeus

Sorunun çözülmesine sevindim. Bu updatenin ı load mı er neyse onun yüzünden yapıldığını sanmıyorum. PSP deki kadar kolay olmayacak pspde 1.5 de hpmebrew serbestti ve bu herşeyi sağlamıştı. Ps3 de bu yok daha zor olacak.Otheros olabilir ancak onunda daha uzun uzun süresinin olduğuna eminim.

SLUMP gurubunun Blog kaldırılmış. Belliydi zaten Doritos'culardan ne beklenir.

lavuklar kolpacı çıktı.

• Adamların kolpacı olduğu her halinden belliydi.
  • şimdi başka yerlerini kırıp üstüne oturmuşlardır adamlar saat bile veriyordu milleti de kandırıyorlar
  • Ben bu başlığın sonunu hayırlı görmüyom ya neyse
  • Yahu zaten benim iso loader istememin sebebi sahte yn değil hızlı oyun ve lens sorunu.Lens gidincede oynayabilmek oyunları lensi yormadan oynayabilmek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.