Bildirim
2.17 updateden sonra sorun...
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar. -
Bende uptade yaparken %50'den direk %100'e zıpladı ama sorun filan yokquote:
Orijinalden alıntı: Miex
Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar.quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar.
hayır dostum updatei sorunsuz tamamladım. makinedede herhangi bir sorun yok. bgn saveleri yedeklemek için flash diskimi taktım görmedi makine. -
Flash diskin ntfs değil değilmi?quote:
Orijinalden alıntı: Mydonosequote:
Orjinalden alıntı: Miex
Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar.
hayır dostum updatei sorunsuz tamamladım. makinedede herhangi bir sorun yok. bgn saveleri yedeklemek için flash diskimi taktım görmedi makine.
Alıntıları Göster
-
tamamdır beyler çözdüm. 1 hafta önce FAt tan ntfs yapmıştım diski. laptop görüyordu ama ps3ün görmeme sebebi ntfs oluşuymuş. fat yaptım görüyor şimdiquote:
Orijinalden alıntı: Estargeus
Flash diskin ntfs değil değilmi?
Alıntıları Göster
Estargeus -
Hehe süper.quote:
Orijinalden alıntı: Mydonose
tamamdır beyler çözdüm. 1 hafta önce FAt tan ntfs yapmıştım diski. laptop görüyordu ama ps3ün görmeme sebebi ntfs oluşuymuş. fat yaptım görüyor şimdi
Estargeus
Alıntıları Göster
Neyse problem çözülmüş iyi olmuş.
Ama bence aynı firmware'i tekrar yükleyebilmemiz lazım.
Telefonlar da bile var.
Bazen FW yüklemelerinde problem olabilir. Buna karşı tekrar yükleme olması lazım.
-
evt öyle bir riskin varlığı bile çok saçma. pspdede brick olacak diye yusuf yusuf olurdum :)quote:
Orijinalden alıntı: OffLineR
Hehe süper.
Neyse problem çözülmüş iyi olmuş.
Ama bence aynı firmware'i tekrar yükleyebilmemiz lazım.
Telefonlar da bile var.
Bazen FW yüklemelerinde problem olabilir. Buna karşı tekrar yükleme olması lazım.
Alıntıları Göster
allaha emanet firmware yükseltme olayına bende karşıyım :D -
arkadaslar 2.17 updated ne zaman çıktı ne gibi yenilikler var?quote:
Orijinalden alıntı: Mydonose
evt öyle bir riskin varlığı bile çok saçma. pspdede brick olacak diye yusuf yusuf olurdum :)
allaha emanet firmware yükseltme olayına bende karşıyım :D
Alıntıları Göster -
Versiyon 2.17 Çıkış Tarihi 13 MARTquote:
Orijinalden alıntı: alexxson
arkadaslar 2.17 updated ne zaman çıktı ne gibi yenilikler var?
Alıntıları Göster
İndirmek İçin Tıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 17 Mart 2008; 14:13:58 >
-
Arkadaşlar 2.17 neler getirmiş bilen var mı? Yani yüklemeyle neler kazanacağız? Mesela alt yazı problemi giderilmiş mi?quote:
Orijinalden alıntı: murat708
Versiyon 2.17 Çıkış Tarihi 13 MART
İndirmek İçin Tıkla
Alıntıları Göster
-
Altyazı hala yok.quote:
Orijinalden alıntı: tcuneytb
Arkadaşlar 2.17 neler getirmiş bilen var mı? Yani yüklemeyle neler kazanacağız? Mesela alt yazı problemi giderilmiş mi?
Alıntıları Göster -
Bazı online oyunların daha düzgün çalışması için bu güncelleme çıkarıldı.quote:
Orijinalden alıntı: ugurfb
Altyazı hala yok.
Alıntıları Göster -
yav ben cod4 online oynayamiyorum arkadaslar bu updateden sonra. find game dedigimde donwloading settings... cikiyor hic bir sey olmuyor oyle duruyor. kilitlenme yok yani oyunda back O yapinca ana menu ye donuyor sonra tekrar Play Online dan Find game downloading settings anlamadim gitti yav.quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Bazı online oyunların daha düzgün çalışması için bu güncelleme çıkarıldı.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
hocam şu avatarı değiştir ya insanın gözünü alıyovallahi pek bi değişiklilk görmedim ben online da güncellemeden sonra
-
bende baya düzelme oldu codda.. -
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
bende baya düzelme oldu codda..quote:
Orjinalden alıntı: turkopol
bende baya düzelme oldu codda..
Bendede -
bu update'i dvd yada cd'ye yazsam ve oradan yüklesem sorun olurmu?Yada bu mümkünmü? -
mümkün...quote:
Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977
bu update'i dvd yada cd'ye yazsam ve oradan yüklesem sorun olurmu?Yada bu mümkünmü?
söyle dizin yarat
PS3/UPDATE/indirdiğiğn update i buraya koy...cdye yada usb belleğe at...ps3 görür...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 16 Mart 2008; 13:46:56 > -
FIFA08 online zaten iyiydi.Ama 2.17'den sonra daha da hızlandı.Online carreer'ime bakmaya çalışırken ve rastgele maç için rakip seçerken sorun çıkıyordu bende.Ama 2.17'den sonra acayip hızlandı.quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
mümkün...
söyle dizin yarat
PS3/UPDATE/indirdiğiğn update i buraya koy...cdye yada usb belleğe at...ps3 görür...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- ps2 oyunları listesi
- direksiyon seti
- ps5 oyun indirme süresi
- ps5 pro farkı
- dualsense 30. yıl
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X