Şimdi Ara

2.17 updateden sonra sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash disk ve memory stickimi görmedi alet. aynı sorunu yaşayan varmı acaba? önerileriniz var mı?
    sonye mail attım bakalım onlar ne diycek

• Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar.
    Bende uptade yaparken %50'den direk %100'e zıpladı ama sorun filan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Update sırasında herhangi bir atlama oldu mu mesela yüzde 30 lardayken birden update güncellemesi bittimi, yada elektrik gidip geldi mi önemli etkenler bunlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Miex

hayır dostum updatei sorunsuz tamamladım. makinedede herhangi bir sorun yok. bgn saveleri yedeklemek için flash diskimi taktım görmedi makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mydonose

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

hayır dostum updatei sorunsuz tamamladım. makinedede herhangi bir sorun yok. bgn saveleri yedeklemek için flash diskimi taktım görmedi makine.

Alıntıları Göster
    Flash diskin ntfs değil değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Estargeus

Flash diskin ntfs değil değilmi?

Alıntıları Göster
    tamamdır beyler çözdüm. 1 hafta önce FAt tan ntfs yapmıştım diski. laptop görüyordu ama ps3ün görmeme sebebi ntfs oluşuymuş. fat yaptım görüyor şimdi
    Estargeus
  • quote:

tamamdır beyler çözdüm. 1 hafta önce FAt tan ntfs yapmıştım diski. laptop görüyordu ama ps3ün görmeme sebebi ntfs oluşuymuş. fat yaptım görüyor şimdi
    Estargeus

Alıntıları Göster
    Hehe süper.
    Neyse problem çözülmüş iyi olmuş.
    Ama bence aynı firmware'i tekrar yükleyebilmemiz lazım.
    Telefonlar da bile var.
    Bazen FW yüklemelerinde problem olabilir. Buna karşı tekrar yükleme olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OffLineR

Hehe süper.
    Neyse problem çözülmüş iyi olmuş.
    Ama bence aynı firmware'i tekrar yükleyebilmemiz lazım.
    Telefonlar da bile var.
    Bazen FW yüklemelerinde problem olabilir. Buna karşı tekrar yükleme olması lazım.

Alıntıları Göster
    evt öyle bir riskin varlığı bile çok saçma. pspdede brick olacak diye yusuf yusuf olurdum :)
    allaha emanet firmware yükseltme olayına bende karşıyım :D
  • quote:

evt öyle bir riskin varlığı bile çok saçma. pspdede brick olacak diye yusuf yusuf olurdum :)
    allaha emanet firmware yükseltme olayına bende karşıyım :D

Alıntıları Göster
    arkadaslar 2.17 updated ne zaman çıktı ne gibi yenilikler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

arkadaslar 2.17 updated ne zaman çıktı ne gibi yenilikler var?

Alıntıları Göster
    Versiyon 2.17 Çıkış Tarihi 13 MART

İndirmek İçin Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 17 Mart 2008; 14:13:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Versiyon 2.17 Çıkış Tarihi 13 MART

İndirmek İçin Tıkla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2.17 neler getirmiş bilen var mı? Yani yüklemeyle neler kazanacağız? Mesela alt yazı problemi giderilmiş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tcuneytb

Arkadaşlar 2.17 neler getirmiş bilen var mı? Yani yüklemeyle neler kazanacağız? Mesela alt yazı problemi giderilmiş mi?

Alıntıları Göster
    Altyazı hala yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurfb

Altyazı hala yok.

Alıntıları Göster
    Bazı online oyunların daha düzgün çalışması için bu güncelleme çıkarıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Alıntıları Göster
    yav ben cod4 online oynayamiyorum arkadaslar bu updateden sonra. find game dedigimde donwloading settings... cikiyor hic bir sey olmuyor oyle duruyor. kilitlenme yok yani oyunda back O yapinca ana menu ye donuyor sonra tekrar Play Online dan Find game downloading settings anlamadim gitti yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

hocam şu avatarı değiştir ya insanın gözünü alıyovallahi pek bi değişiklilk görmedim ben online da güncellemeden sonra

• bende baya düzelme oldu codda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

bende baya düzelme oldu codda..
    quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

bende baya düzelme oldu codda..

Bendede
  • bu update'i dvd yada cd'ye yazsam ve oradan yüklesem sorun olurmu?Yada bu mümkünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobe_bryant1977

bu update'i dvd yada cd'ye yazsam ve oradan yüklesem sorun olurmu?Yada bu mümkünmü?
    mümkün...

söyle dizin yarat

PS3/UPDATE/indirdiğiğn update i buraya koy...cdye yada usb belleğe at...ps3 görür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 16 Mart 2008; 13:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

mümkün...

söyle dizin yarat

PS3/UPDATE/indirdiğiğn update i buraya koy...cdye yada usb belleğe at...ps3 görür...

Alıntıları Göster
    FIFA08 online zaten iyiydi.Ama 2.17'den sonra daha da hızlandı.Online carreer'ime bakmaya çalışırken ve rastgele maç için rakip seçerken sorun çıkıyordu bende.Ama 2.17'den sonra acayip hızlandı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.