Şimdi Ara

2+1in sesi çıkmıyor:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma 2+1 hoparlör almıştım.pcdeki kulaklık girişine takıyorum ama pcden hiç ses gelmiyor.çıkarınca normal kendi hoparlöründen çalışıyor.sorun hoparlörden kablodan falan mı desem o da degil çünkü kabloyu herhangi bi radyoya falan taktıgımda gayet güzel çalışıyor.pc den bi ayar falan mı yapmam gerekiyor?yardımcı olabilirmisiniz

• senin ya ana ses ayarın düşük yada ses kablosunu kulaklık diye mikrofona takıyosun ama senin makinede stereo çıkışı yokmu bide oraya takda dene
  • yok kulaklık girişine takıyorum.stereo çıkışı :s yok galiba çünkü o kablonun gireceği yer sadece mic ve kulaklık yeri var
  • kulaklık takınca kulaklıktan ses geliyor mu peki?
  • hayir kulakliktan da gelmiyor ses driverını tekrar tekrar yükledim bişey değişmedi format attım pc ye yine bişey değişmedi ne yapcam bilemiyorum :(
  • sorunun hoparlörden kaynaklanmadığı belli oldu artık...
    ses kartınızın ayarlarını biraz karıştırmanız gerekli. denetim masasına bir bakın, eğer ses kartına özel bir menü filan varsa oraya bakın. eğer yoksa yine denetim masasından ses ayarlarına bakın. kulaklık çıkışını aktif hale getirebilmeniz için bir ayar olmalı...

hatta laptopun fonksiyon tuşlarına da göz atmanızda fayda var. klavye üzerinden de aktif hale getiriliyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 14 Nisan 2007; 20:19:56 >
  • ses kartinin ayarlarina hiç giremedim ses kartının markası sıgmaTel denetim masasında ses kartının ayarlarını yapmam için bişey yok :s
    denetim masasından ses ayarlarına baktım ordaki seçeneklerin hepsini denedim ama bişey değişmedi donanımsal olabilirmi acaba

klavye üzerinden derken nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahu_nurlu -- 14 Nisan 2007; 20:30:30 >
  • klavyede ctrl, alt, shift benzeri fonksiyon tuşu (genelde büyük F koyarlar) bulunur. o tuşa basınca klavyede işaretli tuşların işlevi değişir. mesela monitör ayarları gibi ayarlar bu şekilde yapılabilir... aynı şekilde ses kartının çıkışının da bu şekilde aktif edilme ihtimali olabilir...
  • Fn tuşu var sanırın bahsettiğin o ama klavyedeki nerdeyse bütün tuşları denedim öyle bi ayar yok gibi :s
  • aklıma gelen son ihtimal, kulaklık çıkışının bozulmuş olabileceği... ama ben yine de ayarlarla ilgili olduğunu düşünüyorum.
  • galiba öyle.ses kartının ayarlarına girebilsem belki ordan bişeydir ama..denetim masasında falan ses kartının ayarlarıyla ilgili bişey yok :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.