Şimdi Ara

2.2 Hyundai Santa Fe 155 bg yakit tuketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2.2 Hyundai Santa Fe 155 bg yakit tuketimi konusunda cok farkli degerler soyleniyor.
    Kisaca merk ettigim bu arac sehir disinda ortalama 100 km hizla, 100 km de kac litre yakit tuketir.
    Katalog degerleri elimde var. Fakat bu degerleri gercekci bulmuyorum. Bu araci kullanan bilen arkadaslarin verileri
    en guvenlisi.

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bilen birileri yokmu
  • Santa fe kullanan sayısı azdır forumda. genelde fabrika verisinden 1.5-2 lt fazla yakar araçlar normal kullanımda. Tabi araca göre de değişken bir durum bu. Siz en kötü ihtimalle katalog verisinden 3lt fazla yakacağını düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani katalog verisi 6.4 lt olduğuna göre, maximum 9.4 lt yakar. diyorsunuz. Bayağı iyi
  • solarıs21 S kullanıcısına yanıt
    Şehirdışında 9 lt yakacaksa bir dizel vay haline şehiriçi 15 olur o zaman. Almayı düşünüyorsunuz sanırım? Güzel araçtır o ayrı; 2.2 olması biraz sıkıntı

Edit: 2009 model olanlarda bu motor var sanırım. Şehiriçi 11 lt diyor. Subaru Forester 2.0 atmosferik benzinli boxer bile şehiriçi 12-13 yakıyordu gerçek tüketim değeridir İstanbul içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 23 Kasım 2017; 6:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçiyor hocam tavsiye etmem bunun 177 beygir falan olanı vardır galiba makyajlı kasasında onu tavsiye ederim. Ama makyajlı kasalarda fiyat makası acayip açılıyor. Sonata da aynı şekil Hyundai'de durumlar böyle.
  • Araci gercekten kullanan ve seir ici ve disi degerleri paylasabilecek bir arkadas varmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.5 e-tsi yakit tüketimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 model sıfır alıp 250.000 km yapıp satan arkadaşım var audi q7 aldığı için sattı

yeni aracını aldık dan sonra 6 ay sürdü satması

yakıt olarak 3.0tdi audi den biraz fazla yakıyor dedi tam kuruş hesabı yapmamış

şehir içi 12 -14 lt felan sanırım şehir dışıda 7-8 lt

2 kez turbo arızası yaşadı 2sindede parça bulamadı yetkili servis dahil tamir ettirdi turboyu

parçası sık bulunmayan bir araç bende sırf bu yüzden tercih etmedim motoru sesli çalışıyor süspansiyonları nispeten sert

kesin alacaksanız arkadaşımın aracı 197 beygirdi onları tercih edin 150 lik ler daha fazla yakıt tüketiyor

ben fiat freemont aldım hem daha yeni model hemde motor daha verimli konfor anlamında santafe den üstün
  • Santa fe nin yedek parcasi bulunmuyormu ?
    Sehir disinda 7.5 lt yakiyorsa iyi bir deger diyebilirim.. Oyle degilmi?
  • Selam Hocam, bende aynı aracı takip ediyorum,

Genel olarak müşteri memnuniyeti yüksek bir araç, burada bir başlığı var ama pek fazla aktif değil;

https://forum.donanimhaber.com/santa-fe-fun-club--43002713-2

dizel tüketimi kullanıma göre kendi tecrübemi söyleyim: ş.içi 11-12 arası. uzun yol: 80km- 5.5l, 100km- 6.5, 120km- 7.5l. son olarak 3000 km uzun yolculuk yaptım ortalama 8.0l/100km gösteriyor. bu ortalama hız 110-120km/h-da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Selam Hocam, bende aynı aracı takip ediyorum,

Genel olarak müşteri memnuniyeti yüksek bir araç, burada bir başlığı var ama pek fazla aktif değil;

https://forum.donanimhaber.com/santa-fe-fun-club--43002713-2

dizel tüketimi kullanıma göre kendi tecrübemi söyleyim: ş.içi 11-12 arası. uzun yol: 80km- 5.5l, 100km- 6.5, 120km- 7.5l. son olarak 3000 km uzun yolculuk yaptım ortalama 8.0l/100km gösteriyor. bu ortalama hız 110-120km/h-da.

bu değerler böyle bir araç için gayet iyi

• fabrika şehiriçi verisi performanslı kullanımla ortalama tüketiminiz olur
  • Ağır arazi şartlarında olmasa da köy yollarında, piknikte, tarlada dolayısıyla hafif arazi şartlarında fazlasıyla iş görür gibi duruyor. 2007-2008 model ve 200 bin km nin altında olanları 55-60 bin TL civarı bulunabiliyor. Genel olarak kronik bir sorunu yok deniyor, bu sebeple km si yüksek bile olsa alınabilir bir araç izlenimi veriyor.

Takip ettiğim ilanlarda düzgün ve fiyatları uygun olanların satıldığını görüyorum, bunlarda malum sitede takip ettiğim birkaç araç;

501092181 503211057 506532343 438170270
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.