Şimdi Ara

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
6
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foreclosureofakilim

yalnız gidecekler olarak bi buluşma ayarlayıp gitsek olmaz mı?

Yapılacak zaten muhtemelen. Son günler iyice belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ankara dan bilet alicam. Her yerde sehir disinda daha ucuza satiliyor diyordu. Biletix i aradim oyle bir sey yok diyor. Ama 95 tl ye 3 4 agustos icin alanlar varmis anlamadim ki. Simdi indirim var mi yok mu ve Ankara da dostta satiliyor mu peki bilen var mi?

• HIM'e gitmeyi düşünüyorum ama tek başıma gitmek sıkıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackwaltzz

Ben ankara dan bilet alicam. Her yerde sehir disinda daha ucuza satiliyor diyordu. Biletix i aradim oyle bir sey yok diyor. Ama 95 tl ye 3 4 agustos icin alanlar varmis anlamadim ki. Simdi indirim var mi yok mu ve Ankara da dostta satiliyor mu peki bilen var mi?

Sakarya caddesinde always rock barda ozel basim bilet satiliyo konser icin otobus de var. Ben ordan aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canınıyerim -- 23 Temmuz 2014; 12:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

HIM'e gitmeyi düşünüyorum ama tek başıma gitmek sıkıcı olur

Konserde tanışırsınız kafa denginiz insanlarla. Gidin derim ben.
  • Agalar mesela 3-4 Ağustos'a bilet alacam ama 3'ünde eve gidip tekrar 4'ünde konsere gidebilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

Agalar mesela 3-4 Ağustos'a bilet alacam ama 3'ünde eve gidip tekrar 4'ünde konsere gidebilecek miyiz?

evet illa katılmak zorunda değilsin yani
  • AmonAmarth'ın Doom over dead man parçası ve War Machine coverı çok iyi.Megadeth'in a tuuututt lamondeeee diye parçası Çokta dinlenicek şeyler yok benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

HIM'e gitmeyi düşünüyorum ama tek başıma gitmek sıkıcı olur

Konserde biriyle tanışmanız zor. ha tabi ki olabilir ama ona güvenip gitmeyin. ayrıca HIM'ın büyük bir hayranı iseniz tek gidin efendim zaten gruba odaklanıyorsunuz konuşmanın manası kalmıyor. Ben çoğu konsere tek giderim.
  • Yaa arkadaşlar ben Ankara' dayım ve hayatım boyunca en çok dinlemek istediğim Dream Theater i olanaksızlıklar yüzünden kaçıracağımı düşünüyorum :( Ankara her zaman ki ruhsuzluğuyla ve örgütsüzlüğüyle yine moralimi bozdu hiç mi burdan dinlemeye giden yok anlamıyorum, müzik ruhu ölmüş mü insanlar nerde ? Always Rock Bar a güveniyordum o zavallımlarda sadece 3 kişi ile otobüs kaldıramam deyince bütün umudum tükendi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelsomina79

Yaa arkadaşlar ben Ankara' dayım ve hayatım boyunca en çok dinlemek istediğim Dream Theater i olanaksızlıklar yüzünden kaçıracağımı düşünüyorum :( Ankara her zaman ki ruhsuzluğuyla ve örgütsüzlüğüyle yine moralimi bozdu hiç mi burdan dinlemeye giden yok anlamıyorum, müzik ruhu ölmüş mü insanlar nerde ? Always Rock Bar a güveniyordum o zavallımlarda sadece 3 kişi ile otobüs kaldıramam deyince bütün umudum tükendi :(

Ankara- İstanbul hızlı tren açılmadı mı ya? Açıldıysa onunla gelin, ayrıca çok büyük haranı olduğunuz bir grubu izlemek için bir arkadaşa ihtiyacınız yok. Ben çoğu konsere tek gidiyorum.
  • Bleeeed kullanıcısına yanıt
    erkek olmanın verdiği rahatlıkla konuşmak ne kadar da güzel değil mi?
  • gelsomina79 G kullanıcısına yanıt
    ankara konusunda haklısınız, konsere gelen kesim genelde öğrenci olduğu için buradan İstanbula 2-3 günlük bir festival için hem yapılan masraf hem de zaman problemi buna engel teşkil ediyor olabilir, şahsen ben bütün şartları zorlayarak gideceğim bu festivale. Belki de organizatörler tarafından Ankara'nın biraz daha dikkate alınması, önemsenmesi gerekiyor sanırım ama İstanbulda ki olanakların burada olmadığı da gerçek ulus 19 mayıs stadında mı bir konser yapalım, alternatif üretmek zor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelsomina79

erkek olmanın verdiği rahatlıkla konuşmak ne kadar da güzel değil mi?

Dream Theater gibi belli bir kesime hitap eden grupların izleyicisinden genelde her hangi bir sapkınlık çıkmaz. Manowar konserinde bir ton yalnız kız görmüştüm ben, hepsi gayet rahat rahat takıldılar. Söz konusu Metallica konseri olsaydı o zaman sıkıntı olurdu evet çünkü metrobüs gibiydi ve her çeşit insan vardı. Bunlar sadece öneri siz bilirsiniz tabi ki. Şehir dışına bir konser için günübirlik gitmişliğim yok sorun oysa eğer bir şey diyemem.
  • Daha bileti almadım, tükenmesini bekliyordum açıkcası ama hala bir tık olmadığını görünce biraz garipsedim. Kombine alıp maçka parkında sabahlayacak olan arkadaşlar var mı? Ankaradan geleceğim de ona göre kombine almayı planlıyorum
  • Bursa'dan gidecek var mı ? 2 kişi gideceğiz. Henüz biletleri almadık. 1-2 güne alırız. 4 Ağustos.

Ekleme: Biletix'ten bileti online alsak. Küçükçiftliğin oralarda kimliğimiz ile alabiliriz değil mi ? Sorun çıkmasın sonra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 29 Temmuz 2014; 14:02:41 >
  • teşekkür ederim Bleeeed günübirlik gitmeyi planladığım için sıkıntı olur, konserden çıkıp otobüs terminaline gitmek falan filan ayrıca YHT in dönüş saati de uygun değil zaten İstanbul a hiç yalnız gitmedim, bilmediğim bir şehir olaki kalmak zorunda olsam bile önceki arkadaşlar sağolsun çok bilgilendirici olmuş böbrek falan :) neyse bir organizasyon olsaydı çok işime gelirdi.. umarım bir daha gelirler :(
  • Biletleri aldık artık garantileşti iş. Konserden sonra en güvenli nerede sabahlayabiliriz ? 2 kişiyiz.
  • Rüyamda gojira sahneden iniyor,megadeth çıkıyor,dave göbeğinin sol tarafına kahrolsun israil,gazzeye özgürlük tarzı bi dövme yapmış,tout le monde un arasında gösteriyor onu herkes oooooo diye bağırıyor ne biçim bişey la bu

• Tek gidecek bayan varsa bana katılabilir ben de yalnız gidcem. İki günlük aldık ama pazar günü bi numara yok murat ilkan i dinler giderim artık ah wasp aah yaktin bizi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.