Şimdi Ara

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
6
Favori
11.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 adet 3-4 ağustos sahne önü biletim var tek bilet fiyatı 150 tl, ankara içi anında elden teslim mevcuttur :)
  • Elimde 2 tane 3-4 ü için sahne önü bilet vardır ulaşım sorunu nedeniyle gidemeyeceğimz için satıyoruz uygun bir fiyata vereceğiz 05365513775 ilgilenenler bu numaradan ulaşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Dorock'ta indirimli biletler hala var mı? 3-4 için olan biletini ayın 4ü için kiralayacak? bilet parasının yarısını vereceğim mesajımla kimse ilgilenmiyor galiba. 85 bile çok geliyor yav

Edit. Bilet kiralama işi yasak yazmışlar yav. Mecbur dorocktan alacağım. Ulan hayatımda da hiç girmedim bar,nasıl biyer,napılır bilmiyorum. indirimli blet varmı hala orada bilen var mı?

Ve buluşma yapılacak mı? tek başıma ölürüm oralarda.

Mecidiye köye giden bir metro varmış,gece çalışıyor mu onlar? Oradan metrobüs,metrobüsten tramvay yapacağım.
    Ulan amma sormuşum ha

Taksim mephisto kitapevinden alabilirsin metrobüsle mecidiyeköye geç merdivenlerden alt kata inip metro istasyonuna geç ve yenikapı yönüne doğru git iki durak sonrası taksim durağında in istikal caddesinde yürü sol tarafta kalıyor sorarsan gösterirler. Sanılanın aksine 3-4 ağustos sahne önü biletleri hala bulunuyor satış noktalarında, sadece biletixde tükenmiş gözüküyor karaborsacıların kazığını yemeyin 175 tl makul bi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: ratso

quote:

Dorock'ta indirimli biletler hala var mı? 3-4 için olan biletini ayın 4ü için kiralayacak? bilet parasının yarısını vereceğim mesajımla kimse ilgilenmiyor galiba. 85 bile çok geliyor yav

Edit. Bilet kiralama işi yasak yazmışlar yav. Mecbur dorocktan alacağım. Ulan hayatımda da hiç girmedim bar,nasıl biyer,napılır bilmiyorum. indirimli blet varmı hala orada bilen var mı?

Ve buluşma yapılacak mı? tek başıma ölürüm oralarda.

Mecidiye köye giden bir metro varmış,gece çalışıyor mu onlar? Oradan metrobüs,metrobüsten tramvay yapacağım.
    Ulan amma sormuşum ha

Taksim mephisto kitapevinden alabilirsin metrobüsle mecidiyeköye geç merdivenlerden alt kata inip metro istasyonuna geç ve yenikapı yönüne doğru git iki durak sonrası taksim durağında in istikal caddesinde yürü sol tarafta kalıyor sorarsan gösterirler. Sanılanın aksine 3-4 ağustos sahne önü biletleri hala bulunuyor satış noktalarında, sadece biletixde tükenmiş gözüküyor karaborsacıların kazığını yemeyin 175 tl makul bi fiyat

4 Ağustos saha içi veya sahne önü var mı onu biliyor musunuz.
    Bu arada teşekkürler cevap için
    Edit: Metrobüs ve tramway saat kaça kadar çalışıyor onu biliyor muaunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 1 Ağustos 2014; 14:42:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 1 hafta evvel sorduğumda mephisto ve dorock da tek günlük biletler yoktu yine de tekrar arayıp sormanda fayda var ayrıca kadıköy hammer'a da sormuştum orda da tek günlük yoktu. Metrobus 24 saat çalışıyor tramvay ve metrolar 12de kapanıyor dönüşte taksi ya da bostancı dolmuşlarini kullanabilirsiniz ya da biraz erken cikabilrsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

1 hafta evvel sorduğumda mephisto ve dorock da tek günlük biletler yoktu yine de tekrar arayıp sormanda fayda var ayrıca kadıköy hammer'a da sormuştum orda da tek günlük yoktu. Metrobus 24 saat çalışıyor tramvay ve metrolar 12de kapanıyor dönüşte taksi ya da bostancı dolmuşlarini kullanabilirsiniz ya da biraz erken cikabilrsiniz

tek günlüklerin olmayışı çok kötü oldu.. erken gidip bilet satan birilerini araycağım olmazsa. 100 lira çok yav. sağolasın yine cevap için

• Gece cogu otobus 12de bitiyodu yanlis hatirlamiyosam. Konser cikisi Mecidiyeköy e nasil gidebilirim bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Gece cogu otobus 12de bitiyodu yanlis hatirlamiyosam. Konser cikisi Mecidiyeköy e nasil gidebilirim bilen var mı?

Taksim'e yürüyüp oradan metroya binebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

quote:

Gece cogu otobus 12de bitiyodu yanlis hatirlamiyosam. Konser cikisi Mecidiyeköy e nasil gidebilirim bilen var mı?

Metro o saatte açık olur mu ?
  • Arkadaslar siraya saat kacta girmek mantikli sizce 11 gibi dusunuyorum ama erken mi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

quote:

Metro o saatte açık olur mu ?

0.00 da bitiyor ama hafta sonu diye belki 0.30'a uzar. Olmadı çıkınca Teşvikiye yönünden kaptırıp yürürler Mecidiyeköy'e kadar, ben yapmıştım zamanında, hem gece yürüyüşü iyidir.

• gidemiyorum bunada yah..
  • theblackwaltzz T kullanıcısına yanıt
    Megadeth'in çıkışı ile giriş arasında çok saat farkı olacağından çok arkalarda bile olsan diğer gruplar çalarken önlere doğru kayabilirsin. Özellikle Gojira'da epey yer değişimi olacaktır .
  • Konser alanından metrobüse yürünür mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Megadeth'in çıkışı ile giriş arasında çok saat farkı olacağından çok arkalarda bile olsan diğer gruplar çalarken önlere doğru kayabilirsin. Özellikle Gojira'da epey yer değişimi olacaktır .

Anladim megadeth degil de amon da onde olsam yeter :D yani kac gibi gitsem olur sence?

• Gençler küçükçiftlik parkta yer sıkıntısı yapmayın, heryerden rahatça izleyebilirsiniz. Erken gidip sıra bekliyim olayına girişmenize gerek yok.

Yol olayını soranlar için, saat 12 den sonra otobüs metro yok. Mekandan çıkıp 10dk taksime yürüyün, sarı minibüslerle metrobüse geçin.

• Gitmeyi isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konser alanından metrobüse yürünür mü?

Dediğim gibi zorlarsan Mecidiyeköy'e yürüyebilirsin, ama pek kısa bir mesafe değil, yürünür ama konserden sonra ki yorgunlukla nasıl olur bilmem.
  • theblackwaltzz T kullanıcısına yanıt
    Çok erken gitme bence çünkü çok uzun bir süre var girişten konser bitişine kadar. Girdiğinde önlerde olsan bile sırayla birlikte neredeyse 10 saat falan beklemiş olacaksın. İlla bir şeye ihtiyacın olacak ve yerinden çıkman gerekecek. Ha bunlara dayanırım ben illa en önde olacağım diyorsan 11-12 civarı gitsen Amon'da önde olmuş olursun herhalde. K.Çiftlik'e hiç gitmedim ama, bilenler daha iyi yardımcı olacaktır .
  • Yalnız o sarı dolmuşlar sadece sogutlucesme metrobus duragina gider cevizlibag yönüne giden 12de kapanıyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.