Şimdi Ara

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
6
Favori
11.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

Orijinalden alıntı: The Sound of Perseverance

faceden sövenleri gördüm bayağı sıkıntı var sanırsam freebird düzenliyorsa 5 adım geriden takılmak en doğrusu

edit: haggard ve stratovarius da sesler kısılmış , him öncesi millet donuna kadar yağmurdan ıslanmış ville valo 5 şarkı çalıp mıymıntılık yapıp sahneyi terk etmiş çatılar uçmuş herkes perişan ve kızgın halde evinde dönmüş durumda :D

Beyler, arkadaş akşam 8'de gojiradan önce gidelim diye tutturmuş durumda. Biletler sahne önü, yanar mı 8 de gidersek? Ve kaçta gidilmeli sizce?

up

• Amon a yetismek icin daha yeni yola cikicaz ne olur sizce iyi yerden izler miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Hail The King -- 3 Ağustos 2014; 17:09:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bilet teslimatı konusunda aklıma takılanlar var. Yarın Küçükçiftlik Park'tan saat kaça kadar alabilirim? Çok erken gelmek de istemiyorum.

Not : DH buluşması gibi bir oluşum olursa iştirak etmeyi çok isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathamphetamine -- 3 Ağustos 2014; 17:22:30 >
  • quote:

quote:

quote:

faceden sövenleri gördüm bayağı sıkıntı var sanırsam freebird düzenliyorsa 5 adım geriden takılmak en doğrusu

edit: haggard ve stratovarius da sesler kısılmış , him öncesi millet donuna kadar yağmurdan ıslanmış ville valo 5 şarkı çalıp mıymıntılık yapıp sahneyi terk etmiş çatılar uçmuş herkes perişan ve kızgın halde evinde dönmüş durumda :D

Beyler, arkadaş akşam 8'de gojiradan önce gidelim diye tutturmuş durumda. Biletler sahne önü, yanar mı 8 de gidersek? Ve kaçta gidilmeli sizce?

up

Ben valla hiç riske almayıp kapı açılış saatinde direk orda olmak istiyorum , tek gelicem İzmit'ten sabahın köründe otobüs vs. yetişicem umarım

• Megadeth setlist belli mi ne var ne calarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Megadeth setlist belli mi ne var ne calarlar

Klasik setlist işte bu turda çaldıkları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Megadeth setlist belli mi ne var ne calarlar

Klasik setlist işte bu turda çaldıkları.

Atabilir misin linki filan varsa nerde bulabilrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

quote:

quote:

up

Ben valla hiç riske almayıp kapı açılış saatinde direk orda olmak istiyorum , tek gelicem İzmit'ten sabahın köründe otobüs vs. yetişicem umarım

Hocam kapıda olduğunuzda bir resim atabilir misiniz buraya? Bir şekilde ikna etmem lazım arkadaşları.

• Sahne önünün sahneyi en ortadan gören yerdeydim turisas harikaydi jorn biraz baydi amon amarth da ses sistemi kötüydu yine de amon amarth muhtesemdi. Pena da kaptim arkadas da baget kapti orasi icin sabah erkenden beklemeye basladik ve baskalari kapmasin diye tam bi savas verdik nerdeyse ama değdi gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Sahne önünün sahneyi en ortadan gören yerdeydim turisas harikaydi jorn biraz baydi amon amarth da ses sistemi kötüydu yine de amon amarth muhtesemdi. Pena da kaptim arkadas da baget kapti orasi icin sabah erkenden beklemeye basladik ve baskalari kapmasin diye tam bi savas verdik nerdeyse ama değdi gerçekten

Hocam su verdiginiz savasi anlatir misiniz ne gibi onlemelr alinmali ben sehir disindan gelicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Sahne önünün sahneyi en ortadan gören yerdeydim turisas harikaydi jorn biraz baydi amon amarth da ses sistemi kötüydu yine de amon amarth muhtesemdi. Pena da kaptim arkadas da baget kapti orasi icin sabah erkenden beklemeye basladik ve baskalari kapmasin diye tam bi savas verdik nerdeyse ama değdi gerçekten

Hocam su verdiginiz savasi anlatir misiniz ne gibi onlemelr alinmali ben sehir disindan gelicem

Bi tane arkadas sart öncelikle. Tuvalete falan giderken o arkadasin yayilmasi gerekiyo kapmasinlar. Cevrendekilerle hafiften konusman lazim onlar cok ittirmesin.. ozellikle konserin sonlarina dogru suruyle insan en one gecmeye calisacak demirlere yapismali saglam durmalisin pogoda falan one gecmeye calisan cok oluyo dikkatli ol

• +18 olması şart liseli ergenlerden gına geldi konserde,hele jorn sahnedeyken sahnenin önünde oturmaları yokmu iyi sövdüm
  • Yola çıkıyoruz.Hadi bakalim

• Megadeth konseri uygun fiyata davetiye arıyorum !!
    5325926489

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrydn -- 4 Ağustos 2014; 15:29:46 >
  • beyler bu yılki konserlerin çoğu rezalet örneğiydi hiç hissettirmedi
  • Gojira yi hic bu kadar güzel beklemiyodum adamlar 15 dk daha sahada dursa olecektik nerdeyse

• quote:

Gojira yi hic bu kadar güzel beklemiyodum adamlar 15 dk daha sahada dursa olecektik nerdeyse

Boşuna bas bas bağırmadık burada GOJIRA GELİYOOVV diye İşin kötü yanı ben gidemedim.
  • Megadeth nasıldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

Gojira yi hic bu kadar güzel beklemiyodum adamlar 15 dk daha sahada dursa olecektik nerdeyse

Boşuna bas bas bağırmadık burada GOJIRA GELİYOOVV diye İşin kötü yanı ben gidemedim.

Cok sey kaçırdın

• Villie Valo yerleri silmiş arkadaşlar doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.