Şimdi Ara

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
6
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu bunu bilmem arch enemy ve negadeth karsilastirmak sacma olabilir yetenek olarak karsilastiriyorum.

Vokal bakimindan angela dudusundan oper.
    Mustaine nin sesi cikmiyo zavallim elindekinide james gibi sus olarak tutuyor

davula bakarsak daniel la karsilastirmak daniel a hakaret.

gitar olarak bir orda esit olabilirler ama nemesis de gitardan at sesi cikiyor resmen

ha bu album konusuna gelirsek dandirik album yapacaklarina yapmasinlar daha iyi

bu yazdiklarim manowar icinde gecerli.

Adamlar 2 akor basip 2 ritim atiyolar sizde oooo adamlar super xd xd diye dinliyorsunuz.

canim ghost bc baktimda gordugum en poser gruplardan

ulan yaptiklari makyaj black metal satanic takiliyorlar tarz heavy metal nasil bir fail ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 12 Şubat 2014; 12:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Die hard bir Megadeth hayranı olarak şunu diyebilirim ki, Megadeth konser performansı berbat bir gruptur.
    3 dafa canlı olarak izledim, her biri ayrı bir hayalkırıklığı oldu benim için.
    Hele aynı festivalde (Sonsiphere) önce Megadeth sonra Metallica dinledikten sonra Megadeth'in neden asla bir Metallica olamadığını çok net anladım.
    İlk defa Megadeth dinleyecek olanlar hazırlıklı olsunlar.

Fakat Rust In Peace'i Metallica'nın hiçbir albümüne değişmem, o ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Onu bunu bilmem arch enemy ve negadeth karsilastirmak sacma olabilir yetenek olarak karsilastiriyorum.

gitar olarak bir orda esit olabilirler ama nemesis de gitardan at sesi cikiyor resmen

Adamlar 2 akor basip 2 ritim atiyolar sizde oooo adamlar super xd xd diye dinliyorsunuz.

ulan yaptiklari makyaj black metal satanic takiliyorlar tarz heavy metal nasil bir fail ise.

Valla düzgünce cevap yazacaktım da Doom Metal'e Heavy Metal yazdıktan sonra o gayemden de vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Onu bunu bilmem arch enemy ve negadeth karsilastirmak sacma olabilir yetenek olarak karsilastiriyorum.

Valla düzgünce cevap yazacaktım da Doom Metal'e Heavy Metal yazdıktan sonra o gayemden de vazgeçtim.

Baktimda doomla alakasi yok heavy, alternatif ,pop,rock cok degisik.

Bence cok gereksiz bir grup

Ne tarzlari belli degil giyinisleri ne bilim o tiplerden black beklerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Children of Bodom söylentileri var, bilmiyorum artık ortalığı karıştırmayalım

Alllahhhhh

Bodom 4 mayısta epicayla beraber küçükçiftlikte beyler biletler için sosyotixe bakın

• Headbang, Amon Amarth ve WASP'ı açıkladı.
  • Beyler
    normal biletler 115 lira
    Sahne onu biletler 185 lira

• Cob'u oldum olası sevmedim ben. Amon'a gidebilirim. bakalım hiç gelmemiş iki grup daha açıklayacaklarmış. kreator filanda gelirse kesin giderim.
  • Tarja dave in elindeki gitara sus demis.. Poison was the cure falan dinledin mi? Angela su an kac yasinda bilmiyorum ama 50 olunca napar bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Beyler
    normal biletler 115 lira

Kaynak?
  • 2010 da izledik Megadeth' i yarım yamalak gerçi Dave' de ayar olmuştu ses sistemine.

Yine gitsek mi bilemedim şimdi, bilet fiyatlarına göre gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadman

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Beyler
    normal biletler 115 lira

Kaynak?

Ben konser haberi ciktigindan beri facebooktaki metal till death sayfasindan takip ediyorum tum konser haberleri dogru cikti bu da dogrudur. Sosyotix den satilacak diyolar

• Mesajım bulunsun, biletler çıktığı gibi kapacağım valla.
  • Wasp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLUM KARAR VERİN AMON AMARTH MEGADETH Mİ MANOWAR ARC ENEMY Mİ
  • Megadeth iyice müptelası oldu bizim ülkenin. 2010 - 2012 - 2014 Bu sefer de gideriz paramız olursa.
  • işte budur ya aerosmith konserinin fiyatlarına bak bu festivalin fiyatlarına bak
  • Şehir dışından gelecek olanlar için indirimli biletler hakkında açıklama yapıldı.

http://turkgitar.net/index.php/haberler/item/638-rock-off-festivali-ne-sehir-disindan-gelecek-olanlar-icin-duyuru-yapildi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.