Şimdi Ara

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
6
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir dışı işi çok iyi olmuş. Mekana yakın uygun bir öğretmen evi falanda bulduk mu çok ucuza gelir kalma işi.
  • Megadethin alt grubu kim olacak acaba? Bu arada şehir dışı olayı harbi iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megadeth'in alt grubu olarak GOJIRA geliyor beyler.

http://www.megadeth.com/event/2014-08-04

• Sehirdisi biletler ne zaman satilmaya baslayacak ya da basladi mi

• Ya megadeth tamam iyide W.A.S.P

• Uplayalım
    Kimler gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gitmeyi düşünüyorum ama nerde kalıcam bilmiyorum Ayrıca yaş olarak da küçüğüm biraz, dh den katılcak olan varsa beraber gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Uplayalım
    Kimler gidiyor

Ben %70 amon

biletleri nerden alicaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Uplayalım
    Kimler gidiyor

Maddi durumum elverirse (Dream Theater konseri var birkaç gün öncesinde) kaçmaz Gojira

• Arkadaşlar eğer DH'den beraber gidecek sayısı artarsa bir liste oluşturalım, başlığa yazalım buluşma yerini saatini, nickleri bilet yerlerini.
  • amon amarth gelsin diye yıllarca yırtındım en sefil zamanımda geliyorlar ama yine iki elim kanda olsa izleyeceğim..

megadeth severim ama canlı performansları iyi değil tekrar izlemek heyecanlandırmıyor

wasp mükemmel olmuş , 2009 daki performansları hala aklımda tekrar tekrar izlenilecek bir grup kesinlikle

• Son açıklanan grup Stratovarius. 2 Ağustos'un headlinerı da pazartesi'ye kadar açıklanacakmış.
  • W.A.S.P kendi websitesine istambul yazmış
  • 2 agustos headliner i daha aciklanmadi ama motorhead olabilir diyolar. Olursa tadindan yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Onu bunu bilmem arch enemy ve negadeth karsilastirmak sacma olabilir yetenek olarak karsilastiriyorum.

Vokal bakimindan angela dudusundan oper.
    Mustaine nin sesi cikmiyo zavallim elindekinide james gibi sus olarak tutuyor

davula bakarsak daniel la karsilastirmak daniel a hakaret.

gitar olarak bir orda esit olabilirler ama nemesis de gitardan at sesi cikiyor resmen

ha bu album konusuna gelirsek dandirik album yapacaklarina yapmasinlar daha iyi

bu yazdiklarim manowar icinde gecerli.

Adamlar 2 akor basip 2 ritim atiyolar sizde oooo adamlar super xd xd diye dinliyorsunuz.

canim ghost bc baktimda gordugum en poser gruplardan

ulan yaptiklari makyaj black metal satanic takiliyorlar tarz heavy metal nasil bir fail ise.
    quote:

Orijinalden alinti: Tarja Turunen

Onu bunu bilmem arch enemy ve negadeth karsilastirmak sacma olabilir yetenek olarak karsilastiriyorum.

Vokal bakimindan angela dudusundan oper.
    Mustaine nin sesi cikmiyo zavallim elindekinide james gibi sus olarak tutuyor

davula bakarsak daniel la karsilastirmak daniel a hakaret.

gitar olarak bir orda esit olabilirler ama nemesis de gitardan at sesi cikiyor resmen

ha bu album konusuna gelirsek dandirik album yapacaklarina yapmasinlar daha iyi

bu yazdiklarim manowar icinde gecerli.

Adamlar 2 akor basip 2 ritim atiyolar sizde oooo adamlar super xd xd diye dinliyorsunuz.

canim ghost bc baktimda gordugum en poser gruplardan

ulan yaptiklari makyaj black metal satanic takiliyorlar tarz heavy metal nasil bir fail ise.

Güldürdün

• Eski bir Megadeth fanı olarak 2001 konseri dahil yanlışım yoksa bütün Megadeth konserlerini izledim. Hepsi de kötüydü Megadeth'in konser performansı gerçekten iyi değil ama ses sisteminin de bunda etkisi var. Sonisphere'de Metallica Megadeth kıyaslaması yapmak doğru değil çünkü aynı sahnede yer alsalar da aynı sistemle çalmadılar. Bunu nerden mi çıkardım? Hadi Megadeth'in sahne performansı genel olarak iyi değildir de ya Anthrax? Resmen Big 4 sıralamasına göre ses sistemi iyileşti. O yüzden bir festivalde headliner olarak izlemek için bir daha gideceğim. Gene batırırsanız bir daha da gelmem Dave ona göre Ayrıca WASP fanıyım bu festival bana göre yapılmış :)

2-3-4 Ağustos 2014 Rock Off Festivali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 21 Nisan 2014; 15:18:35 >

• Sahnede dinlenilcek gruplar değil bence
  • Son açıklanan grup HIM olmuştur.
  • denyo Dave 2010'da ''daha da gelmem'' demişti, her sene geliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.