Bildirim
2-3 ay hiç girilmeyen çarlar siliniyor mu??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yok oyle bısey -
benim 2 yıldır girmediğim char vardı
hala ayakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 6 Ekim 2007; 20:27:42 > -
yok öyle bişi yalnızca charın emailine bi aktivasyon kodu geliyo onu yazıp charını güncelleştirmen gerekiyo -
hyr olmuyor 3aylık yaz tatilinde knight a hic girmedim bisi olmadı:D -
sallıyolar oyle bişi yok -
1 yıldır girmediğim char var ne charım silinmiş nede itemim -
bnimde 1 yıldır girmedigim char vardı gecenlerde girdim baktım hala ayakta -
güncelledikten sorna kullanabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
yok öyle bişi yalnızca charın emailine bi aktivasyon kodu geliyo onu yazıp charını güncelleştirmen gerekiyo
GünceLLe Diyorsunuz Ama Benim BanLanan Charın E-maiL ine GünceLLeme iLe iLgiLi Bişey geLmemiş? Ne Yapacam? -
quote:
Orjinalden alıntı: SusquN_17
quote:
yok öyle bişi yalnızca charın emailine bi aktivasyon kodu geliyo onu yazıp charını güncelleştirmen gerekiyo
GünceLLe Diyorsunuz Ama Benim BanLanan Charın E-maiL ine GünceLLeme iLe iLgiLi Bişey geLmemiş? Ne Yapacam?
banlanma farklı bişiy arkadas 2-3 ay girmediğim char diyo banlanan charların çoğu açılmıyo diye biliyorm -
quote:
Orjinalden alıntı: GungSlinGer
quote:
quote:
GünceLLe Diyorsunuz Ama Benim BanLanan Charın E-maiL ine GünceLLeme iLe iLgiLi Bişey geLmemiş? Ne Yapacam?
banlanma farklı bişiy arkadas 2-3 ay girmediğim char diyo banlanan charların çoğu açılmıyo diye biliyorm
kardeş BanLanan Char açıLmıyor oLabiLir Ama MykoL a GiriLebiLmesi Lazım Ama Soru fLn BişeyLer İstiyor:S
-
ßişe olmaz sen rahat ol -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GungSlinGer
quote:
quote:
banlanma farklı bişiy arkadas 2-3 ay girmediğim char diyo banlanan charların çoğu açılmıyo diye biliyorm
kardeş BanLanan Char açıLmıyor oLabiLir Ama MykoL a GiriLebiLmesi Lazım Ama Soru fLn BişeyLer İstiyor:S
Alla Alla eskiden banlanan chara girmeye çalıstığında sitede yani ya hata verirdi yada girer bilmem ne sebebinden ban yemissiniz yazardı yeni patch ile mi değisti ki o da :S
-
quote:
şimdi o çarin emailne girdim hiç öyle aktivasyon kodu falan gelmemis...herkese geldimi yaww bu aktıvasyon kodu -
quote:
Orjinalden alıntı: budbundy
quote:
şimdi o çarin emailne girdim hiç öyle aktivasyon kodu falan gelmemis...herkese geldimi yaww bu aktıvasyon kodu
Benimkinede Önceden GeLmemişti Ama Şimdi Baktım geLmiş Bi Tekrar Bak Sİtersen
-
normalde geliyo -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: budbundy
quote:
şimdi o çarin emailne girdim hiç öyle aktivasyon kodu falan gelmemis...herkese geldimi yaww bu aktıvasyon kodu
Benimkinede Önceden GeLmemişti Ama Şimdi Baktım geLmiş Bi Tekrar Bak Sİtersen
yok bütün carlarin emaillerine baktım knight onlinenın gönderdiği hiç birşey yok...anlamadım ben bu olayi...pre ile alakası olabilir mi çünkü bu çarların hiç birinde yok....
-
korkma kardes hiç bişi olmaz benim 2.5 senelik charın duruyo.ve bugün girip biraz nostalji yapıcam -
2 yıldır girmedigim car bile duruyo
Benzer içerikler
- komik klan isimleri
- doğum tarihi bulma programı
- karakter isimleri
- mage stat dağılımı
- transformation totem nerden düşer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X