Şimdi Ara

2-3 Aya kadar PS4 almayı planlıyorum, sizce almalımıyım ? Alanlar memnunmu ? PS4 piyasaya oturdumu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3'ten sonra herhangi bir tarihte alabilirsiniz.Şahsi tavsiyem temmuz ortalarında almanızdan yanadır.
  • Al tabiki de Yanına da battlefield 4 + fifa + assassins creed 4 + watch dogs , gelecek oyunları saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Ben daha almadım ileriki zamanlarda almayı planlıyorum :) Bence almak için biraz erken en azından 1,5-2 senesi var ki şöyle oynamak istediğin oyunlarla beraber zevkle alasın. Tabi bu oyun kıtlığı da var. Paran varsa alabilirsin tabi ki fakat 1 sene sonra fiyatların inebileceği kanaatindeyim :)

her konuda ilk mesaj klasik "oyun kıtlığı".Arkadaşım makinayı alsan şuana kadar çıkmış 20+ oyunu da alacak mısın? ne kıtlığı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Herkese ayrı ayrı mı cevap vereceğim kardeşim git oku ondan sonraki mesajımı. "Belki istemediğin oyunlar olabilir o yüzden şimdi gereksiz" dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Herkese ayrı ayrı mı cevap vereceğim kardeşim git oku ondan sonraki mesajımı. "Belki istemediğin oyunlar olabilir o yüzden şimdi gereksiz" dedim.

tamam bilader sen alma oyun kıtlığı var

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Tartışma yaratacak ortam arama hadi işine. Herkes düşüncelerini açıkça belirtir seni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

Bende aldım ama oyunum yok zaten alınacak fazla oyun yok fifa killzone takılıp duruyorum bi GTA5 gelse last of us gelse belki ortalık biraz şenlenicek ama şu an bi ps3 zevkini vermedi bana
    watch dogs'da isteneni vermedi. Hemde şu ara PSN sorunuda varken single takılmaktan sıkıldım

WD kime, neye göre isteneni veremedi? Alanların yorumlarına bakıyorum herkes son derece memnun gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

Bende aldım ama oyunum yok zaten alınacak fazla oyun yok fifa killzone takılıp duruyorum bi GTA5 gelse last of us gelse belki ortalık biraz şenlenicek ama şu an bi ps3 zevkini vermedi bana
    watch dogs'da isteneni vermedi. Hemde şu ara PSN sorunuda varken single takılmaktan sıkıldım

WD kime, neye göre isteneni veremedi? Alanların yorumlarına bakıyorum herkes son derece memnun gibi?

Demek istediğim oyunun kötü olduğu değil fakat bi GTA5 gibi güzel çıkmadı "BENCE" oyun şu yoklukta iyi ama daha güzeli yapılabilirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakalım da insanların beğenmeme hakkı olsun . Kutsal bir unsur değil ki beğenme zorunluluğumuz olsun değil mi ? Hakaret olmadığı sürece istediğini diyebilir.

Watch Dogs'tan sonra şöyle bir akım peydah oldu forumda: "ehh oyunu almayan yorum yapmasın ; oyunu alan ama beğenmeler olursa da onlara : o zaman git oyunu sat bilader zorla mı oynatıyorlar "

Forumların var oluş sebepleri giderek yok oluyor ...
  • Almalısın bence, yeni oyunlarda gelmeye başlıyor yavaş yavaş.
  • WD almayı düşünmüyorum, oynadım ve gerçekten gerçekçilik 0 araba sürme konusunda GTA5 bekleyeceğim battlefield 4 falan onları PSN den almayı düşünüyorum hemen girmem açısından E3 ten sonra bir dolu oyun gelecek ve hepside çok güzel god of war falan çok fena oyunlar
  • Ps3 hiç almadıysan,oyunlarını hiç oynamadıysan gow 3-ascension,gt5-6,uncharted 1-2-3,infamous 1-2,mgs4 vs, bunlar saydığım ve aklıma gelmeyen sadece ps3 e has özel oyunları oynamadıysan ps4 almak şu aşamada mantıksız,ama bende ps3 vardı oynadım bitirdim yada sarmadı zaten diyorsan ps4 almak mantıklı,eski nesil ile yeni nesil oyunlarda grafik farkı zaten var,üstüne yapımcılarda eski nesili bırakmaya başladı örneğin batman arkham knight mesela bu oyun ps3 ve xbox 360'a gelmeyecek yeni çıkacak olan oyunlarda artık eski nesile gelmeyecek yavaş yavaş yani şuan ps3 alırsan oynayacağın oyunlar 1 sene içerisinde azalabilir,hadi hepsini geçtim gta 5 mesela ben ps3 satmadan önce bitirdim ama oyun ps4 e karşılaştırdığımızda öyle akıcı değil,arabayla aksiyona girin gaza basıp şehirde gezince sanki kasıyormuş gibi oluyor,fps çok düşüyor yani ben ps3 le oynarken pek farketmiyordum ancak biryandan da ps4'de infamous second son bf4 veya ps4 de herhangi bir oyun oynayınca daha net anladım,yani ps3 artık sınırında onu aşınca kasmalar vs. olacak bunlar gayet doğal dediğim gibi ps3 artık ömrünü tamamladı ki sony ps4'ü çıkarttı o yüzden ps3 ile hiç oyun oynanmadıysa ps4 almak pek mantıklı değil ama kırık denilen türde ps3 alıp tüm oyunları oynayıp diğer yandan ps4 e geçerseniz çok daha iyi olur,limitim 2300 diyorsunuz biryandan kırık ps3(600 tl civarı) diğer yandan ps4 de rahat rahat alırsınız,üstüne ps4'e oyunlarıda alırsınız,2. gamepad vs'de illa ki ps4 den yürümek istemiyorsanız böyle alternatifte mevcut,tercih sizindir.

• Hocam, maddi çekincen yoksa al bekleme. Eninde sonunda yeni nesil konsollara geçeceğiz. Şimdi oyun bolluğunun olup olmaması önemli değil. Bundan 2 yıl sonra ps3, xbox360 kalmayacak.
    Ama ps4 almak istediğine emin misin? Asıl sorman gereken soru ps4 mü, xbox one mı almalıyım olmalı bence :)

*Al diyorum tabi ama, slim versiyonunu ya da bundle beklemek istiyebilirsin
  • Türkiyeye önem vermeyen bir firmaya ihtimal bile vermem bir yanda tüm oyunlarını güzel TÜRKÇEMizle çıkaran SONY diğer yanda 5 yıl xbox 360 getirmeyen microsoft,
    PS3 özel oyunları oynadım bitirdim artık eski nesile dönmek istemiyorum yeni nesile merhaba demek istiyorum :D

Ayrıca bana önerebileceğiniz 5 metre mesafeden oynayabielceğim bir monitör veya tv önerirmisiniz ?
  • fazlada acele etmeye gerek yok aslında iyi bir fırsat yoksa tabi.amerikadan gelen vardı ben o yüzden aldım ama makine yatıyor oyun çeşitliliği yok.
  • Arkadaşlar şu zamandan sora gidipte PS3 almayın.Maddi anlamda çok zarar edersiniz.Aldığınız fiyattan çok daha aza satarsınız.Hemen kızmayın bi okuyun yazdıklarımı önce.
    -The Last Of Us oyunu ps3'e özel çıktı,remake'i ps4'e çıkıyor.
    -Gta V ps3 ve xbox 360'a özel çıktı fakat o ada xbox one,ps4 ve pc'ye çıkacak bu sene içinde.

Eğer elinizde varsa ps3 falan bi an önce elden çıkartın.En azından şu E3'e kadar satın.Tabi tüm oyunları benim gibi oynamış ve bitirmiş iseniz.Eğer ki E3'te Gta 5 in sinyalini verirlerse kimse ps3 e tekrar yönelmek istemez.Şuan zaten ps3 alanların tek bahanesi gta 5 ve the last of us emin olabilirsiniz.2 gün önce ben sattım ps3'ü sırf bu oyunlar sayesinde.Bu oyunlar yeni nesile duyuruldugunda ps3'ün değeri çok düşecek,cok düşmeden e3'e kadar çıkartın elden.
    Ps4 almalı mısın ? Bence almalısın.Yukarıda arkadaşın dediği gibi devir ps4 devri.O devri zamanında yaşamak başka bir duygu bence.Ben mesela ps3 ü çıkış tarihinden 3 sene sonra aldım.Tam aha devir ps3 devri bütün oyunlar ps3'e özel çıkıyor derken ortaya 4 çıktı ve insan ister istemez ps3'ünde oyununu oynarken aynı oyunun 4'e daha güzel çıkması moralini bozuyor açıkcası.O yüzden bi an önce alıp oyunun dibine vurmak gerek.Ben de henüz alamadım 200 tl gibi bir eksiği var,tamamladığım zaman alacağım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 3 Haziran 2014; 17:39:25 >

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Hocam sana yemin ediyorum tüm fikrimi PS4'e çevirdin şu anda, çok çok sağol olun.

Peki konsolun yanına TV öneriniz varmı 34 veya 40 inç ?
  • Kardeşim bütçen 2300 TL'ye kadar çıkıyorsa şöyle güzel bir set seni uzun süre oyalar:
    -Sony garantili PS4
    -Güzel bir kulaklık (Creative Tactic 3d Alpha iyidir)
    -Ekstra Dualshock 4
    -inFamous Second Son
    -Battlefield 4
    -Watch_Dogs

Konsolu mutlaka garantili al derim,diğer ürünleri spot alırsan paran cebinde kalır.İyi oyunlar
  • Hocam kulaklığım var ve WD'u arkadaşım aldı bitirdi bende ondan alıp pcde bitireceğim bunları çıkarınca bana oyun tavbsiyeniz varmı ? sabahlara kadar oynayabileceğim beni idare edecek
  • Pc den ps3 e terfi ettiğim zaman vay bee demiştim geçen sene. Şimdi ps4 aldım elimde ikisi de var ikisinde de fifa 14 var. Ps3 de 1 senedir oynarım bu oyunu çok harika falan derdim. Ps4 le aynı aynda tv ye bağladım ps3 ü. Bir ona baktım bir diğerine..... Dostum futbol oyununda bile fark kalite bambaşka.hemen ps3 ü kutusuna koydum kaldırdım satıyorum. paran varsa al fiyatlarda öyle düşmez bkz. Ps3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.