Bildirim
2-3 Aya kadar PS4 almayı planlıyorum, sizce almalımıyım ? Alanlar memnunmu ? PS4 piyasaya oturdumu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben daha almadım ileriki zamanlarda almayı planlıyorum :) Bence almak için biraz erken en azından 1,5-2 senesi var ki şöyle oynamak istediğin oyunlarla beraber zevkle alasın. Tabi bu oyun kıtlığı da var. Paran varsa alabilirsin tabi ki fakat 1 sene sonra fiyatların inebileceği kanaatindeyim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: AlbaySWAT
Şuanda 2300 Lira bütçe var PS4 ve beni GTA5,FARCRY4,GOF çıkana kadar idare edecek oyunlar alacağım acaba almalımıyım memnunmusunuz ? ayrıyetten aparat almalımıyım eksikleri nelerdir kullanıcı gözünden görmek istiyorum, teşekkür ederim :)
hocam bende bugün aldım sıfır makine gercekten memnunum cihaz hızlı fiyat olarak 1250 tl ye almış bulunmaktayım garantisi vs full yani gönül rahatlıgıyla alabilirsin oyunlar duyurulmaya basladı zaten bütcende varsa alabilirsin -
İnsanları yanlış yönlendirmeyin 2 sene sonra konsol almak nedir ben anlayamadım kendi şahsi kararındır herkes saygı duyar ama teori olarak ortaya atarsan çok yanlış, herşeyin tadı zamanında güzel olur şuan devir ps4 devri 2 sene sonra da öyle olacak ama belki bukadar zevkle bakamicak insanlar.quote:
Orijinalden alıntı: Lonqquote:
Şuanda 2300 Lira bütçe var PS4 ve beni GTA5,FARCRY4,GOF çıkana kadar idare edecek oyunlar alacağım acaba almalımıyım memnunmusunuz ? ayrıyetten aparat almalımıyım eksikleri nelerdir kullanıcı gözünden görmek istiyorum, teşekkür ederim :)
hocam bende bugün aldım sıfır makine gercekten memnunum cihaz hızlı fiyat olarak 1250 tl ye almış bulunmaktayım garantisi vs full yani gönül rahatlıgıyla alabilirsin oyunlar duyurulmaya basladı zaten bütcende varsa alabilirsin
Ps4 için en az 20 30 tane oyun var bunların hepsini alıp oynamış bitirmiş iseniz oyun kıtlığı sizin için var demektir çoğu insan en fazla 2-3 oyun alabiliyor.
Konu açan arkadaşa tavsiyem yıl sonuna kadar bekleyebilirseniz bekleyin fiyat düşebilir daha fazla size hitap eden oyun çıkar karşınıza okadar bekleyemem derseniz hemen alın keyfini tadını çıkarın derim.
-
Al bencequote:
Orijinalden alıntı: Guest-313783FBA
Ben daha almadım ileriki zamanlarda almayı planlıyorum :) Bence almak için biraz erken en azından 1,5-2 senesi var ki şöyle oynamak istediğin oyunlarla beraber zevkle alasın. Tabi bu oyun kıtlığı da var. Paran varsa alabilirsin tabi ki fakat 1 sene sonra fiyatların inebileceği kanaatindeyim :) -
Maddi açıdan müsait olmama rağmen bende daha almadım. Şu an piyasada olan oyunlar bana hitap etmiyor. Ayrıca makinenin ve oyunların bu fiyatı da hak ettiğine inanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Fox90
İnsanları yanlış yönlendirmeyin 2 sene sonra konsol almak nedir ben anlayamadım kendi şahsi kararındır herkes saygı duyar ama teori olarak ortaya atarsan çok yanlış, herşeyin tadı zamanında güzel olur şuan devir ps4 devri 2 sene sonra da öyle olacak ama belki bukadar zevkle bakamicak insanlar.
Ps4 için en az 20 30 tane oyun var bunların hepsini alıp oynamış bitirmiş iseniz oyun kıtlığı sizin için var demektir çoğu insan en fazla 2-3 oyun alabiliyor.
Konu açan arkadaşa tavsiyem yıl sonuna kadar bekleyebilirseniz bekleyin fiyat düşebilir daha fazla size hitap eden oyun çıkar karşınıza okadar bekleyemem derseniz hemen alın keyfini tadını çıkarın derim.
-
GTA V, yeni Red Dead, God of War 4, Uncharted, The Order:1886, Driveclub, The Witcher 3, Batman Arkham Knight bu konsola geldiğinde işte o zaman çok güzel bir oyun aleti olacak PS4. Ben biraz bekleyeceğim o yüzden.quote:
Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82
Maddi açıdan müsait olmama rağmen bende daha almadım. Şu an piyasada olan oyunlar bana hitap etmiyor. Ayrıca makinenin ve oyunların bu fiyatı da hak ettiğine inanmıyorum.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 2 Haziran 2014; 20:44:09 >
-
haziranda ufc ve ekimde driveclub ciktiktan sonra tamamdır -
Ps4 ilk çıktığında henüz acele etmeye gerek yok yıl sonu alacağım diyenlerdendim dayanamayıp ps3 ü satıp aldım. Memnunum. İnfamous, Killzone, Watch Dogs oynadıktan sonra pişman olacağınızı sanmam. Ha şimdi almışsınız ha 3 ay sonra. Sonuçta eğlence aracı. Eğlenceyi neden erteyelesin ? -
Şiddetle tavsiye ederim Assasians Creed Black Flag ve Watch Dogs oynadıktan sonra pişman olmıycaksın emin olquote:
Orijinalden alıntı: frenzy
Ps4 ilk çıktığında henüz acele etmeye gerek yok yıl sonu alacağım diyenlerdendim dayanamayıp ps3 ü satıp aldım. Memnunum. İnfamous, Killzone, Watch Dogs oynadıktan sonra pişman olacağınızı sanmam. Ha şimdi almışsınız ha 3 ay sonra. Sonuçta eğlence aracı. Eğlenceyi neden erteyelesin ? -
Bende öyle düşünüyorum ancak çıkacak oyunların bir bir 2015 e ertelenmesi sinir etti ayrıca birde çıkarılan yeni oyunların çoğunu eski nesillerede çıkarmaları gittikçe soğutuyor adamı mesela Forza Horizon 2 duyuruldu xbox 1 ve xbox 360 için gelcekmiş.quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
Şiddetle tavsiye ederim Assasians Creed Black Flag ve Watch Dogs oynadıktan sonra pişman olmıycaksın emin ol
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StronaK -- 2 Haziran 2014; 21:12:22 > -
2 yıl sonra diyor -
Hiç düşünme, al kardeşim. -
Hocam nereden aldınız acaba ? -
Arkadaşlar 2 yıl ben bekleyemem BATTLEFİELD , WD , FİFA , COD GHOST , İ.S.S gibi oyunlar varken neden bekleyeyim ki bu oyunlar beni hiç olmasa 1 2 yıl rahat idare eder zaten the dvision çıkacak far cry 4 gta 5 çıkacak bu tür oyunları neden ilk ben oynamıyayım ? Bütçemde el veriyor en geç eylül ayında almış olurumquote:
Hocam nereden aldınız acaba ? -
alma çok erken ben ilk çıktığında aldım yatıyor evde öyle, 2. ps3 alma planı yapıyorum o derece ps3 süz olmuyor öyle diyeyim sana ben -
bende ps3 alıp iyi oyunlar gelince satıp almayı düşünüyorum ps4ü wd bekleneni vermemesinden sonra biraz zaman ihtiyacı var bencequote:
Orijinalden alıntı: Skylined
alma çok erken ben ilk çıktığında aldım yatıyor evde öyle, 2. ps3 alma planı yapıyorum o derece ps3 süz olmuyor öyle diyeyim sana ben -
Dostum sakin ol görüşlerimi belirttim sadece. Belki ona hitap etmeyen oyunlar var neden alsın istediği oyun olmayınca ? Daha bu cihazların sistemi oturdu mu ki ? Bir sürü sorun var. Neyse iyi forumlar size -
Bence almalısın değer. Hele bir de uncharted 4 çıksınquote:
Orijinalden alıntı: Guest-313783FBA
Dostum sakin ol görüşlerimi belirttim sadece. Belki ona hitap etmeyen oyunlar var neden alsın istediği oyun olmayınca ? Daha bu cihazların sistemi oturdu mu ki ? Bir sürü sorun var. Neyse iyi forumlar size -
Bende aldım ama oyunum yok zaten alınacak fazla oyun yok fifa killzone takılıp duruyorum bi GTA5 gelse last of us gelse belki ortalık biraz şenlenicek ama şu an bi ps3 zevkini vermedi bana
watch dogs'da isteneni vermedi. Hemde şu ara PSN sorunuda varken single takılmaktan sıkıldım
Benzer içerikler
- ps5 kütüphaneden oyun silme
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- ps5 için kulaklık önerisi
- ps4 nasıl kapatılır
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- silent hill 2 remake sistem gereksinimleri
- ps plus fiyat
- ps5 kırıldı mı
- ps4 bim
- the last of us 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X