Şimdi Ara

2-3 Aydır Depresyondayım Çalışamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
8.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten yalnızım.Hayatta en emin olduğum şey bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    ankara

• kapatıyoruz35 kullanıcısına yanıt
    Ama yeni olan bir şey değilki.2-3 aydır falan var.

• fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    Bundan 1 ay önce falan çok dizi izliyordum ama artık hiç izleyemiyorum.Vicdan azabından dolayı :( Ders de çalışamıyorum eğlenemiyorum da :(

• Kardes psikiyatriste git yardim edemeyiz sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikayeniz 4 ay önceki durumuma çok benziyor hocam bende sizin gibi ağustos ayında büyük bir gaz ve enerji ile başlamıştım, her şey güzel gidiyordu 12. sınıfta başımdan geçen belalı bir kız olayının yan etkilerini sınav döneminin ve olayın sıcaklığının etkisiyle çok fazla düşünmemiştim (üzülmüştüm evet ancak üzülmekten çok yaptığın hatalardan pişmanlık duymak can yakıyor) ancak ağustosta başlayan gaz ve enerjimi eylülün sonundan itibaren düşüncelerim de yemeye başladı, malum mezunluk = yalnızlık vakit boldu bende düşünmeye başladım düşünmeye başladıkça daha da işin içine battım pişmanlığım seninki gibi sessiz kalmaktan ziyade fazla atılgan olmak, düşünmeden kalbinin sesini dinlemek ve aşkımın gözünün kör olmasıydı. Düşündükçe pişmanlıklarım artmaya başladı kasımın ortalarına doğru gittikçe kendimi sorgulamaya duygusallaşmaya agresif bir insan olmaya başladım zaten küçük başarılar dışında büyük bir başarım olmayan kız meselelerinde 12. sınıfta yediğim darbe ve yaptığım hareketler sonucu karaktersiz bir insan karşısında düştüğüm küçük durumları acizliğimi düşünmenin baskısının üzerine bir gün youtubeda video izlerken vucutcu bir elemanın kanalına spor salonundaki videolarına denk geldim ve bir adama baktım bir de ayna karşısında 95 kilo olmuş yağlı vucuduma baktım ve ne psikolojisine ne de vucuduna saygısı kalmış bir bir insan olduğumu fark ettim.

Ve o gün 20 kasım 2016 hayatta 3. doğuş günüm oldu(yani ben öyle inanıyorum) düşündüm ulan kara kara o kıza sövmek, yaptığım hatalar için karı gibi ağlamak değiştiremeyeceğim geçmiş için söylenmek yerine neden yeni bir başlangıç yapmayayım ki dedim? Ve bu vesile ile vucut geliştirmeye başladım.

Şuan kilom 89, 3 ayda 6 kilo verdim, göğüs kaslarım, tricepslerim(teorik oldu biraz kısaca arka kol diyeyim ) büyümeye başladı, bacağım ve kalçam yağlı görüntüsünden sıkı görüntüye kavuşmaya başladı boyum 184 , 95 kilo iken bile 95 kilo gözükmeyen biriydim, yavaş yavaş fit olmaya başladım hedef uniye kadar 83 kilo olmak ve olabildiğince kas kütlesi kazanmak, bu spor bana kendimi daha fazla erkek gibi hissettiriyor duygusallık yalnızlığı takma vs yok sürekli mutluyum(malum mezunuz kız yok spora gitmeyen bütün arkadaşlarım senin kadar olmasada duygusal bu zamanlarda)

neyse çok laf kalabalığı yaptım, demek istediğim şu geçmişte yaptığın hataları s*ktir et, geçmiş oldu bitti gelecek önünde bak uniye gideceksin geleceği şuan yazıyorsun geçmiş bitti bırak unut, özgüven sorunların olmuş gibi gözüküyor bende 12. sınıfa kadar baya özgüvenliydim 12de sağlam gömüldüm ama şuan geçmişi bıraktım geleceğe bakıyorum sana da spora başlamana öneririm

o büyüyen kolları, büyüyen göğüsü küçülen göbeği, küçülen kalçayı görünce kızlarda yalnızlıktı da geçmişteki saçmalıklarda neymiş birader diyip aynada kendi görüntüne bakıp tekrar tekrar aşık olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 11 Şubat 2017; 0:9:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zey35.5

ankara

Ben de ankara ben de yalnizim olmazsa tanisalim ama sanirsam sinavdan sonra olabilir

• Ben de spora baslamak istiyorum ama nasil?

• Sizin adınıza sevindim :D Spor pek sevmem :(

• quote:

Bundan 1 ay önce falan çok dizi izliyordum ama artık hiç izleyemiyorum.Vicdan azabından dolayı :( Ders de çalışamıyorum eğlenemiyorum da :(

İkisini de yap film izlemek istiyosan izle sonra dersini çalış

• quote:

Sizin adınıza sevindim :D Spor pek sevmem :(

inan ki 18 senelik hayatimda tek spor yapmisligim yoktu futbolu bile kosamadigim icin stoper yada kaleci olarak oynamistim bedenlerde falan, agirlik kaldirma tenis futbol basketbol gibi sporlardan cok farkli futbol gibi sporlar daha cok patlayici guce ihtiyac duyuyor yani dayanikli ve kondisyonlu olman lazim bu mesela bana gore degildi ben amele gibi nefes nefese kan ter icinde kalinan sporlari sevmedim sevmiyorum da(bu benim gorusum alinmasin bazi arkadaslar :D) agirlik kaldirma ise daha cok guce dayali yani futbol gibi bir anda kan ter icinde kalcagin birspor degil

gene senin bilecegin is su zamana kadar piyano gitar calmayi ogrendim internet sitesi actim vs hic biri vucut gelistirme kadar ozguvenime ve rahatligima katki saglamadi haberin olsun, bir sans ver derim cunku unide pisman olabilirisn vaktin bol suan unide o kadar vakit olmayacak unide tas gibi yakisikli elemanlar gorunce(ben youtubeda gordum iste :D) moralin baya bozulabilir

insallah hakkinda hayirlisi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Awersomeboythislikemii

Ben de spora baslamak istiyorum ama nasil?

spor salonuna yazil, nette arastirmalar yap oyle armut pis agzima dus yok ilk zamanlar sikici gecer biraz hareketleri ogrenmek vs ama alisinca bağımlılık yapıyor her gun spora gitmek istiyorsun

youtubeda bazi kanallar var onlari takip et:
    ege fitness(favorim)
    kenzo karagoz
    savas cebeci

ingilizcen varsa:
    scoot hermann
    buff dudes(favorim)
    athlean-x

motivasyon icinde bu kanal tek basina yeter :D:
    connor murphy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beden derslerinde otururdum sürekli :( Bazen voleybola çağırırlardı ama çağırıncada bu sizden olsun derlerdi iki tarafta istemezdi beni takımlarında.Ee boy 157 cm olunca :( Sende umarım hedefine ulaşırsın.
  • Üzüldüm adına tıp istiyorsan neden istediğini bir düşün önce mezuna kalmak için bir sebebin vardı değilmi bu o sebebmi onu düşün gerçekten başka meslek yapabilirmisin yani gerçekten çok mu istiyorsun tıp fakültesini eğer gerçekten çok istiyorsan masanın başına geç o önlüğü giydiğini hayal et ilerde cerrah mı olmak istiyorsun veya göz doktoru bilmem ne birsürü dal var onlardan birini yapıyormuş gibi hayal et film falan izliyorsan pursuit of happines falan izle veya motivasyon videoları geçecek inşallah en azından bunu düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon Bereets -- 12 Şubat 2017; 9:46:36 >
  • Maroon Bereets M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Başka meslek yaparım sanırım ama doktor olamazsam tüm ömrüm boyunca buna üzülecek gibi hissediyorum.Nedenini bilmiyorum ama inanılmaz bir sevgi var içimde doktorluğa karşı.Kendimi motive ediyorum bazen ama derse gelince hiç motivasyonum kalmıyor :(
  • Ben de şuan senin gibiyim hamdolsun büyük ölçüde atlattim.duygu ve hissettiklerimiz ayni tabi yazdiklarina gore diyorum bunu.ilk öncelikle sorun ne bunu tespit et ben boyle yaptim .kucuklikten gelen bi yalnizlik duygusu var sanirim.aslinda bak yalniz değilsin biz insanların atladigi çok şey var.sana senden bile daha yakin Allah var.yani tabi inaniyosan bunu soyluyorum .eğer istersen namaz kilmaya başla hani biseye seni zorlamak istemiyorum ama gerçekten insan rahatliyo ama dediğim gibi inaniyosan bunu yapabilirsin bir de cümlelerinde dikkat ettim de sıkılmak kelimesini kullanmişsin sıkıldıgın için calismiyo calismadigin için vicdan azabi cekiyo olabilirsin bu da haliyle depresyonu getiriyor.geçmişe takilma yaptigin veya yapmadigin şeyleri dusunme.geride kalmislari dusunmemeye calis hic aklindan silemezsin ama o an da bir şeyi basardigini hayal et.yalniz değilsin bunu sakin unutma. Bir de evine çiçek falan al bence onla konuş ben öyle yapmayi planliyorum vefasiz samimi olmayan insanlara anlatcagina cicegine anlat .

• Unutma kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

quote:

spor salonuna yazil, nette arastirmalar yap oyle armut pis agzima dus yok ilk zamanlar sikici gecer biraz hareketleri ogrenmek vs ama alisinca bağımlılık yapıyor her gun spora gitmek istiyorsun

ege fitness(favorim)
    kenzo karagoz
    savas cebeci

ingilizcen varsa:
    scoot hermann
    buff dudes(favorim)
    athlean-x

connor murphy

Ben 58-60 kg 180 cm mim zayif miyim? Zayifim bence nasil kilo alabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

quote:

ege fitness(favorim)
    kenzo karagoz
    savas cebeci

ingilizcen varsa:
    scoot hermann
    buff dudes(favorim)
    athlean-x

connor murphy

Ben 58-60 kg 180 cm mim zayif miyim? Zayifim bence nasil kilo alabilirim

alınma ancak çok çok fazla zayıfsın 180 boyun varsa 75in altı zayıftır, clean bulk araştır

• O ne ya ne yapmaliyim biliyorum zaten zayif oldugumu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.