Şimdi Ara

2-3 bin tl ye ekran kartsız sistem toplanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımdan uzun süredir uzakta kaldığım için ne var ne yok şu an haberim yok.

Elimde gtx 750ti ve zalman zm600 var

bu iki parçayı yeni sisteme kurup, 2-3 bin tl aralığında pc toplamam mümkün mü?

ryzen 3600 bakıyordum ama insanlar ryzen ın yeni serisi geleceğinden bahsediyor.
    Nasıl bir sistem toplamalıyım? yardımcı olabilecek var mı?

• Rahat toplanır. Yeterki ne istediğini gelecek planlamani söyle ona göre güzel bir sistem cıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni seri sanki bedavaya gelecek !
    AMD Ryzen 5 1600 859,49 TL
    Gigabyte A320M-S2H 509,42 TL
    Corsair Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 Ram 346,91 TL
    Xigmatek Vanguard Usb 3.0*2 12Cm Xof Fan Kasa 566,94 TL
    WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM 382 TL

ekran kartı düşünürseniz
    SAPPHIRE RX 5500XT 1.839,99 TL

Yukarıda düşük bütçeli bir sistem yazdım,eğer bütçenizi yükseltebilirseniz,sisteme ryzen5 3600 ssd ve ilave 8 gb ram ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_marina -- 11 Mayıs 2020; 14:57:3 >
  • Alexsis83 : hocam onumuzdeki ay ya da temmuz gibi parcalari satin alacagim. Hedefim su sekilde. Islemci-anakart-ram i orta-ust seviyede tutup 4-5 yil sonra ekran kartini guncellemek. Monitorum en fazla 1366x768 destekliyor zaten o yuzden 1080p oyun oynamayacagimdan oturu ( offline oyunlari pek oynamiyorum zaten ama sistem topladiktan sonra oynarim ) ekran kartim ile idare etmek istiyorum.

Ufuk_marina : tesekkurler onerin icin. Sunu sormak istiyorum bu hdd lerin omurleri 5 yil diyorlar ama bendeki hdd yaklasik 8 senelik 500gb. Isimi gayet goruyor ve pc de ilk zamanlar agir oyunlar vs kurmayacagim icin hdd yi sifirdan almak yerine su anki hdd mi kurup ssd alsam nasil olur? Bendeki guc kaynagi ryzen 5 3600 lu sistemi besler heralde? Ve bu intellerin 10. Nesilleri cikiyor. Sistemi sonra mi toplasam acaba belki ucuzlar eski urunler diye. Siz ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.