Şimdi Ara

2-3 saat önce ekmek arası üçgen peynir yedim, şimdi balık yersem bir şey olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Google'a "balık-süt" ilişkisi yazmak çok mu zor geliyor yani? Üşengeçsiniz oğlum üşengeç. Siz gündelik öğünleriniz falan nasıl yiyorsun, hiç üşenmiyor musunuz? Sizin gibi nesilden ne hayır gelir ki zaten. Araştırma hevesi yok,kitap okuma desen zaten o dünden yok. Ama gelip boşboğaz konular açmak var. Annenize söyleyin o yedirsin bari. O yüzden de kimse sizden bir şey beklemiyor yani rahat olun. Yaşayın troll troll. Allahın trolleri sizi.
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Bu arada anime çizgi filmdir
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Baba, sen neyden bahsediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Google'a "balık-süt" ilişkisi yazmak çok mu zor geliyor yani? Üşengeçsiniz oğlum üşengeç. Siz gündelik öğünleriniz falan nasıl yiyorsun, hiç üşenmiyor musunuz? Sizin gibi nesilden ne hayır gelir ki zaten. Araştırma hevesi yok,kitap okuma desen zaten o dünden yok. Ama gelip boşboğaz konular açmak var. Annenize söyleyin o yedirsin bari. O yüzden de kimse sizden bir şey beklemiyor yani rahat olun. Yaşayın troll troll. Allahın trolleri sizi.

mesajından ön yargı fışkırıyor hocam az yavaş gel, şimdiye kadar yazdığın aşağılayıcı tabirleri sana aynen iade ediyorum, biraz aynaya bakmanı tavsiye ediyorum, senin dediğin gibi biriysem bile benim nasıl biri olduğumu yargılamak sana düşmez
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    Sen önce okuduğunu anlamayı öğren. Kim kimi yargılamış ki burada? Sadece gördüklerimi söyledim. Benim seni yargılamaya ayıracak gereksiz/boş vaktim yok. Bu mesajları da belki birisine daha doğru yolu buldurabilirim diye yazıyorum zaten. Belki uyandırabilirim diye. Ama uyku tatlı geldi galiba size. Neyse, tatlı tatlı uyumaya devam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.