Şimdi Ara

2.4 Amper şarj adaptörü kablosuz şarj için yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone XS Max kullanıyorum. Salona kablosuz şarj pedi koymak istiyorum. Yalnız bununla birlikte telefonumu dilediğimde kablolu bir şekilde hızlı şarj edebilmek istiyorum.

Bu kombinasyonu sağlamak için
    1) Anker’in 2 çıkışlı 24 W ‘lık (90TL) adaptörünü
    2) Anker’in 1.8 metrelik MFİ kablosunu (85-TL)
    3) Xiaomi’nin kablosuz şarj pedini (90 TL)

almayı düşünüyorum

Merak ettiğim konu, kablosuz şarj pedleri için internette qualcomm 2.0 veya 3.0 teknolojili bir adaptör kullanılması tavsiye ediliyor. Yukarıda bahsettiğim Anker adaptörde böyle bir sertifika mevcut değil. Mevcut olanları da USB type C girişli (pd sertifikalı) ve oldukça pahalılar. Acaba bu adaptör kablosuz şarj etmek için yeterli olur mu? Bu adaptörde iki çıkış mevcut ve her bir çıkışa 2.4 amper vaadediyor. iPhone’un desteklediği 7.5 W kablosuz şarj hızına erişmek içim 2.4 amp yeterli olur mu?

Biliyorum Spigen’in hem daha uyguna hem de Qualcomm 3.0 lı 2 çıkışlı adaptörü var fakat o adaptör için ses sorunu var yazılıyor ve bu yüzden o adaptörü eledim. Ayrım Anker’in MFİ lisanslı 1.8 m lik lightning kablosunu muhakkak almak istiyorum ve garip bir şekilde aynı marka ürünlerin daha verimli çalışacağını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Açıkçası elektrik işlerinden (amp/Watt/volt vs.) pek anlamam. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.