Şimdi Ara

2.4 voltluk motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam eski şarj devresini bos verin. Benim elimde delikli plaket var. Siz sıfır devre çizer misiniz. Adaptörden 5v gelecek şekilde. Tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamrb19 B kullanıcısına yanıt
    İçerikteki bilgiler bizzat denenmediği ve doğruluğu kesin olmadığı için insanları yanıltmamak amacıyla silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 4 Ekim 2020; 2:34:1 >
  • Üstad peki ben senin devreyi pilsiz kullanmak istesem ne olur. Yani direk adaptör,senin verdigin devre ve tras makinesinin motoru, nasıl olur

İçerikteki bilgiler bizzat denenmediği ve doğruluğu kesin olmadığı için insanları yanıltmamak amacıyla silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 4 Ekim 2020; 2:34:20 >
  • Üstad o zaman ben dediğin gibi, adaptörle motor arasına diyot atayım. Ayrıca traş makinesini en fazla 5 dk boyunca kullanıyorum

• Arkadaşlara NOT:

Bu kadar basit ve kıytırık bir devreyle neden uğraşıyorsunuz diye soranlar olabilir.

Arkadaşlar şu anda şarjlı traş makineleri 100-150TL'den başlıyor. Yani basit görünebilir ama 150TLde ufak para değil hani. Biz de elimizdeki eşyayı tamir etmeye uğraşıyoruz çabamız boş değil.
    Millet asgari ücretle yaşıyor biraz düşünürseniz aslen saçma bir uğraşı olmadığını anlarsınız.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 6 Haziran 2019; 23:48:39 >
    İletimi güncelledim bakarsan sıkıntı yaşamazsın. Yağlamayı unutma boşta çalışırken azar azar yağ damlat içindeki kıl mılı akıtır rahatlatır.
  • Allah razı olsun işime yarayacağından eminim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.