Şimdi Ara

2.5' 320 gb taşinabilir harddisk onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 sene geçmiş ama bnde yaziim dedim bnde stormax 250 gb 2.5 war içinde ki disk saten saegate 2 usb (bitanesi sadece extra 5 v beslemek için) bnm kablo bozuldu çok bükdüüm için bi tane aldım ama tek usb yani besleme yoq o halde bile sorunsuz 25 mb ile aktarıyo ama eski makinalarda voltaj yetmio herhalde 2usbli şart bi keresinde satadan bağladım kardeşim yere düşürdü hdd de full dolu sonra kafa saydırmaya başladı bnde usbyi sök tak yaptım yaklaşık 10 sefer düzeldi hd tune ile test yaptım sorun yoq üzerinden 6 ay geçti maşallah ı war ama bi şeyde olmasın başka yer de yedeklerim yoq walla hayatımın bilgileri içinde ...
    kısacası mükemmel bnce ...
  • bugün yine düşürdüm hdtune testlerinden ii sonuçlarda geçti pc ye satadan başladım 62.7 mb aktarma hızı iimi bilmiorum ama herşeyim içinde bişey olursa yanarım
  • 2 hafta önce elektriklerde bi agresiflik oldu makina kapandı hdd den koku gldi leş gibi pc yi açtım hdd halen çalışıo ufakbir araştırmann sonunda hdd nn içinde voltaja karşı sigorta gibi bi devre varmış o yanıomuş ama tabi artık tehditlere açık hdd yani her an gümleye bilir ama bu devre araştırdııma gre samsungla seagate te warmı ksin bi bilgi deil ama öle okudum biyerlerde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.