Bildirim
2,5' 500 GB HDD Almayı Düşünüyorum
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Elec. World te 139 Lira Seaget 500Gb. Ben bugün aldım. 1 tb 149 Lira.... Haberin olsun. -
seagate 500 gb harddisklerin içine samsung koyuyormuş, doğru mu peki? -
Bu konuda fikrim hiç yok dostum. Ama Harici diski e.w al. Diğer yerler çok pahalı bana göre. Seagate de samsung olsun olmasın ben performansından memnunum şahsen. Senelerdir. Normal hdd sini kullandım. -
Ben de 320 gb veya 500 gb 2,5" almayı düşünüyorum -forumda arattım çıkmadı google'da aratınca buldum konuyu - araştırma yaparken Seagate'te freeagent modellerin diğerlerine göre daha hızlı olduğunu okudum, iki tane 3,5" 1 tb freeagent var, birkaç sefer 300-400 küsür gb dosya aktarmam gerekti, 3-4 saatimi aldı, daha da yavaşına katlanılamaz herhalde
Ayrıca seagate'in samsung'un harddisklerini kullandığını duymuştum ama doğru mudur bilemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X